Nas u Bosni i Hercegovini niko ziv nevoli osim mozda cigana..

Uveli su nam sve moguce sankcije, Kriza je u brutalnom usponu.. sta drugo reci nego
Evo kako izgleda jedan radni dan kod mene!
Radim 2 posla, a bez para sam osta'-Ustajem u 6 ujutru da bi bio na poslu u 7:00 AM
-Radim dostavu u SimImpex-u u pitanju su autodjelovi. tu radim do 2:00 PM
-U pola 3 idem u drugu firmu i radim ko konj (u pitanju je moleraj - doduse ovde na crno) do 7:00 PM ponekad i do 8:00 PM
-Dodjem kuci oko pola 9 - 9 dok se istusiram ovo ono i tako to vec je pola 10
-Onda idem u grad da se vidim s drustvom i zadrzim se do 11:00 PM
-Dodjem Kuci oko pola dvanaest i budem na netu do 2 ujutro... I ONDA SVE ISPOCETKA
-Nekad se zna zadesit da radim i vikendom
Nebitno koliko zaradjujem a sve sto zaradim potrosim dok se i neokrenem.. Kredit. plati ovo plati ono. kupi ovo kupi to. daj ovome daj onome. i ostane mi za kutiju cigara i onda cekaj kad ce 1. u mjesecu!
U njemackoj npr. bi zaradjivao za jedan posao duplo vise nego kod nas za 2... MINIMALNO..
tAKO da ljudi ako imate prilike bjezite odavde. vratite se za 10 god puni ko brod. a najbolje da se i nikad nevracate... Da si neznam kakav kreten za 10 godina poneces 100 000 eura sa sobomUsput ima li neka zenska iz njemacke ili ausrije da cita ovu temu da mi se javi da je ozenim.. samo da me vodi odavde.. nemoramo se sexat samo zbog papira salim se malo

Sve u svemu ovde moze biti samo gore.. tako da spasavajte se i bjezite