banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 20:32

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 83 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 01 Feb 2011, 17:12 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Okt 2004, 13:13
Još jedan glas razuma, za kog molim Boga da ga čuje i da odzvoni u glavama svih nas osvanuo je danas na portalu BLIN Magazina!

Kako reče autor teksta:
"A vi svi ostali (vas oko 80%)? Šta vi kažete na sve ovo? Još jedno 'Jebiga!'?"

http://banjalukain.com/front/jebiga-je- ... e-odgovore

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2011, 17:41 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Na mjestu gdje se desio taj udes imaju dve biciklističke trake,sa obe strane ceste.Toliko...

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2011, 17:46 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2009, 19:48
od San Rema pa sve do mosta kod Toplane postoje biciklisticke trake ... zao mi covjeka ali bi trebali malo vise da se pazimo i da sa cetvero ociju gledamo.

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2011, 17:49 
Administrator
Korisnikov avatar

Postoje pješački prelazi pa se prelazi mimo njih.Postoji biciklistička staza pa je ovaj vozio mimo nje....Nama treba prvenstveno saobraćajna kultura.

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2011, 17:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
A ko je ovaj Dakic?

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2011, 17:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Neki očigledno veliki um dostojan svoje kolumne...Kao Miodrag Kuzmanović, samo očajno

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2011, 17:55 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2009, 19:48
da nije onaj brat od Miodraga Dakica sa PMF-a ?

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2011, 18:04 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
jeste brat od miodraga i tiho je jedan od pozitivnijih likova u gradu momak koji ako nekom nije pomogao sigurno nije ni odmogao (stojim odgovorno iza ove izjave iako nismo ni neki veliki drugari ni familija da se razumije odmah )
tiho je lik koji zivi za biciklo pici na more sa bicom svake godine spartao rutama od bl preko srbije do rumunije i bugarske ( mensecini) sa bicom i bori se da mi biciklisti dobijemo neki normalan tretman u gradu
da nas svaki tatin supcic da napucanim autom ne zgazi i da mozes kao covijek da pruzis ruku i skrenes kao punopravni uceasnik u saobracaju 9 ja srecom imam 115 kila i kad sam na bicu vozaci bjeze od mene u sirokom krugu jer ako me udare jebes kravu kakvu ja stetu na haubi pravim (a tek ako ustanem $%@%^***@!!!)

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2011, 18:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Ja ću onda s chils-om na tandem bAciklo...i tako ću ostati živ da izvršim samoubistvo erotskom asfiksijom

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2011, 18:12 
Stara kuka
Stara kuka

Dzontrax
Slika

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2011, 18:28 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Okt 2004, 13:13
Suština teksta je bitna. Problem postoji.
I pozajem Tihomira Dakića upravo kao lika kakvim ga je opisao chils.
(a tekst sam postavila objektivno, što bih učinila i da ne znam ko je lik).

Možda se nekom njegov stil pisanja ne sviđa,ali ovog puta spustimo gard zajedljivosti, picajzliranja i prestanimo se trsiti sa šačicama pameti koje imamo i pogledajmo realno na stanje.
Sve se uvijek može povući sa milion paralela i postaviti sijaset drugih pitanja, jer je sve uzročno posljednično širom planete, ne samo u našoj državici.

Ovaj tekst je poziv svijesti da izađe na prozor i da prestae sjediti u tami naših glavuša, a ne da kritikuje samo jedan problem, samo jedan čin, samo jednu stvar...
Tako sam ga barem ja doživjela.
Tihomir govori mnogo dublje od onog o čemu crno na bijelo piše.

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2011, 18:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sve je to super ali on nije otkrio toplu vodu. O nekulturi sabracaja razglabamo godinama na ovom Forumu. Znaci i o nekulturi biciklista. Nisu nista bolji, ni gori od ostalih.

Sta dublje? Nije imenovao Tamaris?

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2011, 19:21 
Administrator
Korisnikov avatar

Versive je napisao:
Suština teksta je bitna. Problem postoji.

Ali je on odabrao sasvim pogrešan primjer....Okrivio je nepostojanje biciklističkih staza za smrt ovoga čovjeka,a čovjek je poginuo vozeći pored biciklističke koja postoji...

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2011, 19:27 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Okt 2010, 20:23
A zašto bi meni smetalo što neko tamo ljetuje u Tunisu i zimuje na Alpama? Smeta mi kada voze bijesna auta i ne misle o tome da ima onih koji još uvijek voze bicikla ili idu pješke. Ima auta kojima se može ograničiti brzina, pa zašto to ne iskoristiti ako je u pitanju dijete od 18 godina.
Ne misli Versive samo na sobraćajnu nekulturu, i nije samo Tamaris u pitanju ima njih još koji se raspoznaju u tekstu.

Svi se mi borimo na svoj način, niko ne sjedi u tami. Mene konkretno ovaj tekst nije prosvijetlio, sve je to već sažvakano...
Kad je već progovorio na ovakav način, trebao je predložiti neko rješenje, ali ovako samo mlati praznu slamu i optužuje.
Da, kriva sam brinem o (ne samo) svojoj egzistenciji. Jebiga.

PS Mala slova :D

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2011, 20:21 
Stara kuka
Stara kuka

BMary je napisao:
A zašto bi meni smetalo što neko tamo ljetuje u Tunisu i zimuje na Alpama? Smeta mi kada voze bijesna auta i ne misle o tome da ima onih koji još uvijek voze bicikla ili idu pješke. Ima auta kojima se može ograničiti brzina, pa zašto to ne iskoristiti ako je u pitanju dijete od 18 godina.
Ne misli Versive samo na sobraćajnu nekulturu, i nije samo Tamaris u pitanju ima njih još koji se raspoznaju u tekstu.

Svi se mi borimo na svoj način, niko ne sjedi u tami. Mene konkretno ovaj tekst nije prosvijetlio, sve je to već sažvakano...
Kad je već progovorio na ovakav način, trebao je predložiti neko rješenje, ali ovako samo mlati praznu slamu i optužuje.
Da, kriva sam brinem o (ne samo) svojoj egzistenciji. Jebiga.

PS Mala slova :D

e hvala ti ja cijelo vece sjedim ko na miloklizima cekajuci da neko izanalizira situaciju pa da idem ko covijek spavati ( da se ne vrtim ko djole na raznju do sabaha)

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2011, 20:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Analiziramo mi to svakodnevno pa? Da smo procitali imena i prezimena ne bi nas previse uzbudilo. Jer znamo, ako ne sve, onda dosta.

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2011, 21:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Feb 2008, 02:17
Iskreno, clanak mi se nije svideo. Razloga za to ima nekoliko. Prva stvar je sto je ovo jos jedan nesrecan slucaj, kojih je poslednjih dana bilo nekoliko. Kao takav, mislim da cinjenice treba ostaviti policiji da razresi. Samo u ovom tekstu ima nekoliko stvari koje nisu tacne. Mislim da je autor imao najbolji cilj, ali ako je vec nasao za shodno da proziva ljude, mogao je bar proveriti neke stvari koje je napisao.

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2011, 22:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Ne poznajem Dakica ali ovaj tekst mu je odvratan, nadobudan, nezreo.. Cuj frajera.. vi koji saljete djecu vani da studiraju idite i vi za njima i ne vracajte se. Ma koji si mi ti mudo da odredjujes ko ce gdje da ide :roll:

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2011, 22:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
_zoka je napisao:
Postoje pješački prelazi pa se prelazi mimo njih.Postoji biciklistička staza pa je ovaj vozio mimo nje....Nama treba prvenstveno saobraćajna kultura.

Јако битна ствар. У децембру је мислим згажена нека жена јер је хтела у Гламочанима да пређе преко тзв. "аутопута". А километар даље прелаз.
Недостатак саобраћајне културе је велики проблем код нас.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2011, 22:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Kada se desi ovakav slučaj, a dešava se često u zadnje vrijeme, meni jedino dignu pritisak oni iz Udruženja za bezbjednost saobrćaja BL (tako nekako se zovu) , koji moj će oni i čemu služe, kada ništa i nikoga nisu uspjeli zaštiti. Crna statistika je nepromjenja.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 83 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]