banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 23:09

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 124 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sledeća

Vjerujete li u horoskop?
Da 35%  35%  [ 19 ]
Ne 65%  65%  [ 35 ]
Ukupno glasova : 54
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Maj 2009, 16:50 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2009, 02:35
Jel vjerujete da zvjezde odredjuju vasu licnost i ono sto jeste i sto cete biti? Ja licno ne vjerujem bas, pogotovo ne u ove dnevne, jer smatram da je nemoguce da se svi ljudi na svijetu rasporede u 12 grupa... Ali, citao sam neke horoskope koji govore o karakteristikama znakova uopste i otkrio da su poprilicno pogodili, barem za mene... Pa, eto, posto sam ja blizanac, da i vi ostali vidite kakvi smo mi navodno...

LICNOST
Blizanci su treći znak Zodijaka. Ove osobe, veoma vole da razgovaraju. Međutim, razgovarati sa njima, znači aktivno učestvovati u razgovoru, a ne samo slušati. Razgovor i priča je njihov pokretač. Osobe rođene u ovom znaku veoma vole da probaju razne stvari i da sa raznih strana sakupljaju informacije. To najviše rade zato što jedva čekaju da te informacije podele sa onima koje vole. Blizanci mnogo polažu u razvoj svojih prijateljstava. Iako su veoma inteligentni, Blizanci ponekad vole da se prepuste mašti i da se ponašaju pomalo neodgovorno. U svakom slučaju, sa njima nikad nije dosadno.

Pošto su Blizanci mešavina Jina i Janga, njihov simbol podvojenosti im sasvim odgovara. Ovim osobama je veoma lako da sagledaju dve strane svake priče i veoma su praktični u svojim rešenjima.

Blizanci veoma često menjaju raspoloženja, što je takođe povezano sa njihovom dvojnošću. Sa jedne strane su potpuno pouzdani, ali sa druge strane ponekad reaguju potpuno neočekivano.

Pošto Blizancima vlada planeta Merkur, oni nose mnogo energije u sebi. Veoma brzo misle i veoma su brzi u svemu, poput vesnika bogova iz rimske mitologije, koji vlada i njihovim znakom. Blizanci su veoma radoznali i pametni i zato su hit u svakom društvu. Oni moraju imati zabavno okruženje, inače im sve ubrzo postaje dosadno i monotono i moraju da promene sredinu. Blizanci su veoma druželjubivi, te su bilo koja drupštvena okupljanja njihovo omiljeno mesto za izlazak.

Element povezan sa Blizancima je Vazduh. Vazdušni znaci mnogo misle i na svet reaguju intelektom. Osobe rođene u ovom znaku veoma cene pamet i to im je prvi kriterijum u svemu. To ih čini odličnim članom bilo koje poslovne ekipe. U tome im pomaže i njihova obaveštenost i načitanost i obrazovanje na svim poljima. Zbog svega toga, mnogi ih smatraju hladnima i promišljenima, ali oni zapravo tako funkcionišu. Imaju toliko energije, da je sva sreća što su ih dvojica, jer toliko lutanja, rada i učenja, jedna osoba ne može podneti.

Kada je u pitanju sport, Blizancima je, može se reći, u prirodi dvostruki tenis. Oni vole igre u parovima, i zato su vrlo često prihvaćeni u timskim sportovima. Takođe, vrlo ih stimuliše čitanje. U ljubavi, Blizanci vole da se igraju, skloni su flertu i beskrajno su zabavni partneri. Blizanci vladaju nervnim sistemom, te stoga ne bi bilo zgoreg da se posvete vežbama yoge ili vežbama dubokog disanja.

Najveća snaga ovog znaka leži u njihovoj sposobnosti da komuniciraju, kvalitetno i efikasno. Oni najviše vole da sve dele sa drugima, i zato su veoma dobri prijatelji.

ROMANTICNI PROFIL
Blizancima vlada planeta Merkur i pod njenim su velikim uticajem. To podrazumeva da su osobe rođene u ovom znaku stalno u pokretu, nemirne, konstantno u potrazi i uvek spremne da nauče nešto novo. Blizanci su uvek u pokretu, što podržava i njihov element - Vazduh. Ove osobe su imaju veoma razvijen intelekt i neće se libiti da se igraju mentalnih igrica sa svojim partnerima. Oni takođe umeju veoma dobro da komuniciraju sa drugima. Osobe rođene u ovom znaku će veoma često tokom života menjati partnere, sve dok ne pronađu onog pravog, koji ih može zabavljati i održavati njihovo raspoloženje uvek na visokom nivou.

Blizanci i romantika
Veza sa Blizancem zahteva snagu, zato vežbajte na vreme! Osobe rođene u ovom znaku su zabavne i vole da se smeju, zato ćete kod njih biti omiljeni ukoliko ste iznad svega duhoviti. Ovaj znak takođe ceni avanturu i putovanja i teži da se neprestano kreće, zato, ukoliko biste Vi radije da ostanete kod kuće, niste baš povoljna prilika za ovaj promenljivi znak. Ali ukoliko podelite sa Blizancem njegovu radost, njegovi ste za ceo život.

Blizanci u vezi
Veza sa Blizancem znači bogata i raskošna veza, koja je sve samo ne dosadna. Blizanci traže osobu koja ih menatlno stimuliše i kada pronađu takvu osobu, varnice lete na sve strane. Idealan partner za Blizance je definitivno onaj koji ume da ih nežno spusti na zemlju i da ih smiri, ali u isto vreme i da im ostavi malo njihove dragocene slobode. Takođe, ukoliko njihov partner voli da putuje, ima neku titulu i mnogo zanimljivih priča, osvojio ih je zauvek.

Blizanci i ljubav
Igra zvana ljubav je prava avantura za Blizance. Pravo pitanje za Blizance je : 'Da li one ikad mogu pronaći pravu osobu za sebe?'. Ako postoji bilo kakva sumnja da veza neće valjati, Blizanci su spremni da idu dalje. Prema osobama sa kojima bilo šta ne ide po planu Blizanaca se ponašaju veoma hladno, dok sa osobama koje su im po volji mogu da budu veoma nežni i puni razumevanja.

Blizanci i sex
Blizanci ne traže mnogo u seksu. Samo nekoga ko im može pružiti mnogo zabave. Naravno, ukoliko im partner pruža i više od toga, onda je to samo dodatni plus za tu osobu. Takođe u seksu traže partnere koji su maštovite, jer je za Blizance seks, zapravo sport koji često upražnjavaju. Mentalna povezanost sa partnerom je Blizancu veoma važna, mada će se prepustiti i seksu radi seksa, ukoliko ih partner intrigira.

Sta je potrebno blizancima u ljubavi?
Neko ko ih zasmejava čitav dan i ko im pruža najrazličitije vidova zabave. Dodatni plus je ako je ta osoba ujedno i pametna, zabavna i dobar prijatelj. Takođe traže partnera koji je malo jači, ali ne i pametniji od njih. Bitno je samo da može da ih podigne kada emotivno padnu. Blizanci su veoma intelektualne osobe i kod njih su mentalne igrice na veoma visokom mestu. One mogu biti veoma nežne, ali to ne znači da nisu i razdražljive, ako ih neko povredi.

PRIJATELJSKI PROFIL
Ovaj leptir Horoskopa, voli da oko sebe ima mnogo prijatelja. U suštini, oni imaju duplo više prijatelja od svih drugih znakova. Jedna polovina Blizanaca želi da ide na planinarenje, dok će druga polovina radije ostati kod kuće i igrati neku društvenu igru. Prijatelji Blizanaca moraju biti podjednako svestrani poput njih, da bi mogli da prate ovaj rasejani znak ili makar moraju da znaju kada treba da puste Blizanca da slobodno luta.

Blizanci vole da se povežu sa mnogim ljudima i imaju nekoliko grupa sa kojima se druže. Ukoliko im jedna grupa dosadi, uvek imaju još nekoliko kojima mogu da se pridruže. Najbolji nacin da sa Blizancem razvijete čvrsto prijateljstvo, jeste da se sa njim najpre povežete intelektualno.

Najbolji prijatelji im mogu biti Ovan i Lav.

- Pjevaj kao da te niko ne cuje.
- Zivi kao da je Raj na Zemlji.

http://www.youtube.com/watch?v=YXdAIJK6 ... re=related

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2009, 16:52 
Citiraj:
Vjerujete li u horoskop?

Ne...

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2009, 16:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
Lično vjerujem da u tome ima nešto ali me ne interesuje i ne čitam horoskope niti bilo šta drugo što ima veze sa astrologijom, bajanjem, gatanjem, kartanjem, itd...

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2009, 17:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Ne,npr za devicu pise zdravlje odlicno a tog dana u svetu umre bar 100 devica :D

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2009, 17:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
SIJUKS je napisao:
Ne,npr za devicu pise zdravlje odlicno a tog dana u svetu umre bar 100 devica :D

A tek koliko ih izgubi nevinost... :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2009, 17:23 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2009, 02:35
:D

- Pjevaj kao da te niko ne cuje.
- Zivi kao da je Raj na Zemlji.

http://www.youtube.com/watch?v=YXdAIJK6 ... re=related

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2009, 21:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
ja sam blizanac.
prilicito je tacno ovo gore navedeno.
mada se ne slazem sa pojedinim stavkama. ovisi koji si podznak u horoskopu.
u horoskop nisam vjerovao ni u ludilu, dok nisam dosao u susret sa jednim iskusnim astrologom (ne mislim sad na nekoga ko cavrlja bezze nego na osobu koja je to proucavala gotovo cijeli zivot).
uvjerio sam se u postojanost veze izmedju ljudi i zvijezda.
ja sam blizanac, dosta toga ima smisla i mogu reci da je povezano sa mojom osobnosti, mada ima nekih odstupanja.
Blizanci vole djecu, jer su i sami kao djeca. kad se zaljube, fakat su dosljedni i vjerni u svojoj vezi i daju ljubav do kraja.
i prije svega, iskrenost je jedna od najjacih strana ovog znaka.
dosta puta mi se razbilo o glavu moje "sto na umu, to na drumu".
i to se ne mijenja, usprkos i losem iskustvu i padovima, i razocarenjima, to je jednostavno jace od mene.
ako ima jos koji blizanac, eto, neka doda nesto svoje.

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2009, 22:01 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2009, 22:52
I ja sam blizanac.
Evo nekih opštih karakteristika blizanaca.

Krasi vas veoma velika inteligencija, brzina mišljenja i ogromna radoznalost. Pripadate onima koji su stvarno imanentni, a interesovanja su vam uopšte široka i raznovrsna. Obožavate da ucite, i vi ste veoma analiticna osoba. Volite da upotrebljavate svoj intelekt, narocito kad imate publiku. Vas mnogo više vodi razum nego emocije. U svakom slucaju, niste osoba jednog jedinog nacina mišljenja. Osoba ste koja može da bude veoma tolerantna i da u isto vreme misli na nekoliko nacina o istoj stvari. Umete, takodje, da donosite brze odluke. Kako ste veoma prilagodljivi, možete da se osecate prijatno svuda. Vi ste osoba koja može da se prilagodi svim situacijama i ljudima, i koja retko sumnja u sebe. Sigurni ste u svoje talente i u svoju sposobnost da mislite. Najzadovoljniji ste kad možete da se pravite važni svojom pamecu. Nikada vam ne nedostaje mašte, uvek imate dovoljno novih ideja. Prava ste pricalica, koja uvek prati modu, i ide u korak sa vremenom. Zato vas izgleda gotovo kroz ceo žvot prati mladolik izgled. Literatura i umetnost idealna su polja za vas, a kreativnost u bilo kojoj formi, vaš je zaštitni je znak. Kao licnost ste cesto veoma šarmantni, elokventni i obicno ste svuda u centru pažnje. Mnogima ste zbog toga veoma simpaticni, narocito zbog životnog stava "lako cemo", kao i zbog vrcavog smisla za humor. Istina je da um stoji iza svega, ali vaš bezlicni um upravo bi morao da bude motor koji radi za vaš uspeh. Vi ste talentovani i mnogostrani i pokazujete razlicite sposobnosti, pa iako sami niste od "novcanih" tipova, vaš kvalitet mišljenja ukazuju na rast i uspeh. Sigurno da ovo može da bude i u prenosnom znacenju.

Dešava vam se da cesto zapocinjete veoma mnogo stvari i poslova odjednom, a na kraju da ne završite ništa. Ponekad se veoma teško koncentrišete, a neki put vam je dubinsko ulaženje u problem pravo "špansko selo". Možete da budete veoma površni. Cesto se užasno dosadjujete, baš zbog svoje preterane želje da se stalno zabavljate. Ne držite obecanja, a ponekad vam je odgovornost mislena imenica. Iako izgleda kao da ste strucnjak za mnoge teme, cesto to znate samo ovlašno. Zbog svoje blagoglagoljivosti obicno na prvi pogled ostavljate bolji utisak o sopstvenoj obrazovanosti. Mislite samo na sebe i na svoje potrebe.

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2009, 22:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
U principu ne vjerujem u horoskop, iako me ovaj tekst iznenadio psiholoskim profilom Blizanaca koji je u mnogo cemu istina.

Citiraj:
Blizanci vole djecu, jer su i sami kao djeca. kad se zaljube, fakat su dosljedni i vjerni u svojoj vezi i daju ljubav do kraja.
i prije svega, iskrenost je jedna od najjacih strana ovog znaka.

Nice to meet you. :D

Ovo iznad potpisujem i jos bih dodala da mi je prijateljstvo - svetinja. Ako me izda prijatelj, sto se veoma rijetko dogadja, ali se dogodilo jednom ili dvaput u zivotu, to je kao da mi je zabio(la) noz u stomak, ali bukvalno. Ta osoba je tog trenutka umrla za mene, i bolje mu/joj je da bude sto dalje od mene, jer iako nisam sklona osvetama, dok se osjecam kao "ranjena zvijer" ipak je uputno da bude na sigurnoj udaljenosti, ili ce zazaliti.

Ma liberté

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2009, 22:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

potpisujem.
ne volim kad me slazu, kad me prevare, i izdaju. desilo se nekoliko puta.
zadnje razocarenje, zavrsio sam na sedativima. ja nikad ne bih uradio neke stvari stvari koje su uradili meni. pa neka me kosta i glave.
kazu da volimo flert, mozda u globalu, eto ja sam vise za porodicni zivot.

kratko za blizance kazu da su segrt u svemu, majstor ni u cemu.
ali gdje ga god bacite moze se snaci.

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2009, 22:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sve isto. :) A to sto si napisao o flertu, to je vise neka radost prema zivotu, tj bezazleni flert.

Koliko ti je vazno postenje i odanost prema prijateljima i porodici ? Oprastas li lako ?

Ma liberté

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2009, 22:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

najgore od svega - judin poljubac.

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2009, 22:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Definitivno.

Ma liberté

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2009, 06:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
ma ubi se vjerujuci u horoskop........neko gleda gore u zvijezde i zna kako ce biti meni dole...ma daj suplje babije price :roll:

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2009, 11:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Sta je ovo, zar smo svi blizanci na forumu ? :) Ni ja ne vjerujem u horoskop, ali moram priznati da u ovim gore tekstovima ima puno tacnih stvari :)

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2009, 12:05 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
tensSa je napisao:
Citiraj:
Vjerujete li u horoskop?

Ne...

Kratko i jasno

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2009, 12:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Ne vjerujem u horoskop i, kao što neko reče, nije svakome isto sreća naklonjena tokon dana.
Npr. na poslu imam troje kolega koji su istog znaka a različiti su po svemu, čak nemaju ni jednu zajedničku osobinu.

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2009, 12:58 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Mar 2006, 09:59
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ONAOaB7iVmU[/youtube]

:D

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2009, 13:55 
Hahahahah gdje ga nadje...kakav alkos. :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2009, 15:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Talija je napisao:
Ne vjerujem u horoskop i, kao što neko reče, nije svakome isto sreća naklonjena tokon dana.
Npr. na poslu imam troje kolega koji su istog znaka a različiti su po svemu, čak nemaju ni jednu zajedničku osobinu.

kao sto sam naveo, sve ti zavisi od podznaka u kojem si rodjen.
eto, ja sam ovan u podznaku i imam dosta karakteristika i ovna.
tako i tvoje kolege, mozda se razlikuju, mozda je neko vise razmazen neko manje, ali ako pripadaju istom znaku, moraju imati nekih slicnih karakternih crta, pa taman.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 124 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]