|
Početnik |
 |
Pridružio se: 14 Jun 2004, 18:16 Postovi: 23
|
Grigori, radi se o stvarima koje neko samo bolje receptira kao prijemnik osjetljiviji na npr. Talase, promjene, osjecanja nevizuelnog tipa, dakle onog sto mislimo I osjecamo istinito Rekoh zaista gole ili ne gole – posta kao isto. Ali moral ipak postoji,…..zamisli kad bih djevojci u lakoj ocrtavackoj haljini koja ponosno studira I paradira zgrabio haljinu I javno je na ulici pocijepao strgnuo odjednom u trenu – ona bi itekako moral nasal u sramu prema okolisu I pokrila se I zastidila. Pa boze mi imamo izlozbu stidnih mjesta nakicenih raznim mirisima, pozama, detaljima, circus sarenih pizdi materini, jos jucer da ti je vidjeti kad vozi bicikl kao na tanjiru usluzno posluzivacki, …mislim si pz boze ili sebe zavaravaju, ili nisu svjesni,…ili….
Da zivim u bilo kojem gradu je isto, atak neodjecom I golotinjom novijeg je datuma od 1997/8 rekao bih, mislim na globalno otkrivanje, na taj nacin ja vidim kako jedna zemlja upropascuje drugu I DA ZNAS njima je cilj oglupiti nas, obrazovane u narodu I sposobne unistiti- a ja ne znam strasnije I efikasnije oruzje od sexualnog opruzja od kog su pali svi u istoriji, svi Grigori moj svi, I gorko su jaukali, da gorceg nema, I kazem ti muskarci kad bi mogli to zaslepljenje preboljeti I podnijeti, - naoruzali bi se I udarili na najaceg neprijatelja – nemoralne zene, ali do toga,…itd. Sto mislim da to I nece biti, ali je dobro prosvjecivati se u istini I smanjivati stepen zla u svakom segmentu, a uspjeh je I u hiljadu ljudi naci jednog trezvenog, a kazem ti da je danas pitanje I 1 u 10000 cak, Muslimani znaju problematicnost o kojoj pricam, zato I pokrivaju zene, a prava zena protiv tog nece imati nista, stavise ja ne promovisem turke, jer isti propisi su I nama, Pricam ti nasi pradjedovi I odnos ka omladini I stid – to je bilo visokomoralno drustvo, tamo se nije moglo dogoditi da zena cini svako kurvarstvo, - bila je ozloglasena, odbacena, ha kuda ce. Da je siluju po sumi. Moral unutar plemenskog drustva. Zna se Starjesina. Samo pogledaj da kad u kucu udje mlada – postaje gazda I gazdarica cijele kuce, a ne ni muz ni svekar ni svekrva, sve leti oko nje, a mladozenja cvili zbog picke, umjesto da je prebije. Nisam antizenar, ali mjera je mjera, a I prut ima opravdanja, suvise daleko je otislo. Zna se ko je suknja, ako je onaj koji nosi hlace I ko je komu glava. Pre svega jako tesko je naci pravu zenu u bibliji stoji u mudrostima> ’’Medju hiljadu zena ne nadjoh ni jedne, a medju hiljadu muskaraca jednog’’
I da žene čine pičkom svako zlo i što im drago i da raskučavaju kuće. –MORAM SE IZRAŽAVATI NE PROSTO, VEĆ DOSLOVNO I TAČNO I RAZUMNO.
Nema muškaraca. Cvile za pičkom. Čitav život pičkopijuču. Život im je pička. A ženama šta je život?Širenje zla pičkom i šupkom omeđenim sa dve jobloke?Pa dokle?....Ples bluda je započeo. – dignimo naše čaše, pelenovog čaja,.....sotona nam klizi ždrijelom, a želudac nam trune, i smrdimo, A čisto tijelo miriše – ali se ne nađe. Za nevjerovati je da se ne može nači barem trezvena žena, ako ne muškarac da kaže što je a što nije, i da društvo i poneki u njemu dotaknu se samo sitno ovog, jer ništa gore no progovoritiu o ovome, to je rat protiv društva.
Pa dobro ja bih prihvatio hlace koje ne bi pokazivale stidna mjesta. Pa u tebi Bog je, upravo ono sto mislis, samo daj budi iskren prema sebi – i to ti je to – to je iznenađujuće što če se potvrditi istinom i iznenađenjem – a uslov tome je kvalitet tebe kao čovjeka, dosljednost i mržnja na laž, a voljenje istine.
Kad te neko povrijedi ili slaže na tvoju štetu, -hočeš li isto tako i ti drugima činiti?
Grigori, govoriš iskreno, ali da bi čovjek naučio što je dobro, io da dobro nije samo individualno već i kolektivno, i da bi čovjek naučio vladati i napredovati i pobjeđivati i svako dobro u šaci imati – za sve to treba sebe potkresati i mnogo se potruditi i oznojiti i pretrpjeti i razumiti i boga uvidjeti da bi sve bilo, a takvome bog služi i želje ispunjava.
Volio bih da se pojavi čovjekm bilootkud koji če udarit čitav narod i objesiti tablicu mudrosti i morala. Ako i palicom gnjeva. Međutim čemu? Svako ima samoizbor, ali nečiji izbor smeta drugom, zato rekoh smetaju mi te gumene đevojke jer čine štetu koju prethodno objasnih, Ima koji štetu ne čini i koji čini, pa koji čini treba da vidi, odnosno da vide oni koji su naši narodni vladari. Lokalne i državne vlasti šta rade. Dahču valjda za seksom. Kako mogu ništa ne učiniti, mora da se onda i oni seksaju, nemočnici, nezaštitnici, :dmage:
Znate li da za ovakvo izražavanje i širenje istina po internetu sa smanjivanjem sloboda na internetui se počelo kažnjavati – koji udar za slobodno izražavanje i misao!To je amerika! A ne Kina http://www.rsf.org/

|
|