Svakim danom zasipaju nas gomilom idotskih slogana, uvaljujuci nam svakakvo djubre. Stvaraju nam nove, apsolutno bespotrebne potrebe. Dok nam predano turpijaju zivce, mi apsolutno nemamo mogucnosti da se suprotstavimo, pa im se pridruzujemo u nadi da ce da nas obuzme blazenost komformisticke katarze. Ali, to se uglavnom i ne desi, sto ne znaci da je dobro ako vam se desi, nego samo znaci da ako vam se desilo...pogadjate - vi ste vec uveliko mrtvi ha ha . Dakle, ova tema bice posvecena kako kretivnom, tako i nekreativnom izivljavanju nad korisnicima advertajzing usluga u vidu zaglupljujucih reklama i fanovima ove subkulture. Ne dajte se sputati, dajte si oduska. Sve je dozvoljeno - npr. kradja/kopiranja/parafraziranje/kopipejstovanje tudjih zlobnih ideja - ali, naravno, najpozeljnije je neposredno autorsko zlobovanje. Za pocetak da poslusamo sta poznati stand-upovac kaze na temu: [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gDW_Hj2K0wo[/youtube]
Evo ja necu puno da se trudim, nego cu da ispucam par krilatica, po principu van tu tri gou: - Izvucite svu lovu iz dzepnoga shteka, za jedan citav zalogaj od Velikoga Meka - Balzamujte se sa balzamom Fa da sjajtite naokolo kao Amon Ra
Spoiler:
Najebacu zbog ovog ...- Usudi se (mamu im plagijatorsku), miniraj ATV
- Baci kosku, baci dve, pobij pse sto nose kackete
_________________ Free Your Mind And Your Ass Will Follow
Kasnije ću nekad smisliti i koji slogan, sad nisam ni za rac, ali kad god vidim Dragana i Milenu kako reklamiraju kafu i pizdarije sjetim se one gospođe što kaže rekli su mi dođi na kafu, ja sam došla al oni nisu bili kod kuće ihihihihi pa razmišljem u tom pravcu.
_________________ Ljubomorne dushe mogu da ga pushe! Alky je unikat zoka je dooplikat <3 !
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu