banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Maj 2025, 07:33

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 68 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Avg 2011, 16:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Sta ce biti sa svijetom?

Kao sto znamo, u Africi i Aziji se ljudi nenormalno razmnozavaju. Iako zbog toga veliki broj tesko zivi ili umire, dugorocno gledajuci ovo je nacin njihovog opstanka.
Ako ovako nastavi, na zemlji ce samo ostati Arapi, Azijati i crnci. Koliko god nama izgledalo glupo sto se oni mnoze kao zecevi i stvaraju samo vecu bijedu, dugorocno gledajuci izgleda da ce to biti presudni faktor.

Sjetimo se Kosova i Srbije. Albanci koji su bili manjina namnozili su se i postali vecina i oteli zemlju. To je eksperimentalni primjer za svijet. Izgleda da su Arapi u pravu kad kazu da ce Evropa biti muslimanija. Evo njihova stopa rasta se sve vise povecava, a Evropljani odumiru.

Izgleda da je crna buducnost za svijet ako se nesto ne promijeni.

Pogledajte tabelu nestanka pojedinih naroda prema sadasnjoj stopi prirodnog rasta:

Slika

Izvor: http://www.6yka.com/bosna-izumire-2500-godine

Sta vi mislite o ovom najvecem svetskom problemu?

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2011, 17:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Jelly, stvarno si morbidan ponekad. Ne govorim zbog ove teme, nego zbog tvoje ideje da je "najlogicnije i najispravnije" da se Afrikanci prestanu razmnozavati i slicno.
Po meni to nije najveci svjetski problem, kao sto si ti naveo. Ja sam uvjeren da bi se hrane/vode i smjestaja moglo izmoci za sve, da je drustvo drugacije.
Najveci problem je samo drustvo. Mali postotak ljudi nas je*e u zdrav mozak zbog licne zarade. Tako je svuda. Ratovi se vode, kao da je u pitanju "Riziko" a ne stvarni ljudski zivoti i teritorije.
Sve se vrti oko nafte i zlata, tj. novca. Banke odrase kozu s ledja, opet zbog profita koji se samo kamari...
Mali dio tog novca bi rijesio svu glad ovoga svijeta. Ameri godisnje izdvajaju preko 800 MILIJARDI USD za vojsku i njihove ratove. Ne trebas dalje traziti. Primjera je milion.

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2011, 17:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Ovo je proračunato na osnovu sadašnjih trendova razvoja, ali mi izgleda nemoguće da se oni održe još dugo. Biće još globalnih ratova, katastrofa i kriza, doći će do preraspodjele dobara. Kulturno snažne nacije će da progutaju manje, čim se isfura moda multikulturalnosti, pod pritiskom neke krize. Biće ljudi, nije to toliko svjetski problem, koliko problem debelih, bogatih bijelaca.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2011, 17:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Jesam bijel al nisam deb'o ni bogat...dođavola...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2011, 17:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Znači za nas nema problema.

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2011, 18:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ташко je napisao:
Najveci problem je samo drustvo. Mali postotak ljudi nas je*e u zdrav mozak zbog licne zarade. Tako je svuda. Ratovi se vode, kao da je u pitanju "Riziko" a ne stvarni ljudski zivoti i teritorije.
Sve se vrti oko nafte i zlata, tj. novca.

Pa ako se tako nastavi prema ovoj gore tabeli, razvijene nacije ce nestati i onda nece imati ko da dere Arape i Afrikance i oni ce se naseliti po Evropi, voditi plemenske ratove, Evropa ce biti popriste sukoba kao sad Afrika i Arabija i vladace glad. :mad:

Tako da ce problem pohlepnih zapadnjaka biti rijesen jer ce izumrijeti, ali kako vidimo problem Arapa i Afrikanaca nece biti rijesen. :confused2:

Naravno, ovo je ironican, saljiv post, ali teoretski moguc :P

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2011, 18:55 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
lako je meni za mene ja cu do tada da riknem ali me stah za miodraga izgubit ce glasacko tijelo

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2011, 19:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Bolje da nestanemo kao ljudi, nego da postojimo kao neljudi.

Blaženopočivši i neponovljivi patrijarh Pavle.

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2011, 19:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
Zapalicu ga!

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2011, 20:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 22:03
Lokacija: Awesometown, Togetherland, Betterworld... Sci-Fi RS :)
Jeste više dosadni sa svim tim, šta se uopšte moglo očekivati nakon tolikih ratova, nemira, političkih manipulacija i u svakom finalu globalizacionih zahvata?
Prije nego što Evropu kompletno zahvati muslimanija, slijedi svaka moguća propast zapadnog svijeta, bavite se time.
Prvo ekonomska kriza, evo sad zemljotres u Washingtonu.

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2011, 22:30 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Ja bih volio kada bi oni jadni muslimani kojima su kolonijalne sile po Africi uništile i unazadile njihove zemlje preplaviti zemlje svojih bivših okupatora. Svaka do jedne je zaslužila da joj se to dogodi naročito Francuska, Holandija, Belgija i Velika Britanija. Velika Britanija je pored Afrike izmuzla i Indiju i dobar dio Azije a i dan danas se u afričkim zemljama bivšim kolonijama pomenutih provode određeni zakoni donešeni za vrijeme kolonijalizma i naravno na štetu afričkih zemalja. Njemačkoj želim takođe što više Kurda i Turaka i da ih bude više nego sada.

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2011, 22:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

hercegovac27 je napisao:
Ja bih volio kada bi oni jadni muslimani kojima su kolonijalne sile po Africi uništile i unazadile njihove zemlje preplaviti zemlje svojih bivših okupatora. Svaka do jedne je zaslužila da joj se to dogodi naročito Francuska, Holandija, Belgija i Velika Britanija. Velika Britanija je pored Afrike izmuzla i Indiju i dobar dio Azije a i dan danas se u afričkim zemljama bivšim kolonijama pomenutih provode određeni zakoni donešeni za vrijeme kolonijalizma i naravno na štetu afričkih zemalja. Njemačkoj želim takođe što više Kurda i Turaka i da ih bude više nego sada.

Zaboravljas da ce ti muslimani takodje preplaviti i Srbe. Sjeti se sta je bilo za vrijeme Turaka. Zato se ne raduj tudjoj nevolji. Arapi ne mogu uspostaviti red ni kod sebe a ne kod drugih. O ljudozderima iz Afrike da i ne pricam, pogledaj sta rade od sopstvenog naroda u Somaliji.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2011, 00:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Pa zaboga, neće jesti Evropljane! Jednostavno, sve više će naseljavati Evropu, imati veći priraštaj, i s vremenom potisnuti bijelog čovjeka. Usput će preuzeti neke njegove kulturne i civilizacijske tekovine. Točak istorije će se nastaviti vrtjeti, bijeli čovjek će tavoriti negdje u njenom zapećku, u svemu tome, koga briga za Srbe.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2011, 00:43 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
jellyfish je napisao:
hercegovac27 je napisao:

Zaboravljas da ce ti muslimani takodje preplaviti i Srbe. Sjeti se sta je bilo za vrijeme Turaka. Zato se ne raduj tudjoj nevolji. Arapi ne mogu uspostaviti red ni kod sebe a ne kod drugih. O ljudozderima iz Afrike da i ne pricam, pogledaj sta rade od sopstvenog naroda u Somaliji.

Srbija na svu sreću nije toliko interesantna da bi je neko preplavio. Kao ni BiH i Makedonija jedino možda Hrvatska zbog obale ali mnogo su im zanimljivije zemlje koje su ih držale okupiranima i isisavali resurse Afrike jer su ipak visokorazvijene. Zapad je zaslužio da mu se to dogodi a već se dešava. Za sva sranja u Africi krive su upravo te kolonijalne sile. Kada su u Zimbabwe-u počeli doseljenicima iz Britanije oduzimati imanja odmah su skočili iz Britanije a kako su oni uopšte došli do tolikog bogatstva nego pljačkom i gaženjem preko mrtvih. Holandija se iživljavala u Indoneziji. Takođe Zapad je stvorio HIV virus u laboratoriji i proširio ga Afrikom upravo da bi smanjili visok priraštaj u Africi. Bolesno!

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2011, 07:10 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Avg 2011, 08:31
"Muslimanija"!!?? To neki novi termin u srpskom jeziku??
Doduše, slične termine i po gluposti iste težine sam čuo i ovdje u Pederaciji FBiH :"Vlahovija", "Srbadija" isl.

Što se tiče teme, pa nema razloga za strah, ljudi se adaptiraju na sve:

http://www.kurir-info.rs/sport/bivsi-fu ... -82833.php

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2011, 08:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
molfix je napisao:

Što se tiče teme, pa nema razloga za strah, ljudi se adaptiraju na sve:

http://www.kurir-info.rs/sport/bivsi-fu ... -82833.php

Bilo je samo pitanje vremena kad ce krenuti sa ovakvim "vijestima"....
KAKVE VEZE OVO IMA S TEMOM?

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2011, 08:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Znači ovo je još jadan u nizu ovih islam-trolova...kao kad se započne rasprava o nekom zločinu nad Srbima neki upadne i kaže "ima toga još" i pukne neki srebrenica-related link...
Poručio bih svim islam trolovima, da ovakva borba za vjeru vam neće osigurati 74 djevice...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2011, 08:58 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Avg 2011, 08:31
Ташко je napisao:
KAKVE VEZE OVO IMA S TEMOM?

Pokretač teme ti je u svom uvodnom tekstu izrazio bojazan kako će Evropa postati "muslimanija".

Vidiš da ime veze sa temom. :evil3:

Možda se čovjek boji ako u Evropi zavlada šerijat da bi mogao biti osunetit!
(nedo Bog ostati bez čune)

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2011, 09:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Iz postova od zadnjih 15 dana ja mogu zaključiti da je vama samo taki u glavi, samo o tom pričate.

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2011, 09:03 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Džontra je napisao:
Znači ovo je još jadan u nizu ovih islam-trolova...

To je bilo jasno od njegovog prvog posta.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 68 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]