Sasvim tačno, Le-papillon!
Daljac je napisao:
Ama, ko je tebi šta rekao, da se toliko ljutiš? Samo smo konstatovali da je država i ovdje našla način da ukrade od naroda, a ti se ionako zbog toga buniš na svim ostalim mogućim temama, pa mi nije jasno zašto ti sada ovo smeta?
Prvo uopšte se ne ljutim, ne znam otkuda ti to?
I sjaši bre malo, ponekad mi se čini da samo
tražiš šta sam ja gdje napisao, i onda imao šta ili ne pametno da kažeš na zadatu temu, obavezno nešto posoliš ili pobiberiš.
Drugo, jasno sam rekao koja je namjena teme: oni koji žele da pomažu ljudima virnu koji je humanitarni broj aktuelan, nazovu ako i kad hoće, i ajd zdravo. Zato sam predložio da bude stalno pristupačna na prvoj strani podforuma (ljepljiva). Ovako, tema će se pretvoriti u nešto sasvim drugo.
Treće, imao bih ja i te kako da kažem štošta o svemu ovom, i upravo sam razmišljao da otvorim
posebnu temu pa da se priča o tome do mile volje...Ali prethodno sam sugerisao onima kojima je do takve priče da učine isto ako to već žele.
Ajd' sad malo lijepo nađi kakvo lavorče pa ohladi noge ili šta već trebaš...
A ovdje bih volio da se nakon mog poziva za pomoć nađu i drugi, pa ko hoće da pomogne neka to učini kako zna i umije najbolje!
I od srca zahvaljujem svima koji su već pomogli ili to namjeravaju, bilo na ovaj bilo na neki drugi broj.