banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 16:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 83 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: rob zmaja od sipova
PostPoslato: 30 Nov 2009, 08:06 
http://www.glassrpske.com/vijest/2/novo ... -tuce.html

Био сам скроз мали кад ме је Илија Граховац, Змај од Шипова, прије рата одвео од мог оца Миленка из Винца, али се сјећам да сам био тужан, да ми се није ишло и да сам плакао.

Овако почиње невјероватну причу роб у 21. вијеку Драгоја Дроца, који од осамдесетих година прошлог вијека живи и ради у заточеништву код Илије Граховца, познатог као Змај од Шипова.
- Сад је готово, родитеља, кажу ми, више немам. Не знам кад сам рођен ни колико година имам, можда петнаест. Највише бих волио кад би дошао неко ко се не боји Илије и одвео ме - каже Драгоја.

Сви становници Шипова с којима смо разговарали слажу се у двије ствари: Змај од Шипова, који је својевремено на сахрани свог оца извео вишесатни говорни шоу, је особа која срамоти тај крај. Кажу да Драгоја прича истину и да је знао бити сав модар од Илијиних батина. Моле нас да га спасимо......

- Полицијски службеници SIPA су 21. јануара 2008. године поднијели Тужилаштву БиХ извјештај о откривању кривичног дјела које је починио Илија Граховац - каже портпарол SIPA Жељка Кујунџија.

- Тај предмет још је у раду - рекао је портпарол Тужилаштва БиХ Борис Грубешић.

strasno i prestrasno..... licno meni taj zmaj od sipova nikad nije bio interesantan nego iritantan...

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2009, 09:32 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2009, 13:59
majlili sad sam primjetio da si i ti postavila ovu temu pa reko da se ponovim:

Budala eto sta je taj Zmaj... :angry4: :angry4: ...kreten ne vidjeni.... :angry4: :angry4: :angry4: .....ali sto je najgore gostuje po raznim emisijama i ima ljudi koji uzivaju u njegovim glupostima!! Fuuuuujjjjjjj :angry4: :angry4: :angry4: :angry4: :angry4:
E samo nam je falilo ropstvo kao prije 500 godina....nema sta prava smo drzava!! Sta je to jel niko ne moze otici do tog zmaja i osloboditi tog covjeka...gdje policija kad treba??? :angry4: :angry4: :angry4:

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2009, 09:35 
21, januara 2008 podnijeli izvjestaj o ovom djelu i eto, nista.. lik i dalje robuje.. :confused2:

ma ok, iako sam prva postavila, nek se jedna tema zakljuca da ne idu uporedo, moze i moja, ne ljutim se..

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2009, 09:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
A kako su novinari tako lako dosli do malog?

Ne bih da branim onog konja ali ova mi prica bas ne stima...

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2009, 09:46 
The_new_Statesman je napisao:
A kako su novinari tako lako dosli do malog?

Ne bih da branim onog konja ali ova mi prica bas ne stima...

cista ekskluziva... :D a kako pa vidis da svi mjestani to znaju, policija zna, nije to nikakva tajna.. samo zalosno jer niko nista ne poduzima..

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2009, 09:50 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

dobro receno majlili, ako ima izvjestaj iz 2008. godine onda znaci da je istina!!! i dzaba i izvjestaji i prijave i ne znam vise sta jer nemaju oni vremena da se posvete tim temama...nije IN!!! :angry4: Nema tu sta da stima i ne stima cova je rekao svoje i postoji dokumentacija na sudu. Ali ono sto je najgore je to da se taj lik pojavljivao na BN-u ili na nekim drugim kanalima i gostovao je u raznim emisijama i narod je gledao tu budalu kako prica nebuloze...toga nema nigdje samo kod nas

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2009, 10:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

E ovo je onda za Zenice... Najmanje...

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2009, 10:11 
al vidis kao, ljudi znaju svi tamo i mole za pomoc, jer se svi boje zmaja.. oooooooooo zemljo... gdje mi zivimo

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2009, 10:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
ja bih njega poodavno smjestila u kakvu "ustanovu" :angry4:

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2009, 10:36 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 09 Nov 2009, 01:07
ilija je budala , to niko pa ni on ne spori pa mi nije nikako jasna prica o ropstvu . suvise je preglupo da bih povjerovao da je ilija toliki autoritet da mu niko nista ne moze pa cak ni to da ga lisi " roba " .
htjedoh rec' , istina je sasva drugacija a sto nekom ta istina ne pase nije moje da se tim bavim.
inace , jako volim i cjenim Budale .

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2009, 11:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

majlili je napisao:
al vidis kao, ljudi znaju svi tamo i mole za pomoc, jer se svi boje zmaja.. oooooooooo zemljo... gdje mi zivimo

...da ako se stvarno dole boje njega onda stvarno mogu samo da zamislim kakva je to sredina...

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2009, 11:11 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2007, 11:10
Ma zmaj je luđak neviđeni, ja sam više zgrožen na roditelje tog "roba".

Citiraj:
Каже да га је отац, сиротиња, тада Илији дао за кобилу у најам и да га од тада није видио.

I nije mi jasno kako braća njegova ništa ne poduzima....

Citiraj:
- Илија ме присвојио, али ни родитељи ме нису смјели дати, ја никог свог не бих дао, а камоли своје дијете. Не знам зашто нико не може да ме отме од Илије. У Брчком би ме брат примио, није ожењен, само да ме Илија пусти. Полиција ће ме ухапсити, је л' да, ако кренем брату јер немам личну - каже Драгоја.

Ovo je stvarno žalosno u kakvoj mi državi živimo :-?

Poslednji put menjao Yewros dana 30 Nov 2009, 11:15, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2009, 11:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Šta sve onaj loodak ne koristi radi reklame... ne mogu da vjerujem.
Nekad mislim da je sva balkanska glupost skoncentrisana u njemu.
Što se tiče rog robovanja i to mislim da je marketinški trik.

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2009, 11:18 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2007, 11:10
I da je marketinški trik, opet je morbidno, odvratno, fuujj :angry4:

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2009, 11:34 
ajd i da je marketinski trik, a sta onda reci na policiju koja je potvrdila da sve to se desava ali nista nije poduzela...

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2009, 11:40 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

ma sta se tu ima reci?? Tuga i zalost eto sta je! Nije meni to sto ima ludjaka, njih vazda bilo i bice...nego je meni to sto drustvo ne reaguje i, sto je jos gore, uvelicava nekakve ludosti pojedinaca davajuci im cak mediski prostor da nam oni pokazu kako su cool.......ma znas sta da je samo malo one Juge sto bi mi oni bili cool.....bili bi al u Popovaci, pa nek tamo izigravaju sta hoce!!! :angry4: :angry4: :angry4: :angry4:

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2009, 14:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
azdajica-ny je napisao:
ja bih njega poodavno smjestila u kakvu "ustanovu"

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2009, 14:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

majlili je napisao:
ajd i da je marketinski trik, a sta onda reci na policiju koja je potvrdila da sve to se desava ali nista nije poduzela...

Znas zasto nije? On kao dvorska luda sasvim sigurno poznaje dovoljno mocnih ljudi koji ce zakociti bila sta protiv njega, ako zatreba.

Sve nesto mislim da je ovo marketnig, ali pored te cinjenice, to je i dalje zloupotreba maloljetne osobe.

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2009, 14:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
The_new_Statesman je napisao:
majlili je napisao:

Znas zasto nije? On kao dvorska luda sasvim sigurno poznaje dovoljno mocnih ljudi koji ce zakociti bila sta protiv njega, ako zatreba.

Sve nesto mislim da je ovo marketnig, ali pored te cinjenice, to je i dalje zloupotreba maloljetne osobe.

Ма и мени то нешто све смрди али опет будала је Граховац а и народ горе живи још по неким средњовековним нормама. Иначе није малолетан има око 30 дина тај "роб".

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2009, 14:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Citiraj:
suvise je preglupo da bih povjerovao da je ilija toliki autoritet da mu niko nista ne moze pa cak ni to da ga lisi " roba " .

ilija nije autoritet, on je Zmaj. :D

ma taj idiot iz sipova je sramota za taj kraj, koga god pitam iz tog kraja da li zna zmaja, on samo prevrce ocima. zmaj je lud.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 83 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]