Posto mi je dosadno,a tek sad vidim koliko sam na ovom forumu limitiran kad je na politici izborna tisina,a kod Borca pauza u prvenstvu,citam forum i najavu ove emisije,gdje ce izvjesna Dijana Tepsic promovisati poznate banjalucane,kreativce (ma sta to znacilo),i onako mi nesto pade na pamet,zasto vise nasa Banjaluka nije kao nekad,gdje je u svjetskim okvirima bila najmanji grad sa najvise olimpijskih sampiona.
Zasto u ovih zadnjih 20 godina nemamo NIKOGA?
Zasto smo spali na kreativce?
Zasto nam je glavni "sport" rafting?
Zasto je sve otislo u pizdu materinu?
Zasto bar ne primjecujemo koliki smo q...c postali?
Nedostatak talenta?
Pogresno usmjeren novac?
Ljudi sta je ovo?
Namjerno cu izbjeci gradove vece od Banjaluke,Beograd,Zagreb,Srajevo...Ali zasto ja npr iz jednog Splita,koji je tu negdje kao Banjaluka po velicini,bez ijednog sekunda razmisljanja mogu navesti bar 100 poznatih ljudi iz raznih sfera zivota,koji su aktivni i od rata na ovamo,a iz nase Banjaluke nikoga?

...
ivano balic
nikola vujcic
severina
toni kukoc
marijan ban
dino radja
zdenko runjic
drazen zecic
boris dvornik
dino dvornik
duje draganja
goran ivanisevic
petar graso
tonci huljic
jelena rozga
jasmin stavros
doris dragovic
boris dezulovic
ante tomic
giboni
igor stimac
slaven bilic
stipe pletikosa
zorica kondza
oliver dragojevic
goran karan
roko leni ukic
danijela martinovic
aljosa asanovic
neno belan
alen boksic
danijel subasic
nikola kalinic
tedi spalato
petar metlicic
braca valcic
oni zlatni olimpijski jedrilicari
vaterpoliste nemam zivaca nabrajat...
blanka vlasic
vjerujte da bih mogao jos pola sata,dok ne dodjem do par stotina
stvarno bih molio nekoga,da meni razumljivim jezikom objasni,zasto grad velicine banjaluke ima bar 500 poznatih licnosti,a ja treba da se divim raftingu i kreativcima?
Slucajno mi ovo pade na pamet,jer sam sa jednom kolegicom dosao nesto bezveze na temu Splita danas,a tu je negdje,kao Banjaluka...200-250 hiljada