banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 25 Jul 2025, 02:01

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 14 Posta ] 
Autoru Poruka
 Tema posta: sabani
PostPoslato: 14 Mar 2004, 05:08 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
kako opstati uz novu rasu doseljenika mongloida u nas lijepi grad koji su iskoristili ratnu situaciju i sad se udruzuju u plemenske saveze u nasem gradu i otvaraju fensikul kafice posvuda po gradu i naplacuju pivu 5 puta nabavne cijene? kako sa njima? cast izuztecima i ljudima koji se mogu gotiviti sa tom fensi kul pink plejadom, znam nekoliko ljudi koje neobicno gotivim i volim ali stvarno ubise ih u pojam face sa koznim jaknama, trenerkama patikama i zlatnim kajlama. de recite vasa misljenja...

Vrh

Tema posta: Re: sabani
PostPoslato: 14 Mar 2004, 16:06 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2003, 19:00
VeLiKi je napisao:
kako opstati uz novu rasu doseljenika mongloida u nas lijepi grad...

Де ти прво објасни ко су то монглоиди и одакле су се доселили у твој лијепи град...

Босна, 1992.:
- Хоће л' бит' оно рата?
- ...ма јок!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Mar 2004, 17:39 
Stara kuka
Stara kuka

sa svih strana lijepe nase. nekadasnji pastiri su sada bogovi u nasem gradu. a sta si ti, neki gestapo ovdje da prozivas ljude?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Mar 2004, 18:09 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Па мора да су "пастири и монголоиди" паметнији од тебе чим их сматраш Боговима...

А када су твоји сишли с брда? Очигледно да нису давно...

Босна, 1992.:
- Хоће л' бит' оно рата?
- ...ма јок!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Mar 2004, 00:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2001, 01:00
....e pravo da ti kazem,znam na koje mongoloide mislis... i u pravu si, ako ti mozdane vijuge nisu starije od 15 godina....mene apsolutno zaboli ljubavni misic i kesice za mongoloidima.... ako je muzika dobra, i ekipa oko mene, nista mi ne smeta...a ti mongoloidi...mogu me poljubiti ispod istih kesica...vidjeces....kada dooljno oguglas.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Mar 2004, 16:52 
Stara kuka
Stara kuka

e moja kobrice, kobrice. ajde bjezi odavde, cao otisao si. u pravu si hazoous ali pogledaj samo tv upali. mislim nova hit fensi kul ultra popularna televizija je pink. tolika kolicina sunda mi je bila nezamisliva. samo pogledam kanal i vidim te 'urbane' face. bruka. ja treba tako da se oblacim i tako da izgledam da bi bio kao nesto popularan? ma daj. imam ja svoje likove i svoju raju sa kojima mi je uvijek dobro ali koji se nikada, bas kao ni ja, nebi mogla uklopiti u njihove kalupe. kada vidim njihove zgrozene poglede kad me vide u cizmama i blago poderanim hlacama u zelenim nijansama. smijesni su mi. tako su jadni. fensi kul. ha! haha! ma daj. ne razumijem takve kontove. osnovno razmisljanje im je jeli se ovaj prcao sa onom, jel karleusa imala gace na zadnjem nastupu, koja pjevaljka ima vece sise... urede se, napucaju se, udju u hardrok, plate bavariu ili neku drugu pivu jedno 6 puta vise nego sto kosta u dragstoru, disati ne mogu od guzve i njima je znate fensi kul uzasno dobro i ono bas bas smo se dobro proveli. nas 10 se skupi, skupimo sve para sto imamo odemo na dragstor kupimo 1-2 litre zeste, pepsija da polivamo, razbijemo se i onda nam je pravo dobro i ulazimo u svaki normalniji kafic po redu. svi raspolozeni, svi se zajebavamo i podjebavamo sve ostale. i dobro nam je. za razliku od njih mi bar disemo punim plucima kad izadjemo. covjece. da se razumijemo, znam ja dosta likova koji imaju takav vecernji zivot. imam takvih likova sa kojima sam u bas bas dobrim odnosima. nemojte me razumiti pogresno, ne djelim ja ljude tako. samo ne mogu da razumijem cilj takvog izlaska. ribe oblace sto manje da bi likovi imali sta gledati. oni onda daju komentare tipa kakva picka, kako bih je guzio, skontaj koliku sisu ima, itd. (izivnjavam se na nekulturnom citatu :D ). i to je svima u redu. ne razumijem. aj dobro, ni oni ne razumiju mene. gledaju me ko da sam sa marsa pao, svaki al bas svaki murjak osjeti potrebu da ispuni svoju svetu misiju da pregleda tog 'narkomana' (mene, za one malo sporije, kobra ne osjecaj se prozvanim). svaki mi prepipa dzepove uz njihovo obavezno fantomsko pitanje: imas li droge, imas li oruzja? kad je njih zadnji put murija startala? ma daj...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Mar 2004, 19:13 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

По твом говору, све ми се чини да бих те и ја претресао да сам пајкан... па брате, мора да изгледаш грозно и да ти је то "cool" или шта ја знам!
А то што се налијеш са друштвом и онда идеш од кафића до кафића и "зајебаваш" друге... па немој се чудити ако ти једном неко распали флашу по глави. Која си ти то фаца да без везе, као што рече, подјебаваш друге без разлога? И вјерујем да си баш онда од оних који одмах започне неко срање и гужву кад те неко мрко погледа...

А оно за "пичке"... ајд сад само реци да тебе не занимају. Теби је доста што се можеш налити са друштвом, а? Па добро, и црви живе, али није то то...

Босна, 1992.:
- Хоће л' бит' оно рата?
- ...ма јок!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Mar 2004, 11:37 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:46
strogi ste jedni prema drugima, iskreno sjedenje pred dragstorom mi i nije neka zabava, a napucani sponzori i ostalo su manje bitni u mom zivotu
nadji si dobru curu koja ce d ate vrati u zivot

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Mar 2004, 23:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
VeLiKi je napisao:
nas 10 se skupi, skupimo sve para sto imamo odemo na dragstor kupimo 1-2 litre zeste, pepsija da polivamo, razbijemo se i onda nam je pravo dobro i ulazimo u svaki normalniji kafic po redu. svi raspolozeni, svi se zajebavamo i podjebavamo sve ostale. i dobro nam je. za razliku od njih mi bar disemo punim plucima kad izadjemo. ...

a zbog cega tooliki revolt ako ti uzivash?
Ne mogu svi ljudi iamti isti ukus.... koliko ljudi toliko cudi...uvijek je to bilo tako...neko uziva uz Seku Aleksic, neko uz jazz, neko uz pop-rock, neko uz etno, neko uz gusle i svako ide tamo dgje mu odgovara...

Ti ako znash sta zelish i sta hoces, nijedan saban ne moze uticati na tvoje misljenje :wink:

A da sabana ima, ima to je tacno :lol: ali plitki su oni..kad tada postanu "ovce za deranje" nista vishe... :D :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Mar 2004, 09:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
VeLiKi u velikoj mjeri se slažem sa tobom. Ni ja ne vidim provod u onome što mnogi rade, niti njihove načine ponašanja (koji su nametnuti kao moderni i koje većina prihvata) vidim kao dobre. I ja imam društvo koje se uopšte ne bi moglo ulopiti u takva ponašanja i te vrste "provoda" i koje bi zbog toga mnogima djelovalo čudno. Jer kad nisi kao većina onda si čudan.

Ali ne vidim dobar provod ni lijepo ponašanje ni u ovome što si ti rekao

VeLiKi je napisao:
skupimo sve para sto imamo odemo na dragstor kupimo 1-2 litre zeste, pepsija da polivamo, razbijemo se i onda nam je pravo dobro i ulazimo u svaki normalniji kafic po redu. svi raspolozeni, svi se zajebavamo i podjebavamo sve ostale

Kažeš da vam je pravo dobro kad se "razbijete", to je problem. Ljudima narkotici i alkohol stvaraju privremenu iluziju da im je dobro, ali to je samo iluzija koja kad prestane još više pogoršava stanje na više načina. A pošto je danas mnogima loše (a sve se svodi na to da ne znaju šta će sa sobom, ne vide svrhu, isfurani su svim i svačim) onda pribjegavaju narkoticima i alkoholu kao i šablonskim i "provjerenim" načinima ponašanja uvezenim iz svijeta i viđenim na TV-u a sve sa željom da pobjegnu od mraka i beznađa u sebi.
Postoje mnogo bolji načini da se čovjek dovede u red, načini koji ne ostavljaju loše posljedice, načini koji su mnogo više ispunjavajući i koji su blagotovorni, načini koji su u krajnjem slučaju i jeftiniji. Ali ti načini su za mnoge teži i doživljavaju ih kao neprijatne a ljudi žele ići linijom manjeg otpora pa radije biraju iluziju dobrog stanja, čak i ako to povlači negativne posljedice, nego da se više potrude i da im stvarno bude dobro.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Mar 2004, 23:52 
Stara kuka
Stara kuka

ma sex je korjen svega ;)
al veze sta ostaje da se radi? ja ne mogu ici gledati te likove kako cupkaju u fazonu satro gotiva je u hard rocku. daj. nije to za mene. ne mogu ja to. da se razumijemo bio sam ja na takvim mjestima, znam sta je to, ali ni jednog jedinog momenta se nisam osjecao ni opusteno ni dobro. malo ko ce to shvatiti, ali meni je skrooz dobro bilo u subotu vece proslu, svirka u remingtonu bila, dva punk benda, buka, galama, ludilo. Skakanje, udaranje, sutka bila boli glava (a i noge, jos uvijek a cetvrtak je...). Znam koliko ljudi ce se sad zgroziti na to da je meni super kada me drugi udaraju i kada ja udaram druge uz brzi ludi jebeni ritam likova sa stejdza. a pio sam samo pivo to vece. i bilo mi je izvanredno.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Mar 2004, 11:10 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 15 Avg 2001, 01:00
По твом наступу - нападаш друге а величаш себе - стиче се утисак да ти и ниси пуно другачији од те плејаде коју помињеш, тј. да се налазите у истој или приближној хоризонталној (квалитативној) равни.
Пусти људе да раде по своме, ти ради по своме и сви срећни и весели :) премда се слажем да то није корисно рјешење по друштво, на дуже стазе.
Што се тиче рутана, има таквих и без кожних јакни и тренерки, има рутана и међу старосједеоцима и међу племенским дошљацима, и међу земљорадницима и професорима универзитета тако да то не сматрам неким битним фактором и окосницом подјеле.
Даље што се тиче разбијања, то није претјерано добро и не бих ти препоручио да то често радиш. Сама чињеница да ти је потребно прво да се разбијеш да би негдје могао да идеш и да се онда по одређеном обрасцу понашаш може донекле да говори о твом осјећају инфериорности у односу на те рутане и рутанке и чињеници да ти неки к фали... али наравно не мора да буде тако..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Mar 2004, 16:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2003, 09:31
VeLiKi je napisao:
sa svih strana lijepe nase.

Razmisli šta si napisao,..

Vrh

Tema posta: Re: sabani
PostPoslato: 29 Mar 2004, 05:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2001, 01:00
VeLiKi je napisao:
kako opstati uz novu rasu doseljenika mongloida u nas lijepi grad koji su iskoristili ratnu situaciju i sad se udruzuju u plemenske saveze u nasem gradu i otvaraju fensikul kafice posvuda po gradu i naplacuju pivu 5 puta nabavne cijene? kako sa njima? cast izuztecima i ljudima koji se mogu gotiviti sa tom fensi kul pink plejadom, znam nekoliko ljudi koje neobicno gotivim i volim ali stvarno ubise ih u pojam face sa koznim jaknama, trenerkama patikama i zlatnim kajlama. de recite vasa misljenja...

da ludilo.. smrde svi.. :)
salim se, vecina kafana nije novo-otvorena a one koje to jesu nisu na boljem glasu od onih starih..
savjet.. drzite se dobrih starih OK mjesta.. ovih ce samim tim nestati kao i kajliranih momaka koji ti idu na zivce.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 14 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]