mandrak je napisao:
ok razumijem ove sto su na rts-u dobijali na licitaciji,vjerovatno nadju nekoga kome stave nesto malo u dzep,on ode i odglumi sretnog dobitnika.
ali kako su onda ovi na pinku sto su dobijali,pa to su svaki vikend dijelili oktavije i uz to isli dva pjevaca da predaju kljuceve.
a ovi "sretni dobitnici" pravili nekakav rucak kao da dolazi obama.
ja ipak mislim da je to sve povezano sa organiztorima tih igara.
Kako su pravili rucak:
Citiraj:
U centru grada, u restoranu "Etno kuća", srećni dobitnik je za Grandovu ekipu iz Beograda priredio bogat ručak. Ključeve od automobila, uz osmehe, koje je pratila i kamera, predala mu je narodnjačka diva Ana Bekuta.
Ubrzo je, međutim, mnogim Kruševljanima stiglo anonimno elektronsko pismo i informacija o "nameštanju dobitka", odnosno "fabije". Opisan je slučaj dobitnika B. M., uz tvrdnju da je on, "uz prethodni dogovor sa nekim iz Beograda i obaveštenja o najnižoj cifri", dobio nadoknadu od 700 evra umesto automobila, i dodatnih 200 da plati ručak u "Etno kući".
kompletan clanak je ovde:
http://www.novosti.rs/code/navigate.php?Id=9&status=jedna&vest=172740&title_add=Najni%C5%BEa%20ponuda%20najve%C4%87a%20prevara&kword_add=nagradne%20igre%2C%20prevaraJa se secam da sam na Pinku slusao voditeljku kako 100 puta u 5 min ponavlja"licitirajte!!!!!"
Grand je zbog te nagradne igre imao dosta gledalaca a delili su i stan,i RTS posle jer su isto delili auta.