Ево још мој одговор
Мишко је лице са ограниченом одговорношћу, као и ја у неким сегментима,...тачнију процјену Мишка имадох прилике виђети при разговорима са другима,...мислим да није истину успио слиједити, стога духовни пејзажи су за његова осјетила непознати, као можда и велика страна човјека нематеријалистичког типа,...чудан аватар, чудно пребивалиште, ја Мишка волим.
Рио де жанеиро мислим да сам јасно рекао тко воли јасно. Јасни знају, а мислим и ви, само умните постранце правечи,...
И Нот нау џон је сличан тип Мишку, ... из других форума очигледно,...
А ја сам луд уистину, а они су за себе свезнадари,...међутим волимо их онакве какви су,...'' Та што је соко тицо сива, што си у ме се загледила? ''
Алергија осипа свукуд од стручњака за лоповлук и нечасти, и Мишко тражи стручну помоч, ха,...гадост стручњака ме прекипјела јер они су лажљиви неправедници,...
Старо друштво се нашло,...Мишки и Малеш,...
МИШКО ВОЛИШ ЛИ ТИ ГЛЕДАТИ
У ЖЕНСКЕ ГУЗИЦЕ
? 
да ли ваша жена своју гузицу отворено носа градом показујучи на погледима похотним мушкараца који за њом гледају? – јер је то јаче од њих,...мислиш ли да треба постојати морал,...неморалисти не требају ли бити санкционисани?
Трпљење је највише што дати могу.
Спаситељство сваког човјека пада усљед гријеха којим се човјеку узима сила. Зато многи спасиоци неславно пролазе и ти алергију имаш,...
Неморалне жене су типични тровачи, ако хочемо добро треба ударити јак Морални темељ, а не смеће са запада промовисати,...види како нас је американац ослабио, скинуо нам је жене за којим нам је залудјела памет, па добра не познамо,...није се лако опрети кад унутар тебе за тим жуди срце сваког човјека и сви падају и то утиче на општу успјешност и јакост друштва,...
И чујте постим и не мислим се за вријеме поста више онечишћавати ни јављати