banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Maj 2025, 07:28

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 41 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Jun 2004, 18:44 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 14 Jun 2004, 18:16
:evil: Đavoli budući nematerijalni koriste se labilnim fizičkim masama u opštesunovračenju ljudi. Nosioci đavola nisu uopšte svjesni svoga stanja. To vidi čovjek jasan i osječa jasno na osnov svog osjetilnog stanja, koje je dobro u dobrom i koje se narušava pri lošim okolnostima.

Stidna mjesta đavoli najviše koriste za zbunjivanje i potlačivanje ljudi. Tu dolazi da masovnog trovanja ljudi i rjetko da se može naći ijedan stabilan, ako i stabilan a u težoj muci obračajući se Bogu. Večina ljudi ovo ne zna niti osječa a kamoli da vidi i za njih je ovo nevjerovatno. Zato je dužnost vlasti i duhovnih vlasti ukoliko su dosljedni da štite narod.

Običan pogled na žensku zadnjicu mnogo rastrojava automatski duh od tijela i svaku prisebnost. Po Kuranu stidna mjesta treba da su pokrivena, ali ne pokrivena odječom koja još više ističe stidna mjesta, već koja ih pokriva od požudnog pogleda druge osobe.

Pričamo li sa starijima, oni če vam reči da bi voljeli da su mlađi jer to u njihovo doba nije bilo, niti kod djedova se igdje izlazilo, no su se mladi nalazili i ogledali npr. U kolu, ili kod čuvanja stoke i slično. Niti je bilo moguće leči s mladom tako lako kao danas. Dakle moral nam je uveliko srušen. Jesmo li napred otišli i u bolje? Što bi rekao jedan čovjek u životu je tako da ističemo svoje uspjehe samo, a poroke krijemo – a istih smo prepuni.

Kad neko fizički ošteti nekog snosi odgovornost plačanja odštete. Kad neko ogovori ili uzrokuje duhovnim radom štetu u javnosti drugom isto odgovara. Međutim jedna guzica koja omami gradom stotinu duša ne odgovara i niko je ne tereti, a uzrokovala je sunovrat najveći – a o ovoj istini potrebno je porazgovarati sa najvišim umovima u vjerskim zajednicama a i međ narodom koji će ovu istinu potvrditi, ali veoma teško jer ovo je istina ali ne veoma teška koliko o njoj je teško započeti rješavanje. Razlozi se mogu tražiti u padovima morala kojim svi podliježu, pa onda odustaju u nemoči suprotstaviti se istomu da ne bi ispali ludi, a možda zaista i nema niko niti smo sposobni za ovo. Jakom čovjeku Hristovog pogleda ovo smetati neće, ali je nužnost širiti istinu i činiti dobro, a kad je uočljiva šteta koju čini navedena pojava onda treba i djelovati na saniranju iste pojave. Ne treba čekati svijet da čisti dvorište naše.

Dovoljno je zasad. :angel:

izmane texta nisu vrsene - samo naslova

Poslednji put menjao Umanista dana 06 Jul 2004, 06:34, izmenjena 3 puta

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jun 2004, 21:39 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Mar 2004, 13:15
Pricaj za "sebe i o drugome"
a ne za "nas o svima"????

ps. pa onda nam sve to prevedi na razumljivi jezik! ukoliko jos nekog zanima tvoj stav i misljenje, o nepokrenutoj dijaspori?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jun 2004, 23:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2001, 01:00
...u potpunosti se slazem...pogotovo kad vadi rijeci iz rjecnika da pokusa napisati nesto pametno...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Jun 2004, 21:46 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2001, 01:00
ajde ajde..
kad dodje proljece, pa kad vidim dobre cice.. guzu..noge.. meni nekako ljepsi dan :) a kad je zima.. pa nema nista, skenjan sam vise nego ljeti..
zato sumnjam u tu gore pricu. 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jun 2004, 09:18 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 14:39
tough je napisao:

ps. pa onda nam sve to prevedi na razumljivi jezik!

i ja sam za to

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jun 2004, 15:14 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2003, 20:06
[quote="vuk"]ajde ajde..
kad dodje proljece, pa kad vidim dobre cice.. guzu..noge.. meni nekako ljepsi dan :) quote]

Amin, vuk :D Ja bas volim da vidim lijepe zenske guzice :)
Samo sam sretan sto zivim na Zapadu gdje se cure i zene fino oblace :wink:
Nema tu "pokrivanje"...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jun 2004, 15:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pentalpha,

Times are changing, my friend. Ako neko zeli da spava sa jos petoro muskaraca/zena, onda to je njihova stvar. Ako zele da idu po ulici u keceljama pa da se uguse kad dodje ljeto, onda to je iste njihova stvar.

Pozdravcic :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jun 2004, 23:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2001, 01:00
Grigorii Rasputin je napisao:
Pentalpha,

Times are changing, my friend. Ako neko zeli da spava sa jos petoro muskaraca/zena, onda to je njihova stvar. Ako zele da idu po ulici u keceljama pa da se uguse kad dodje ljeto, onda to je iste njihova stvar.

Pozdravcic :)

upravo :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jun 2004, 08:12 
Početnik
Početnik

Grigori, za tebe valjda ''fino oblače'' je ono što meni znači ''gole hodaju''
Vremena se menjaju – na šta? Bolje?
Postoje propisi regulacije izdržljivosti života, ako neko tu regulaciju uravnotežava svojim ponašanjem da to smeta drugom, a danas ta smetnja niti se sme reći niti je oštečeni vide, onda treba pametni da regulišu, ali sotona je izabrao najače, tako da kako ljudi uživaju u sexu, tako uživaju u svojoj propasti i to im je poslednji užitak.

Meni i mom unutrašnjem ustrojstvu strahovnito sm,eta pogled na razgoličene žene pri čemu kompletno ustrojstvo izgubim požudom ka njima. Imam li pravo na zaštitu i možeš li zamisliti kolika je to muka živjeti usred vremena kad sve gole oko tebe hodaju,
Meni muka a tebi slast

Lično moram ti priznati da moje tijelo i biće isto misli kao i ti, najradije bih se otisnuo i jebavao i nadjebavao sa svakakvim maštanim ženskama, međutim ono što je iluzija nije stvarnost, i učinjeno takvo što samo u srcu a ne djelu čini štetu največe vrijednosti, da veču štewtu čovjeku ništa učiniti ne može.

Vjeruj mi ako vidiš razumnog čovjeka, i ako tom na put naiđe takva ženka, kao da ga udariš u po tjemena velikim čekićem, ......jer kad je vidi izludi,....i zato danas i nema pametnih i zato svako nezadovoljsto osim pičkom koja je uzrok nezadovoljstva.

Moje mišljenje je RAZUM koji koći tjelo moje da se jebaje. Njim štitim sebe, jer pitaš li me reči ču ti kao0 ti, ali to nije dobro i postoje propisi kako treba živjeti.A ti svoje kćeri uzmi i podaj dušmaninu nek svaku blud čini nad njima, i nad tvojom ženom.

Tvoje mišljenje je NEZRELO i površinsko, kad krenete dublje razmišljati i kad vas muka stigne razumijeti čete.

Ono što želim reći je da oni koji ne trpe niti žele takve gole ljude imaju pravo na državnu zaštitu extremnih razmjera koja se materijalno samo ne pokriva, jer duša vrijednosti nema, a svaki onaj koji je u službi onog koji vrši onečišćenje (A TAJ PRE SVEGA NI SAM TO NE ZNA) takvim ljudima treba bič vlasti, ali nema mudrih ljudi, vidješe golotinju i padoše.

Ponavljam ti i ja bi se jebavao, ali prijatelju Bog ne dozvoljava.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jun 2004, 09:54 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pentalpha je napisao:
Grigori, za tebe valjda ''fino oblače'' je ono što meni znači ''gole hodaju''
Vremena se menjaju – na šta? Bolje?
Postoje propisi regulacije izdržljivosti života, ako neko tu regulaciju uravnotežava svojim ponašanjem da to smeta drugom, a danas ta smetnja niti se sme reći niti je oštečeni vide, onda treba pametni da regulišu, ali sotona je izabrao najače, tako da kako ljudi uživaju u sexu, tako uživaju u svojoj propasti i to im je poslednji užitak.

Meni i mom unutrašnjem ustrojstvu strahovnito sm,eta pogled na razgoličene žene pri čemu kompletno ustrojstvo izgubim požudom ka njima. Imam li pravo na zaštitu i možeš li zamisliti kolika je to muka živjeti usred vremena kad sve gole oko tebe hodaju,
Meni muka a tebi slast

Lično moram ti priznati da moje tijelo i biće isto misli kao i ti, najradije bih se otisnuo i jebavao i nadjebavao sa svakakvim maštanim ženskama, međutim ono što je iluzija nije stvarnost, i učinjeno takvo što samo u srcu a ne djelu čini štetu največe vrijednosti, da veču štewtu čovjeku ništa učiniti ne može.

Vjeruj mi ako vidiš razumnog čovjeka, i ako tom na put naiđe takva ženka, kao da ga udariš u po tjemena velikim čekićem, ......jer kad je vidi izludi,....i zato danas i nema pametnih i zato svako nezadovoljsto osim pičkom koja je uzrok nezadovoljstva.

Moje mišljenje je RAZUM koji koći tjelo moje da se jebaje. Njim štitim sebe, jer pitaš li me reči ču ti kao0 ti, ali to nije dobro i postoje propisi kako treba živjeti.A ti svoje kćeri uzmi i podaj dušmaninu nek svaku blud čini nad njima, i nad tvojom ženom.

Tvoje mišljenje je NEZRELO i površinsko, kad krenete dublje razmišljati i kad vas muka stigne razumijeti čete.

Ono što želim reći je da oni koji ne trpe niti žele takve gole ljude imaju pravo na državnu zaštitu extremnih razmjera koja se materijalno samo ne pokriva, jer duša vrijednosti nema, a svaki onaj koji je u službi onog koji vrši onečišćenje (A TAJ PRE SVEGA NI SAM TO NE ZNA) takvim ljudima treba bič vlasti, ali nema mudrih ljudi, vidješe golotinju i padoše.

Ponavljam ti i ja bi se jebavao, ali prijatelju Bog ne dozvoljava.

Pentalpha, ko kaze da "gole hodaju?" Mislim da definitivno pretjerujes. Nemozes zabraniti zene da se oblace kako zele, samo zato sto tebi je neuzgodno. Ja takodje nevolim da vidim zene da hodaju gole, vec volim da vidim lijepo obucene zene tj. da nose fine farmerice, lijepe majce i cak suknje (ne moraju biti mini).

Pa nasa funkcija na ovoj planeti je bas da se jebemo :lol:
Ja ne kazem da je to nasa jedina funkcija, ali je vjerovatno najvaznija. Kad je Bog rekao nama da nedozvoljava da se jebemo? :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jun 2004, 10:58 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 14:39
:oops: evo tuche :P

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jun 2004, 14:28 
Početnik
Početnik

Manje bi zlo bilo da gole hodaju. A goli ne mozemo hodati, jer smo Adamovim grijehom izgubili savrsenstvo, ili cak mozemo – ali odrzavajuci cistocu misli – a to je strahovito I tesko, pa smo savjetovani kako da se nosimo I kako da se vladamo I da se POKRIJEMO.

Cudi me da od ‘’pametnih zena’’ malo koja ili nikoja u ovo ime ne ustaje, ako su nam vec muskarci hipnotisani I u bojazni od ‘’ carevo novo ruho’’ kad je car dobio novo odelo – fakticki bio je gol I svi su se u gradu divili njegovom odjelu, dok jedno dijete nije reklo ‘’Pa car je gol’’ sto je izazvalo zbrku I metez I car je uvidio istinu da je gol.

Zene ne mogu se oblaciti kako zele – jer narusavaju stanje mira I uzdrzljivosti, I na taj nacin cine zlo. Nije drugih ljudi trpiti tudja neadekvatna prikazivanja. Covjek ima pravo na zdrav vizuelni sadrzaj, svaki nemoralan prikaz je atak I kusanje covjeka. Npr. Prodje gola zenska I sta biva?….ko je kriv?samo covjek?ne vec I izazivac.

Nije to samo meni nezgodno, već je nezgodno čitavom ljudskom rodu, samo što u opštem smradu u kom se rađamo među psihološki i duhovno srušenim ljudima, siromašnima u dobru i svakoj plemenitošči mi budući otrovani NE VIDIMO koliko nam je nezgodno – TA ZGODNOST I ta ljepota koja potom crnim mačem odnosi najduhovnije vrijednosti kao najpodliji lopov I to ljudi ne vide – zato nam je društvo ovako, vlast je tu stoga da štiti, a tko smije reći istinu I podiči glas? Vlast je uzela primat nad svakim zlom u stvaranju bande, u toj grupaciji pretjerano tolerantnog tipa, vaga je otišla u zlo.

Hlače nisu za ženu, Izuzev sličan odjevni predmet koji se nosi pod haljinom ili suknjom.

Kome ja pričam? Sebi sama.
Stoga opraštam se od vas očito sam u krivu.
Svrha čovjeka nije da se jebe. Bog je rekao da se množimo, ali je rekao I kako I pitaj njega ne mene, sigurno ne onako kako si završio rečenicu nije mislio. Ne kažem ja ovo zbog sebe.

Ženica?
Nemoralan avatar koji otkriva što se zbiva u glavi, možda prikrivene želje, nesvjesnost I nezdravlje u sebi pa I ka okolini.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jun 2004, 15:18 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pentalpha je napisao:
Manje bi zlo bilo da gole hodaju. A goli ne mozemo hodati, jer smo Adamovim grijehom izgubili savrsenstvo, ili cak mozemo – ali odrzavajuci cistocu misli – a to je strahovito I tesko, pa smo savjetovani kako da se nosimo I kako da se vladamo I da se POKRIJEMO.

Cudi me da od ‘’pametnih zena’’ malo koja ili nikoja u ovo ime ne ustaje, ako su nam vec muskarci hipnotisani I u bojazni od ‘’ carevo novo ruho’’ kad je car dobio novo odelo – fakticki bio je gol I svi su se u gradu divili njegovom odjelu, dok jedno dijete nije reklo ‘’Pa car je gol’’ sto je izazvalo zbrku I metez I car je uvidio istinu da je gol.

Zene ne mogu se oblaciti kako zele – jer narusavaju stanje mira I uzdrzljivosti, I na taj nacin cine zlo. Nije drugih ljudi trpiti tudja neadekvatna prikazivanja. Covjek ima pravo na zdrav vizuelni sadrzaj, svaki nemoralan prikaz je atak I kusanje covjeka. Npr. Prodje gola zenska I sta biva?….ko je kriv?samo covjek?ne vec I izazivac.

Nije to samo meni nezgodno, već je nezgodno čitavom ljudskom rodu, samo što u opštem smradu u kom se rađamo među psihološki i duhovno srušenim ljudima, siromašnima u dobru i svakoj plemenitošči mi budući otrovani NE VIDIMO koliko nam je nezgodno – TA ZGODNOST I ta ljepota koja potom crnim mačem odnosi najduhovnije vrijednosti kao najpodliji lopov I to ljudi ne vide – zato nam je društvo ovako, vlast je tu stoga da štiti, a tko smije reći istinu I podiči glas? Vlast je uzela primat nad svakim zlom u stvaranju bande, u toj grupaciji pretjerano tolerantnog tipa, vaga je otišla u zlo.

Hlače nisu za ženu, Izuzev sličan odjevni predmet koji se nosi pod haljinom ili suknjom.

Kome ja pričam? Sebi sama.
Stoga opraštam se od vas očito sam u krivu.
Svrha čovjeka nije da se jebe. Bog je rekao da se množimo, ali je rekao I kako I pitaj njega ne mene, sigurno ne onako kako si završio rečenicu nije mislio. Ne kažem ja ovo zbog sebe.

Ženica?
Nemoralan avatar koji otkriva što se zbiva u glavi, možda prikrivene želje, nesvjesnost I nezdravlje u sebi pa I ka okolini.

Neznam, Pentalpha, ja nikad ne vidim zene da gole hodaju po ulici. Stvarno nemam pojma u kojem gradu ti zivis....
Ali je veliki problem u neke Islamske drzave gdje covjek nemoze da vidi zenu, jer jadna mora se pokriti do vrh glave, pa samo mozes oci da vidis (cak nemozes ni to kad stave hedzab).
Pa zar je to prirodno?

Ko kaze da hlace nisu za zene? Nemoj zaboraviti da Rimljani (muskarce) su nosali haljine, maltene. U to vrijeme hlace se nisu nosile. Pa onda ako hlace nisu za zene, zasto su za muskarce?
Pa, nemogu da pitam Boga jer neznam dje je bolan :D

Ako se ne jebemo, homo sapiens sapiens bi nestao.

A zanica ima bas lijep avatar :angel:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jun 2004, 18:46 
Početnik
Početnik

Grigori, radi se o stvarima koje neko samo bolje receptira kao prijemnik osjetljiviji na npr. Talase, promjene, osjecanja nevizuelnog tipa, dakle onog sto mislimo I osjecamo istinito
Rekoh zaista gole ili ne gole – posta kao isto. Ali moral ipak postoji,…..zamisli kad bih djevojci u lakoj ocrtavackoj haljini koja ponosno studira I paradira zgrabio haljinu I javno je na ulici pocijepao strgnuo odjednom u trenu – ona bi itekako moral nasal u sramu prema okolisu I pokrila se I zastidila. Pa boze mi imamo izlozbu stidnih mjesta nakicenih raznim mirisima, pozama, detaljima, circus sarenih pizdi materini, jos jucer da ti je vidjeti kad vozi bicikl kao na tanjiru usluzno posluzivacki, …mislim si pz boze ili sebe zavaravaju, ili nisu svjesni,…ili….

Da zivim u bilo kojem gradu je isto, atak neodjecom I golotinjom novijeg je datuma od 1997/8 rekao bih, mislim na globalno otkrivanje, na taj nacin ja vidim kako jedna zemlja upropascuje drugu I DA ZNAS njima je cilj oglupiti nas, obrazovane u narodu I sposobne unistiti- a ja ne znam strasnije I efikasnije oruzje od sexualnog opruzja od kog su pali svi u istoriji, svi Grigori moj svi, I gorko su jaukali, da gorceg nema, I kazem ti muskarci kad bi mogli to zaslepljenje preboljeti I podnijeti, - naoruzali bi se I udarili na najaceg neprijatelja – nemoralne zene, ali do toga,…itd.
Sto mislim da to I nece biti, ali je dobro prosvjecivati se u istini I smanjivati stepen zla u svakom segmentu, a uspjeh je I u hiljadu ljudi naci jednog trezvenog, a kazem ti da je danas pitanje I 1 u 10000 cak,
Muslimani znaju problematicnost o kojoj pricam, zato I pokrivaju zene, a prava zena protiv tog nece imati nista, stavise ja ne promovisem turke, jer isti propisi su I nama,
Pricam ti nasi pradjedovi I odnos ka omladini I stid – to je bilo visokomoralno drustvo, tamo se nije moglo dogoditi da zena cini svako kurvarstvo, - bila je ozloglasena, odbacena, ha kuda ce. Da je siluju po sumi. Moral unutar plemenskog drustva. Zna se Starjesina. Samo pogledaj da kad u kucu udje mlada – postaje gazda I gazdarica cijele kuce, a ne ni muz ni svekar ni svekrva, sve leti oko nje, a mladozenja cvili zbog picke, umjesto da je prebije. Nisam antizenar, ali mjera je mjera, a I prut ima opravdanja, suvise daleko je otislo. Zna se ko je suknja, ako je onaj koji nosi hlace I ko je komu glava. Pre svega jako tesko je naci pravu zenu u bibliji stoji u mudrostima>
’’Medju hiljadu zena ne nadjoh ni jedne, a medju hiljadu muskaraca jednog’’

I da žene čine pičkom svako zlo i što im drago i da raskučavaju kuće. –MORAM SE IZRAŽAVATI NE PROSTO, VEĆ DOSLOVNO I TAČNO I RAZUMNO.

Nema muškaraca. :sex: Cvile za pičkom. Čitav život pičkopijuču. \:D/ Život im je pička. :onfire: A ženama šta je život?Širenje zla pičkom i šupkom omeđenim sa dve jobloke?Pa dokle?....Ples bluda je započeo. – dignimo naše čaše, pelenovog čaja,.....sotona nam klizi ždrijelom, a želudac nam trune, i smrdimo,
A čisto tijelo miriše – ali se ne nađe.
Za nevjerovati je da se ne može nači barem trezvena žena, ako ne muškarac da kaže što je a što nije, i da društvo i poneki u njemu dotaknu se samo sitno ovog, jer ništa gore no progovoritiu o ovome, to je rat protiv društva.

Pa dobro ja bih prihvatio hlace koje ne bi pokazivale stidna mjesta. Pa u tebi Bog je, upravo ono sto mislis, samo daj budi iskren prema sebi – i to ti je to – to je iznenađujuće što če se potvrditi istinom i iznenađenjem – a uslov tome je kvalitet tebe kao čovjeka, dosljednost i mržnja na laž, a voljenje istine.

Kad te neko povrijedi ili slaže na tvoju štetu, -hočeš li isto tako i ti drugima činiti?

Grigori, govoriš iskreno, ali da bi čovjek naučio što je dobro, io da dobro nije samo individualno već i kolektivno, i da bi čovjek naučio vladati i napredovati i pobjeđivati i svako dobro u šaci imati – za sve to treba sebe potkresati i mnogo se potruditi i oznojiti i pretrpjeti i razumiti i boga uvidjeti da bi sve bilo, a takvome bog služi i želje ispunjava.

Volio bih da se pojavi čovjekm bilootkud koji če udarit čitav narod i objesiti tablicu mudrosti i morala. Ako i palicom gnjeva. Međutim čemu? Svako ima samoizbor, ali nečiji izbor smeta drugom, zato rekoh smetaju mi te gumene đevojke jer čine štetu koju prethodno objasnih,
Ima koji štetu ne čini i koji čini, pa koji čini treba da vidi, odnosno da vide oni koji su naši narodni vladari. Lokalne i državne vlasti šta rade. Dahču valjda za seksom. Kako mogu ništa ne učiniti, mora da se onda i oni seksaju, nemočnici, nezaštitnici, :dmage:

Znate li da za ovakvo izražavanje i širenje istina po internetu sa smanjivanjem sloboda na internetui se počelo kažnjavati – koji udar za slobodno izražavanje i misao!To je amerika! A ne Kina
http://www.rsf.org/

:spam1:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jun 2004, 22:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pentalpha,

Reci mi, sta bi ti htjeo da vidis sa zenama (mislim, kako bi ti volio da se zene oblace?) Ali vidis, ovo bi bilo kako bi TI zelio da se oblace. Zar oni nemaju pravo da se oblace kako god zele (naravno, sa nekim standardima?)

Mislis da bi se silovanje smanjilo ako bi zene prestale da nose npr mini-suknje i tkd? Ja mislim da nebi. Ako covjek hoce da siluje, on ce najvjerovatnije naci nacin da to ucini (prije par nedelja u Kuvajtu 2 muskaraca su dobili smrtnu kaznu kad su silovali djevojcicu od 15 godina). A sigurno znas koliko su stroge tamo tj. zene MORAJU da se oblace u keceljama, nema sminke, nesmeju da pokazu kosu na ulici i tkd)

Takve zakone su gore (po meni) nego ovo na Zapadu. Svaki covjek zeli SLOBODU, da misli sta hoce, da se obuce kako hoce i tkd. Ako ljudi budu zabranjeni da oblace sta hoce, da MISLE sa svojim glavama (npr sta se desilo pod Talibana) onda se vidi sta se desi.
Prije 1980, Afganistan je bila moderna zemlja, stvarno se popravila, i onda rat izmedju mudzahedina i SSSR, pa onda civilni rat 1992-1996, to je razjebalo zemlju, pa onda dosli Talibani, razjebali zemlju KOMPLETNO, zene nisu smele da HODAJU po ulici bez muskarca, i onda morali su nositi hedzab.
Ja se pitam: kakve su to gluposti i zakoni? Vidi se sta su Talibani napravili od te jadne zene. Kad se rat zavrsio, jos su se krili po kucama, jer njima bilo potpuno STRAH. Oni primitivci su toliko instilirali STRAH u tim zenama, da jednostavno nisu znali i nisu smjeli drugacije.

Cak kad sam bio na univerzitetu, vidio sam izbjeglice iz Afganistana (zene) i u sred Londona su nosali hedzab. To se nisu mogle vidjeti uopste. Covjek ne zna kako ta osoba izgleda ispod tim keceljama. Onda kako da ta zena jednog dana nadje muskarca tako?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jun 2004, 00:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Citiraj:
Ženica?

TI STVARNO IMAS PROBLEM!
AJDE MOLIM TE PROCITAJ STA VIDIS IZ MOG AVATARA!
NEKA NOVA PSIHOANALIZA???

Citiraj:
Da zivim u bilo kojem gradu je isto, atak neodjecom I golotinjom novijeg je datuma od 1997/8 rekao bih, mislim na globalno otkrivanje, na taj nacin ja vidim kako jedna zemlja upropascuje drugu I DA ZNAS njima je cilj oglupiti nas, obrazovane u narodu I sposobne unistiti- a ja ne znam strasnije I efikasnije oruzje od sexualnog opruzja od kog su pali svi u istoriji, svi Grigori moj svi, I gorko su jaukali, da gorceg nema, I kazem ti muskarci kad bi mogli to zaslepljenje preboljeti I podnijeti, - naoruzali bi se I udarili na najaceg neprijatelja – nemoralne zene, ali do toga,…itd.

I sve tog zbog zategnutih hlaca, suknje i uske majice...
NEVJEROVATNO!?!?!?! :cry: :cry: :cry:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jun 2004, 02:41 
Početnik
Početnik

Propisano je kako izgledno treba da se oblace. Meni se veoma svidja narodna nosnja, medjutim vreme u kome zivimo bi zahtjevalo kontrolu proizvodjaca odjece tako da bi postojala komisija koja bi odjecu adekvatnu klasirala za siru proizvodnju, a van ovog kvantiteta na racun kvaliteta – stvarnog kvaliteta.
Pa ako sam u pravu, zasigurno moje je pobjediti million bestidnika koji sebi dobra ne znaju – pa neka cvile, cvile za svoje dobro.
Necu da ponavljam receno. Nemaju pravo sta zele. – ruse tudje I moje pravo za zdravim vizuelnim okruzenjem, ionako napetost je visoka I ne treba je povecavat – sexualna napetost I svakodnevne sexualne misli na sam I pogled kontura drugog spola, misli ulijecu, a kano li odjeca koja pokazuje neprirodno uticajem sotone.

Vjeruj mi to uveliko stimulise dahtanje musko I pozudu I silovanje – tako im I treba to I traze. Rekoh ti prethodno da I zenska pa I pokrivena kontura (figura) vec uveliko stimulise, I covjek koji zna zna da svoju zenu treba cuvati I drzati ce je u kuci gdje joj I mjesto.
Grigori, muka je ovo komplikovana, jer rekoh djavo tu najvecu pometnju cini,
Znaci I pod punom odjecom zna biti mnogo eroticnije,
Ne znam imas li djevojku ili zenu, a znaj vidje li ju I prvi tvoj prijatelj, ili bilo koji drugovi, znaj da mu je sotona ubacivao a on ili se morao odupreti strahovitom pritisku kojem vecinom svi podlegnu jer sotona to uvijek vraca, zato je muskomu dobro kloniti se svih zena apsolutno svih osim svoje, u suprotnom nek se opire, …….a rekoh ti tu tvoju zenu ti tvoji su ako ne fizicki a ono dusevno I srcem vec obljubili, pogotovo ako su imali priliku da uoce pokriveno nemoralno iskazano stidno mjesto,…dakle vec su preljub izvrsili sa tvojom djevojkom ili zenom , a vrlo lako I ona s njima, a vjeruj uciniti to u dusi, je kao I u tijelu, …..strasno grigori strasno, samo ljudi ne vide,.,..strasno….

Zivot nije po zeljama (nepravom) covjeku, vec po moranju, Bog ima prut! Bog daje pravo, a slobodu nemoral nema, niti ljudi koji tako zive, to je zivotni zakon bozji.

Bolje da musko zenskim nepravo vlada, nego ovo u nas danas nepravo zena muskim.

Ja bih ozenio tu zenu, jer to je prava zena. Pozno bi je po licu polako, a kontura odjece bi eroticno polako ju otkrivale, dok oci bi govorile. Ne vidim da tjesne hlace vise pokazuju, npr. Trag od operacije, beljeg ili neku anomaliju, ……cega se bojis?

BIGMAN
Nisam tebi rekla vec zanici
A koja je to vasa lopovska analiza savrsenstva? Gade mi se ovdasnji psihijatri a pre ih jos zalim kako rade I sta cine I kako foteljare, zalosno
Ti kompententan za psihoanalizu?

Rakao sam da vi to ne vidite I da vam je nevjerovatno.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jun 2004, 12:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Meni se cini Pentalpha, da si ti mozda imao neki los dozivljaj sa zenom ili djevojkom i zato sad mislis da oni nebi trebali da nosaju nategnute hlace i tkd :wink:
Muskarce vole (vecina) zene i obrnuto. Mislis da zene ne gledaju muskarce koji imaju nategnute pantalone? Jel' mislis da muskarce nebi trebali da nose nategnute pantalone isto ili samo zene....?

Bog ne daje pravo-MI dajemo pravo. Svi zemlje imaju neke njihove "prave" i zakone. To nisu univerzalne zakone i prave.

Reci mi, sta ti znaci "Iš đavle"? :-?
Jeli to Srpsko-Hrvatski ili...?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jun 2004, 13:11 
Početnik
Početnik

radi se o vjerskom principu, I dobru, …ima ono sto je dobro, ali je lose …i………uski muskarci,

:dmage:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jun 2004, 13:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Mar 2004, 18:43
Pentalpha je napisao:
radi se o vjerskom principu, I dobru, …ima ono sto je dobro, ali je lose …i………uski muskarci,

:dmage:

De ti nama reci iskreno da nisi peder??
Hajde nece ti niko nista :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 41 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]