banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 12:27

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3 Posta ] 
Autoru Poruka
 Tema posta: Grand Klub Problem !
PostPoslato: 22 Sep 2009, 19:03 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 22 Sep 2009, 18:58
E pozz ljudi. ja stvarno neznam gdej da ovu temu stavim . pa sam je ovde izabrao :)
Prije neki dan me je majka prijvila na neki granClub ( bez mog znanja ) i sad mi stalno skida po 2 marke kad stigne poruke, do sad mi je otislo preko 20 KM ( nisam banka da dopune vishe kupujem ) :angry4: :angry4: PA me intersuej kako to da prekinem? Jer mi samo skidjau sa racuna a nista nedobijam... PLs HELP ljudi :angry1: :angry1:

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2009, 19:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
GrandClubProblem je napisao:
E pozz ljudi. ja stvarno neznam gdej da ovu temu stavim . pa sam je ovde izabrao :)
Prije neki dan me je majka prijvila na neki granClub ( bez mog znanja ) i sad mi stalno skida po 2 marke kad stigne poruke, do sad mi je otislo preko 20 KM ( nisam banka da dopune vishe kupujem ) :angry4: :angry4: PA me intersuej kako to da prekinem? Jer mi samo skidjau sa racuna a nista nedobijam... PLs HELP ljudi :angry1: :angry1:

:lol: :lol: :lol: :lol: a da slusas metaliku nebi bilo pausala :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2009, 20:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Nazovi call centar (0655900 ili 0655999 ako je u pitanju m:tel broj) i pitaj ih na koji broj telefona mozes odjaviti tu uslugu. Dobices obicni fixni broj telefona te firme, nazovi ih i reci da hoces da odjavis tu neku njihovu uslugu sa svog broja.
Ako ne dobijes u call centru broj (a moraju imati, samo ako ne potrefis na nekog neznalca) onda bulji u tv dok ne naleti reklama za tu uslugu pa pokusaj procitati ono sto pise najsitnijim slovima, tu pise broj na koji mozes odjaviti uslugu, mada je to obicno necitljivo.
I ne kupuj dopune dok to ne odjavis, mada ti vjerovatno mogu i kad dopunis odbiti dug.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]