banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 20:54

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 80 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 29 Feb 2008, 03:05 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Okt 2003, 15:24
Kao osnova moze nam poosluziti ovaj komentar iz Vecernjeg lista Zagreb.
http://www.vecernji.hr/newsroom/news/cr ... 7/index.do

Poslednji put menjao zah dana 29 Mar 2008, 02:18, izmenjena 2 puta

Vrh

Tema posta: Re: Preljube u braku
PostPoslato: 29 Feb 2008, 14:23 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Feb 2008, 08:56
:diabloanifire: :stop: :tard: :munky2: :headbang: :glasses10: :iroc: :love7: :hippy2: :downtown: :dontknow: :cussing: od preljube nema nista dobro

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2008, 01:08 
Veteran
Veteran

Obrati paznju, tako bar pise????
http://dnevnik.hr/scena/zanimljivosti/d ... -vara.html

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2008, 00:53 
Veteran
Veteran

U poslednje vrijeme puno se pise o uglednim ljudima koji gube polozaje zbog preljube. Samo sto se jedna bura stisala,izgleda pocinje druga. I muz i zena priznaju da su jedno drugo varali, ali eto sad su ponovo zajedno, navodno nakon savjetovanja.
http://www.nezavisne.com/vijesti.php?vi ... 17&meni=13

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2008, 14:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jan 2006, 22:41
Moja devojka ispunjava svih deset znakova da li me vara. Znaci sad bih ja trebao staviti tacku na nas ili sta? nemogu nista dok je ne uhvatim tad cu je polomiti :evil: :evil: :evil: A varam i ja jju ali nisam promenio ponasanje :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2008, 04:31 
Veteran
Veteran

Zbog preljube ode karijera, sta ce biti sa brakom?????
http://www.nacional.hr/articles/view/43721/

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2008, 03:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
ginekolog je napisao:
:diabloanifire: :stop: :tard: :munky2: :headbang: :glasses10: :iroc: :love7: :hippy2: :downtown: :dontknow: :cussing: od preljube nema nista dobro

Šta je pisac htio da kaže sa ovom gomilom smajlija? :confused3:

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2008, 02:44 
Veteran
Veteran

U bivsem sistemu bilo je jako popularno imati ljubavnici i vikendicu. Moram odmah kazati da sam jako puno drzao do svog braka, i da se nisam upustao u prevare, jer sam zelio lijepo odgojiti svoju djecu. Sa prevarama u braku, koje se otkriju kad tad, to nije moguce.Medjutim, neki moji prijatelji jesu. Tako je jedan moj prijatelj imao ljubavnicu ucenicu zavrsnog razreda jedne srednje skole u Banja Luci. Vracajuci se sa sluzbenog puta, nazvao ju je, i kazao gdje da se nadjeu, a onda su otisli u vikendicu od prijatelja. Nju je kasno vratio njenoj kuci, i jos kasnije dosao svojoj.

Imao je namjeru da polako otkljuca vrata, da ga niko ne cuje, ali cim je vrata otvorio, ugledao je zenu u hodniku. "Zasto tako kasno dolazis, da nije opet problem sa kolima", kaze zena. "Ma pusti me zeno, jeo sam nesto u jednom restoranu na autoputu, i stomak me jako boli". "Nije tebi nista, vidim ja po radosnoj iskriuci u tvom oku". Da bih nekako izbjegao da ga zena ne gleda u oci, on prodje brzo pored nje, i u banju. Odmah stavi dva prista duboko u grlo, i tako nekoliko puta, ali odjednom cuje zenin glas, "samo ti radi sto radis,ali kad to zavrsis, kad se lijepo istusiras, ja te cekam u krevetu, zelim da te provjerim, jer ona radosna iskrica u tvom oku, kazuje mi da tebi nije nista". Naravno, on se i dalje previjao od "bolova" sutra cak nije otisao na posao, itd, samo da bi prikrio pravi razlog kasnog dolaska.

Skoro pijem kafu sa mojom radnom koleginicom, i usput je pitam sta joj radi muz. Ne rece sta konkretno radi, ali rece, da joj muz puno putuje. Ja joj onda ispricam ovu pricicu.Nakon nekoliko dana pijemo kafu kao i obicno, a ona mi rece, "zvao me muz iz Njujorka i kaze da ga boli stomak". Istovremeno smo se nasmijali, ali kad je muz dosao kuci, nije isao na posao, nego navodno doktoru, jer ga i dalje boli stomak, da bi mi ona drugom prilikom uz kafu kazala "kako ju je muz napustio, da joj se vise ne javlja na telefonom. Vidim pocela je da mrsa, kafu pije, ali stalno misli na muza, o njemu pirca, a onda mi rece, da je petak na subotu, i subotu na nedelju, nedelju na ponedeljak provela u crkvi moleci Boga da joj se muz vrati i da je zbog toga danas jako,jako umorna.

Dakle, kad se muz vrati sa sluzbenog puta, i pocne da se hvata za stomak, to bi moglo znaciti...............................????

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2008, 10:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 12:22
E slusaj sad ti cika Zah :lol: :lol: :lol: mojne se ljutit sala mala :)

Kad su se ti tvoji jarani kurvali i svasta radili ti nisi ovako nesto piso i davao tadasnjim zenama ideje kako da proganjaju muzeve :wink: ........pa bolan sto to sad radis,hoces li da te proglasimo za neprijatelja muskog roda BR 1. :lol: :lol: Nemoj cika Zah stajati svom rodu na zulj ili da se izrazim``Seri seri Amere,moglobi biti krvi po plazi`` :lol: :lol:

Ja se nadam da se neces naljutiti Zah na ovo gore napisano :wink: :cat: nemoj primit srcu ove rijeci :)

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2008, 11:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Citiraj:
Kad siromaštvo uđe na vrata,ljubav izađe na prozor

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2008, 13:31 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Mar 2008, 12:17
Vuče, onda ljubav nije prava.. i ne treba žaliti.
A ja sam skroz protiv varanja.. (nevjere)!

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2008, 17:26 
Veteran
Veteran

Ne, ne ljutim se ja, samo kazem kako muskarci pokusavaju da da se izvuku, a kako ih zene provjervaju. Ova vrsta provjere je jako nezgodna.

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2008, 17:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 12:22
E super sto se neljutis,nije ni bila namjera :) samo malo smanji sa tim upustvima zenama hoces li da nas nosis na dusi :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2008, 18:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
zah je napisao:
U bivsem sistemu bilo je jako popularno imati ljubavnici i vikendicu. Moram odmah kazati da sam jako puno drzao do svog braka, i da se nisam upustao u prevare, jer sam zelio lijepo odgojiti svoju djecu. Sa prevarama u braku, koje se otkriju kad tad, to nije moguce.Medjutim, neki moji prijatelji jesu. Tako je jedan moj prijatelj imao ljubavnicu ucenicu zavrsnog razreda jedne srednje skole u Banja Luci. Vracajuci se sa sluzbenog puta, nazvao ju je, i kazao gdje da se nadjeu, a onda su otisli u vikendicu od prijatelja. Nju je kasno vratio njenoj kuci, i jos kasnije dosao svojoj.

Imao je namjeru da polako otkljuca vrata, da ga niko ne cuje, ali cim je vrata otvorio, ugledao je zenu u hodniku. "Zasto tako kasno dolazis, da nije opet problem sa kolima", kaze zena. "Ma pusti me zeno, jeo sam nesto u jednom restoranu na autoputu, i stomak me jako boli". "Nije tebi nista, vidim ja po radosnoj iskriuci u tvom oku". Da bih nekako izbjegao da ga zena ne gleda u oci, on prodje brzo pored nje, i u banju. Odmah stavi dva prista duboko u grlo, i tako nekoliko puta, ali odjednom cuje zenin glas, "samo ti radi sto radis,ali kad to zavrsis, kad se lijepo istusiras, ja te cekam u krevetu, zelim da te provjerim, jer ona radosna iskrica u tvom oku, kazuje mi da tebi nije nista". Naravno, on se i dalje previjao od "bolova" sutra cak nije otisao na posao, itd, samo da bi prikrio pravi razlog kasnog dolaska.

Skoro pijem kafu sa mojom radnom koleginicom, i usput je pitam sta joj radi muz. Ne rece sta konkretno radi, ali rece, da joj muz puno putuje. Ja joj onda ispricam ovu pricicu.Nakon nekoliko dana pijemo kafu kao i obicno, a ona mi rece, "zvao me muz iz Njujorka i kaze da ga boli stomak". Istovremeno smo se nasmijali, ali kad je muz dosao kuci, nije isao na posao, nego navodno doktoru, jer ga i dalje boli stomak, da bi mi ona drugom prilikom uz kafu kazala "kako ju je muz napustio, da joj se vise ne javlja na telefonom. Vidim pocela je da mrsa, kafu pije, ali stalno misli na muza, o njemu pirca, a onda mi rece, da je petak na subotu, i subotu na nedelju, nedelju na ponedeljak provela u crkvi moleci Boga da joj se muz vrati i da je zbog toga danas jako,jako umorna.

Dakle, kad se muz vrati sa sluzbenog puta, i pocne da se hvata za stomak, to bi moglo znaciti...............................????

Jedan kolega sa posla je ispričao svoju verziju.
Došao kući iz švaleracije kasno i žena ga gleda mrko i bunovno iz kreveta. On se skida, pjevucka i kaže: E moja ženo, kakvu sam sad ribu kresnuo!
Žena ga odmjeri i kaže: Ne glupiraj se budalo jedna!

Pitamo ga kako je smio da kaže istinu, a on će: Kad joj kažem da sam bio sa prijateljima i pio - ona mi ne vjeruje, a kad joj kažem da sam bio s nekom ženom - ona mi opet ne vjeruje. Elem, ja uvijek pričam samo istinu. :lol:

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2008, 18:13 
Veteran
Veteran

Da li su prevare i dalje tabu tema ili ih stvarno nema. Sve se promijenilo, pa i odnosi medju mladima, mladim bracnim parovima. Niko nikoga ne vara, niti pomislja na prevare.

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2008, 18:39 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Dec 2005, 17:43
У 4. том броју магазина Insider има чланак "Златна правила за успјешан живот са женом и љубавницом". За оне које занима та "златна правила", ево их:

1) Не лажите о свом брачном статусу
2) Не шаљите јој смс поруке
3) Пазите се на јавним мјестима
4) Не занемарујте брачне дужности
5) Научите задржати љубавницу
6) Не размишљајте да ли је све то морално

Свако ово правило је детаљније образложено, а посебну пажњу, по мени, треба обратити на број 1, 2 и 4.

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2008, 21:32 
Veteran
Veteran

Pitanje je dana kad ce i nasi politicari poceti ovako?
http://www.nezavisne.com/vijesti.php?vi ... 34&meni=13

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2008, 22:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Dec 2005, 17:43
Значи прекршио је правило број 3.

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2009, 14:32 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Avg 2009, 12:55
Ja nisam u braku i ne mogu ništa reći o prevari, iako moram priznati da je bilo oženjenih muškaraca koji su pokušavali da me nagovore da izađemo da imamo vezu itd.Kada im kažem da ne izlazim sa oženjenim obićno kažu Pa neće žena znati kao da je to meni važno.I ono što sam zaključila malo koji muškarac neće prevariti ženu ako ima priliku, pogotovo ako je imućniji tada se same ljepe, a isto tako ima i žena koje hoče da prevare ,pogotovo one koje su se mlade udale sa 20 i shvatile da su možda mogle bolje proći da nisu zatrudnjele, poznajem i takve udate žena obične im je muž neki smoto, a one traže bolju priliku. Kada sve to vidim zapitam se zašto se ljudi uopšte žene, kada žive u nekoj laži ali to več može da bude druga tema, a i ovoje tema o kojoj se može pisati i pisati....

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2009, 14:51 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Avg 2009, 17:44
Lokacija: Banja Luka - Jerusalem - pa opet Banja Luka i tako u krug...
Jesam u braku, i prevario sam. :roll: Mea culpa (moj grijeh), što bi rekli Latini. Kad naiđe taj trenutak, zaboravi se na sve norme. Toga je bilo, i biće.

I što reče čokolada, skoro svaki muškarac, oženjen ili u vezi, iskoristiće priliku ako mu se pruži. Međutim, sa druge strane, ni curama (ženama) nije više toliko važno da li je on oženjen ili ne.

Iz vlastitog iskustva mogu reći da je najbolja "šema" te vrste između oženjenog muškarca i udate žene. Oboje znaju šta mogu da očekuju, i svjesni su da u to sve ne treba uvlačiti puno emocija.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 80 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]