Ovo nedjelo je za svaku osudu, no to ne znači da su svi vaspitači poremećene osobe kao što su gore navedene žene monstrumi.
Citiraj:
Frisky_Dingo je napisao:
kada sam procitao naslov mislio sam da je prvoaprilska sala
kako se uopste postaje radnik u vrticu??? jave se na konkurs i to je to
ja svoje dijete tamo ne saljem

Sa takvim stavom uopšte ne zaslužujete da vam se dijete ikad upiše u vrtić,
Neka ostane nevaspitano i nepismeno kakvi ste i vi, koji ne znate cijetiti težak i mukotrpan posao koji rade vaspitači u predškolskom vaspitno-obrazovnom procesu . Nitko se ni neće otimati za vaše dijete, sram vas bilo !
A sad za nepismene svaki radnik/ica centra za predškolsko u bivšoj Jugi jednom godišnje ima sistematski pregled kojim se provjerava opšte zdravstveno stanje koji i obuhvate i razgovor sa psihijatrom i psihologom itd .
Vaspitač se postaje tako što se završi visoka stručna škola odradi staž položi državni i tako dalje , Nemate pravo da lupate gluposti o nečem o čemu pojma nemate. Sad zato što se to desilo u SAD treba popljuvati sve vaspitače kod nas koji nemaju veze sa tim. Prema tome zapitajte se sa kakvim sve roditeljima ti ljudi imaju posla. Od mafijaša ,narkomana , i tako dalje do buždovana djece radnika, nezaposlenih itd obično su najglasniji oni koje vode najmanje računa o svojoj djeci . Djeca se u vrtiću ne čuvaju nego vaspitaju u šta spada priprema za školu, socijalizacije usvajanje obrazaca ponašanja a kome to nije jasno nek ostavi svoje djete kući .