banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 09:11

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 4 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 25 Apr 2010, 19:23 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 03 Jun 2004, 13:47
Dvojica momaka ubili djevojku i posluzili je uz krompir:

Suđenje dvojici Rusa koji su optuženi da su izmasakrirali 16-godišnju djevojku i pojeli je s krompirom prekinuto je kad je jednom od porotnika pozlilo nakon gledanja slika s mjesta zločina.

Maksim Golovacki (20) i njegov prijatelj cvjećar Juri Možnov (20) optuženi su da su u stanu koji su iznajmljivali u kadi ugušili učenicu Karinu Bardučijan (16), a zatim isjekli njeno tijelo i pripremili meso kao jelo uz krumpire, pravdajući svoje djelo činjenicom da su bili "izuzetno gladni".

Oni su jelo ponudili i svojoj cimerici Ekatarini Zinovjevoj, koja je, navodno ne znajući o čemu se radi, nevoljno postala kanibal.

Tulum na kojemu je počinjen stravičan zločin dogodila se u januaru 2009. godine, a Zinovjeva je sudu u Sankt Peterburgu prepričala događaj, prenijele su agencije u srijedu.

"Karina, koja je bila zaljubljena u Maksima, ostala je preko noći. U jednom trenutku njih dvoje su otišli u zahod, a ja sam otišla u krevet. Bila sam pospana, ali sam čula pljuskanje vode i buku u zahodu. Međutim, to me nije brinulo ... Kasnije sam se probudila i riješila da pogledam što se dogodilo. Krenula sam u zahod, ali me je Juri zaustavio i rekao da se vratim u krevet. Tokom večeri su se šalili kako bi mogli ubiti Karinu, ali ni za trenutak nisam povjerovala da su ozbiljni ", rekla je Ekatarina.

Sljedećeg dana, kad se Zinovjeva vratila s posla, Maksim i Juri su joj ponudili meso i krumpire, a ona je ručala, ništa na sumnjajući...Muškarci su kasnije sakrili ostatke izmasakriranog tijela i bacili ih u smeće, naveo je tužitelj Andrej Lavrenko.

"Njih dvojica su odmah priznala da su krivi. Objasnili su da su bili vrlo gladni i pijani", rekao je Sergej Strelin, zamjenik policijskog načelnika u Sankt Peterburgu.

Nesrećna Karina je, inače, prkosila majci koja joj je branila da se viđa s Golovackim, pjevačem jedne manje grupe u Sankt Peterburgu.

Majka Nađa (45) je rekla: "Naši životi su uništeni Karininom smrću i činjenicom da znamo na kakav je strašan način umrla."(Fena)

Zanima me sta ova Pyja misli, zasto krompir, zasto ne salata?

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2010, 19:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
Dust je napisao:

Ti nisi dobra nikako

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2010, 19:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2008, 21:55
Dust je napisao:

Ide bolje uz votku.

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2010, 19:41 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 03 Jun 2004, 13:47
Hristov je napisao:
Dust je napisao:

Ti nisi dobra nikako

Ejs

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 4 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]