stevo.m je napisao:
U pravosudju RS, konkretno Sudovima i Tuzilastvu u B.Luci radi najgori ljudski sljam.
Sudijama, tuziocima i muzevima "sutkinja - krmacetina" se podvode djevojke, medju kojima i maloljetnice.
Jednu od tih djevojaka je nasmrt pretucena a kao pocinioci su pominjani pripadnici Sudske policje.
Pominjan je Glavni okruzni tuzilac, njegov rodjak, policijske bljuvotine, minimum jedan bivsi sudac u Osnovnom sudu - B.Luka, a sada tuzilac i citav niz nakaza iz Elektro skole.
Druga je kao maloljetnica podvodjena banjaluckom smecu, a u negativnom kontekstu su pominjane sudije/sutkinje i muzevi sutkinja.
Licno mogu da potvrdim da sam tri puta pred Osnovnim i Okruznim sudom kaznjavan a da nisam pocinio to za sta sam osudjen. Cak su me osudjivali za prekrsaj a da me i nisu pozvali na sudjenje (bojala se pedofilka da cu se sjetiti).
Po B.Luci, ali Brckom idu "krmacetine" iz Osnovnog suda B.Luka i njihovi rodjaci i otvoreno na javnim mjestima provociraju i navode na krivicna djela.
Iz licnog iskustva mogu sa sigurnoscu tvrditi da je trecina onih, koje te "krmacetine i krmci" osude, neduzno. Ne neduzno u tom smislu da im je pogresno odmjerena kazna, nago potpuno nevino.
I za to sto su drzavne firmi opljackane odgovornost je na nakazama iz Tuzilastva i Sudova. Nakazama koje zataskavaju istrage i otvoreno podrzavaju pljacku.
To sto radnici nemaju za hljeb, krive su te mrcine. Iste mrcine koje na racun drustva imaju plate od nekoliko hiljada KM
Definitivno je da je najveca mafija u B.Luci iz banjaluckog pravosudja.
Ako ikada bude bune u B.Luci, ja znam na koga cu, kad-tad ce bar jedna mrcina zestoko platiti !!!!
Daleko od toga da branim sudije i pravosudne organe ali ti dtuze teske otuzbe na njihov racun iznese na forumu i to sa sve licnim skustvom pa sto ne reagujes ako je tako