banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 19:03

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 66 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 15 Dec 2009, 09:47 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
Par iz Arkansasa, Bob i Michelle Duggar, dobio je svoje19. dijete i devetu kćer Josie Brooklyn. Obitelj Duggar broji već 21. člana, a početkom godine kada je Michelel Duggar rodila 18. dijete, na kabelskoj mreži TLC imali su reality show. Najstariji dijete Duggarovih je Josh (22), a imaju i dva para blizanaca. Imena sve djece počinju slovom 'J' i svi se obrazuju kod kuće. Roditelji kažu da im je cij da djeca jedna drugima budu najbolji prijatelji. Majka Michelle Duggar (43) rodila je hitnim carskim rezom, tri mjeseca prije termina. Ona i muž kažu da će nastaviti sa povećavanjem obitelji sve dok ona bude u stanju rađati, piše LA Times.

Slika

http://blog.b92.net/text/13657/Tako%20s ... %20Duggar/

Masala... Neka im je sa srecom.

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2009, 09:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
A jel ovo normalno ajd vi meni recite sad? :roll:

19 djece pa ovaj ce jos malo trazit drzavu da ima svoju....... :cat:

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2009, 09:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
nije mi jasno kakoo ih skoluju kod kuce? ko daje verifikaciju za njihovo skolovanje? fakat, zatvoreni sistem, ta djeca se ne druze sa drugom djecom, ne idu u skolu, ne boluju djecije bolesti, kako se zaljubljuju, kako inace rade sve sto je normalno za jedno dijete? dje su sportske aktivnosti? mislim pozdravljam imati puno djece, ok, ali ne pruziti toj djeci nista? po menii ova djeca niti vode normalan zivot niti ga imaju. sta ako mama, ili ko vec drzi djeci nastavu, ne zna uraditi matematicki problem? a kako ces ih mama uciti, pored toliko djece mislim da samo pere 6 mashina vesa dnevno, i kuha zamislite 21 porciju. pa to je vojnicki kazan.

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2009, 09:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Keep it in your pants.... Mislim stvarno skida li se ikad on sa svoje žene...osim za grupno slikanje...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2009, 09:58 
Stara kuka
Stara kuka

A sto ne bi bilo normalno? :) Njima je dobro. Pogledajte slike sa njihovog sajta. Uopste ne izgledaju kao da su iznervirani. Imaju dovoljno mjesta za sviju.
I sto je najvaznije, vidi se da je Bozji Blagoslov na njima. :)

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2009, 10:01 
Stara kuka
Stara kuka

cicak je napisao:
nije mi jasno kakoo ih skoluju kod kuce? ko daje verifikaciju za njihovo skolovanje? fakat, zatvoreni sistem, ta djeca se ne druze sa drugom djecom, ne idu u skolu, ne boluju djecije bolesti, kako se zaljubljuju, kako inace rade sve sto je normalno za jedno dijete? dje su sportske aktivnosti? mislim pozdravljam imati puno djece, ok, ali ne pruziti toj djeci nista? po menii ova djeca niti vode normalan zivot niti ga imaju. sta ako mama, ili ko vec drzi djeci nastavu, ne zna uraditi matematicki problem? a kako ces ih mama uciti, pored toliko djece mislim da samo pere 6 mashina vesa dnevno, i kuha zamislite 21 porciju. pa to je vojnicki kazan.

Pogledaj slike sa njihovog sajta... imaju ogromnu kucu (vilu)... i imaju kantinu, salon za ves... dobro su obezbjedjeni sto se toga tice.
Sve izgleda organizovano. I nisu uskraceni nizasta. Muziciraju, bave se sportom, jasu, lete, prave izlete, bili su i u Disneylandu...sto ce reci da nisu izolovani od ostatka svijeta.

http://www.duggarfamily.com/photos.html

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2009, 10:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
Neka masala, ako ljudi imaju para,a izgleda da imaju, sto da ne?
Bolje i ovako, nego ko nasi "dzetseteri" isprde jedno ili dvoje, jer nemaju "vremena" i hoce "svoj" zivot....

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2009, 10:28 
Stara kuka
Stara kuka

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tuLd5TurMp4[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2009, 10:31 
Stara kuka
Stara kuka

ERROR je napisao:
Neka masala, ako ljudi imaju para,a izgleda da imaju, sto da ne?
Bolje i ovako, nego ko nasi "dzetseteri" isprde jedno ili dvoje, jer nemaju "vremena" i hoce "svoj" zivot....

Da. I vise volim cuti ovakvu vijest nego cuti kako je neka "majka" bacila svoje jedino novorodjence u kontejner. :(
Svaka im cast kad imaju snage, volju i motivaciju da odgajaju toliko djece i da se brinu za toliku familiju. Respekt!

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2009, 10:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
Kad sam videla temu pomislila sam o ne opet neka sirotinja kad ono :D :D :D Lepo sam se iznenadila... Kućom i sadržajima i... Ma svim, samo divim se ženi kad je skoro 20 god.trudna :-? :-?
Previše jeste ali i dokaz da se može.

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2009, 10:40 
Stara kuka
Stara kuka

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5b0dukK5yLA[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2009, 10:53 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Auuu, svaka im cast. Bilo bi i kod nas dosta djece, da se ove nase ne bave abortiranjem, to im dodje kao sport. Bas imam jednu komsinicu koja je abortirala preko 10 puta i jos se hvali, sta cete ima nas svakakvih.

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2009, 10:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
Žalosno je što naše žene, kao osnovni metod kontracepcije, koriste kiretažu :roll:

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2009, 11:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
bolan 19 djece pa ko u kasarni......ajd ti to nahrani i kupi im trenerke i patike svima......pa jedan oce lotu a drugi biciklo,treci oce kompjuter,cetvrti nesto sasvim deseto....ma daj nemoze biti da su oni tako srecni i da zive u nekoj jako velikoj sreci....ja ne vjerujem u to!!!!!!

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2009, 11:13 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2006, 11:47
Nicole je napisao:
Kad sam videla temu pomislila sam o ne opet neka sirotinja kad ono :D :D :D Lepo sam se iznenadila... Kućom i sadržajima i... Ma svim, samo divim se ženi kad je skoro 20 god.trudna :-? :-?
Previše jeste ali i dokaz da se može.

i ja se iznenadila..vecina ljudi zamislja porodicu sa punoo djece vise kao asocijalnu, da nemaju, siromasno ovo ono.ali eto dokaza da ne mora da je tako. I meni je tesko zamislivo da to sve perfektno funkcionise i da mogu svakom djetetu se bas individualno posvetiti, dati ljubavi paznje..ali nek im je sa srecom , ako su tako odlucili to je njihovo pravo
bolje i to nego abortirati :( kao sto kod nas praktikuju :angry1:
Ali ne znam ni dal sam cula da neka porodica ima jos ovoliko djece? Jel nije ovo rekord?
treba to odhraniti covjece, skolovati itd..
joj ja imam jednu malu gazdaricu samo, pa nekad osjecam kao da mi je previse i samo kukam, da bi htjela vise slobode izlazaka i to..stvarno se trebam poklopit usima i sutit :D

Majka je naš početak i kraj

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2009, 11:19 
Stara kuka
Stara kuka

Citiraj:
Ali ne znam ni dal sam cula da neka porodica ima jos ovoliko djece? Jel nije ovo rekord?

Rekord nosi Ruskinja F.Vassilijev. Zivjela je od 1707-ca.1782 i bila je majka od 69 djece. 16 puta dobila blizance, 7 puta trojke i 4 puta cetvorke. :oops:
A vjerujem da i danas dan u nekim zemljama (siromasnim vjerovatno) postoje XXXXL-familije za koje niko jos ne zna.

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2009, 13:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
кад се то крене женит и удават...
биће дернек сваке године :lol: :lol:

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2009, 13:39 
Stara kuka
Stara kuka

XentoniX je napisao:
кад се то крене женит и удават...
биће дернек сваке године :lol: :lol:

Prvi i najstariji od njih se vec ozenio. Beba je na putu. :P

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2009, 13:41 
Pa cekaj nisam shvato, jesu li oni izolovani ili kako, mislim druze li se sa drugim ljudima??

I kako za shkolu??

Svaka cast covjeku sto ima djecu i voli ih, ali ne treba stvarati cudake od njih. :)

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2009, 13:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Leona je napisao:
Citiraj:

Rekord nosi Ruskinja F.Vassilijev. Zivjela je od 1707-ca.1782 i bila je majka od 69 djece. 16 puta dobila blizance, 7 puta trojke i 4 puta cetvorke. :oops:
A vjerujem da i danas dan u nekim zemljama (siromasnim vjerovatno) postoje XXXXL-familije za koje niko jos ne zna.

Ipak je to tesko da se utvrdi,bilo je jako davno i to jos u Rusiji.Tako su za neke ljude tvrdili da su zivjeli preko 150 godine,ali bez cvrstih dokaza.
Sve je to fino, ali skontaj da ih pozoves u goste,ili na svadbu - trebala bi jedna sala samo za njih. :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 66 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]