Osrednjost... Po onome sto mi se dosad desilo, definitivno za sada bjezim od osrednjsoti.
Ali ipak nisam sasvim zadovoljan postignutim iako svaki dan naucim nesto novo. Doduse meni je najveci problem sto ja ne znam cijeniti ono sto imam ili znam, svejedno. Najvise zalim za putovanjima, ne turistickim, to mi je bas bljak, vec bas pravim putovanjima i zivotom na pojedinim mjestima. Ne kazem da nisam nigdje bio, ali moglo je i mnogo bolje da sam imao vise pameti i petlje.
Najkrivlje mi je sto sam skoro godinu dana potrosio na vojsku i to ne samo zbog ubudale izgubljenog vremena.
Zatim, koliko se god borio protiv toga, cini mi se da sve vise i vise postajem kancelarijski pacov, cinim se sam sebi kao cinovnik iz najcrnjih Kafkinih djela.
A znam da sam najbolji tamo gdje je se nesto desava i stvara a ovo prevrtanje jednog te istog me totalno ubija. Iako mi mnogi zavide...
Mada sam poceo neki svoj small biz. cisto da si upotpunim dan a i na dzep ne djeluje lose
Sto se ljubavi tice, tu je sve OK, ima malih trzavica ali nista strasno
Ili je ipak sve prosjecno jer ipak i bogatas moze biti prosjecan, voziti prosjecno skupo auto,, imati prosjecnu kucu i druziti se sa ostalim prosjecnim bogatsima. To jest biti samo jedan od mnogoh poput njega. Isto to vazi i za prosjecne naucnike, ljekare, generale, lopove itd.
Zbilja, jel nam zivot nudi samo prosjecne sablone bez obzira cime se bavili i koliko bili dobri ili losi u tome?