vazno!
protiv sam svakog nasilja, pogotovo prema bolesnim ljudima!
na homoseksualca gledam kao na nesretnika i moja zelja je da mu pomognem da bude sretan a ne da ga ubijam, koljem ili vjesam.
ovo je vrlo vazno i zelio bih da se to upamti.
drugo...
kad kazem da bih zelio da im pomognem, nemislim na pomoc onakvu kakvu im cini tzv. otvoreno drustvo, a to je...da izbrise njihovu bolest sa liste oboljenja!
pa kom bolesniku to donosi dobro!?
zar zmirenje prema bolesti i okretanje ledja donosi bolesniku dobro?
prvi korak bi, dakle trebao biti ponovno sagledavanje homoseksualnosti kao bolesti, da bi se mogla pokrenuti kampanja trazenja nacina za njeno lijecenje. dok god mi na to gledamo kao na "ljudski izbor" dotle nemozemo ni naci lijek a prema tome ni usretiti nesretnike.
homoseksualci cine jedino sto mogu...(i shvatam ih),
kad ih drustvo nemoze izlijeciti, oni pokusavaju da promjene drustvo na nacin da njihova bolest bude sto bezbolnija za njih. tako se ide na sklapanje homosksualnih brakova, pa na usvajanje djece a ja se pitam gde bi bio kraj? sta bi ih na kraju sasvim usrecilo?nista osim...lijeka!
rekao bih, da homoseksualci nastoje podjeliti sa nama svoju bolest da bi se osjecali manje bolesnim. pogresno!
i sto je jos gore...tragicno! i za nas i za njih. oboljeva cijelo drustvo a homoseksualci se nece izlijeciti.
ako nekome jos uvijek nije jasno da je homoseksualnost bolest reci cu sljedece...
homoseksualnost je SMRTONOSNA BOLEST!
ne, nemislim na sidu...
mislim na...djecu
djeca su zrtve ove bolesti.
svaki covjek nosi u sebi objavljeno ili neobjavljeno (rodjeno ili nerodjeno) djete.onog trena kad postane homoseksualac njegovo djete postaje smrtno ranjeno! kako ce njegovo djete doci na svjet?
homosekusalnost je u krajnjoj liniji oboljenje reproduktivnih organa, odnosno prvog reproduktivnog organa...mozga.
i kao sto tretiramo sterilitet tako trebamo tretirati i homoseksulanost, kao nemogucnost da se ima potomstvo.
pa zar treba mudrost da se to vidi?
pa zar medicina to nevidi?
zasto zmirimo pred ociglednim?