banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 12:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 14 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Jul 2004, 19:45 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Mar 2004, 13:15
Do you fucking really have a problem with english or what , or you are just being paranoid> I'm asking this question all those who are erasing my messages,
I'm sorry but I think you are being such a prat, by not letting people to commucate the way they want to, and they feel most confortable with and why do you behave as if you have the right to tell me how I should be commucating... well, mate if that's the case then you can piss off and all this then., 'cos I ain't got nerves size your imagined power over me.

I have to be swearing when talking to narrowminded ones, 'cos it's obaviously the only language they ever understood,,,

Gregorii , Help ...

ps,go ahead lock this subject too. can't wait to see it.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jul 2004, 20:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Alo bre. Koji ti problem imaš?
Ko i kada ti je zadnji put obrisao tekst na engleskom jeziku?
A šta i ako jeste obrisao? Ovde se ne piše na engleskom jeziku i ne znam zašto je to tako teško prihvatiti. Ima nebrojeno mnogo foruma na kojima se piše isključivo na engleskom jeziku i ne vidim razlog zašto ne bi otišla tamo i pisala kad ti se piše na engleskom.

Odgovori na ovo ako imaš još nešto za reći pa da obrišem ovu temu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jul 2004, 20:33 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 02 Mar 2004, 17:46
Goddamn man you really have a problem with vader?
Ha he hu :tongue8:
Muuu
We like English, - English don’t like our languages

Yea man, you just destroyed vared
Star war is ower
Jeddah is returning
:druid:

:-({|=

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jul 2004, 20:41 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 02 Mar 2004, 17:46
Mislim da je tough duplo mladji od mene, fizicki
Dobar ti taj ‘’bre’’ vader

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jul 2004, 22:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2001, 01:00
Potpuno se slazem sa Vaderom. Buduci da na ovom forumu ima posjetioca iz citavog svijeta ne znam kako bi se osjecala kad bi bio dio postova ili odgovora na njemackom, dio na italijanskom, dio na svedskom, dio na francuskom .. ??? Na sta bi onda lichio forum ?

Ovde svi koji dolaze razumiju srpski (nek ga zove ko kako hoce) i to je i jedan od razloga zasto mogu i pishu ovde.
Nisi jedina koja ima poteskoca sa srpskim (ima mladjih osoba koje nikad nisu ni ucile srpski) ali se opet trude da pishu razumljivo.
Nema opravdanja za pisanje na engleskom jeziku. Ukoliko zelis tako - kao sto reche Vader "vishe od 50% Interneta je na engleskom" = IZVOLI.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jul 2004, 22:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2003, 20:06
Vader, tough samo komunicira sa mnom na Engleskom vrlo rijetko, jer moj materni jezik je Engleski, takodje. A drugi forumasi mogu slobodno da nas pitaju nesto na Srpskom i mi cemo odgovoriti. Samo sto je nama lakse na Engleskom, izmedju sebe.
Ja sam vidio sa svojim ocima da neke forumase su prije komunicirali na Njemackom, pa niko nista. Meni to uopste ne smijeta. Samo citam one poruke sto razumijem.

Licno nevidim zasto bi morali da posaljemo PP. Kao sto sam naveo, mi samo izmedju sebe govorimo Engleski, a ako neko ne razumije sta pisemo, onda nema problema. Samo ignorisu te poruke i nastave.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jul 2004, 22:57 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 29 Jan 2002, 01:00
Draga "tough". Tvoja zalba je vjerovatno izazvana danasnjim pisanjem na Gastronomiji. Kazes da pises na engleskom jer ti je tesko na srpskom (mada ga znas).
Nemas pojma koliko se tek ja patim jer mi nije ni maternji jezik, niti sam ga ucila, niti sam ikad zivjela na srpskom govornom podrucju. Medjutim sa svim greskama koje pravim, dok pisem, niko mi to nije nikad nabio na nos a meni je to kucanje i citanje na srpskom jedna dobra vjezba da usavrsim jezik. Valjda cu jednog dana nauciti i cirilicu jer Marin Ata ne odustaje od nje a u preskakanju postova tema gubi na konkretnosti.
I meni bi bilo mnogo lakse pisati na italijanskom, medjutim to ne radim zbog postovanja do onih koji taj jezik ne razumiju i zbog toga sam te i pozvala da prebacis pisanje na "naski". Hvala.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jul 2004, 23:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Grigorii forum je JAVNA diskusija a ne privatna. Ako napishes na forumu nesto, svima dozvoljavas da citaju i da komentarishu isto tako dozvoljavas da im smeta jer ne razumiju.
Ako zelis diskusiju izmedju tebe i Tough imas PP i kraj priche.
Kazem, mogli bi svi da pisu na jeziku na kom im je lakse ali ko bi koga onda razumio.
Te poruke su na forumima koji nisu moderisani tj na Kontaktu koliko sam ja primjetio, a na ostalima ih nema.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jul 2004, 09:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

misk0, bas sam gledao na "Humor" i vidio sam da si poslao poruku koja je bila na Engleskom. Idi na "Nase drage muskarcine" i vidjeces 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jul 2004, 09:24 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

BTW, vidio sam na "Kulturi" kako na jednoj temi pise se na Njemackom. Razgovor izmedju RSKobra i Sugarmamma, pa niko nista (Wer suchst fur J S Bach?)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jul 2004, 09:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Tu i tamo bude nešto napisano na stranom jeziku, i ja sam znao ostaviti neke postove na engleskom jeziku jer kad neko nešto napiše na engleskom jeziku radije ću skrenuti pažnju na to da se ne piše na stranom jeziku i sugerisati da ta osoba od tog trenutka piše na našem jeziku nego što ću odmah to obrisati bez objašnjenja jer nema potrebe da se nepotrebno stvaraju varnice i nezadovoljstva na forumu.

Dakle pokoji post na stranom jeziku (prije skretanja pažnje da se to ne treba raditi) nije problem. Problem je kad neko nakon jasnog obrazloženja zašto to ne treba raditi i dalje nastavlja po svome.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jul 2004, 12:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Grigorii Rasputin je napisao:
misk0, bas sam gledao na "Humor" i vidio sam da si poslao poruku koja je bila na Engleskom. Idi na "Nase drage muskarcine" i vidjeces 8)

Da, ali to ja nisam pisao vec kopirao. Postoje izrazi u engleskom koji se ne mogu prevesti jer gube smisao kao sto i mnoge viceve na srpskom nemoguce prevesti na engleski.
Ja ne odgovaram na postove na engleskom.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jul 2004, 20:28 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Mar 2004, 13:15
Vader je napisao:
Alo bre. Koji ti problem imaš?
Ko i kada ti je zadnji put obrisao tekst na engleskom jeziku?
A šta i ako jeste obrisao? Ovde se ne piše na engleskom jeziku i ne znam zašto je to tako teško prihvatiti. Ima nebrojeno mnogo foruma na kojima se piše isključivo na engleskom jeziku i ne vidim razlog zašto ne bi otišla tamo i pisala kad ti se piše na engleskom.

Odgovori na ovo ako imaš još nešto za reći pa da obrišem ovu temu.

yes i do, i think you are a prat, that's all.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jul 2004, 20:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

OK

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 14 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]