banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 16:17

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 392 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5 ... 20  Sledeća

Ако би сутра неко организовао геј параду у БЛ, ја бих:
подржао тај хепенинг 20%  20%  [ 27 ]
отишао да их вербално (или чак физички) нападнем 19%  19%  [ 26 ]
ништа не бих урадио, јер их презирем 16%  16%  [ 21 ]
ништа не бих урадио, јер не мислим да је то нешто битно 45%  45%  [ 60 ]
Ukupno glasova : 134
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Avg 2009, 08:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Најављен је други покушај геј параде у Београду. Уз велике мјере обезбјеђења, одржано је неколико геј парада у Загребу. У Сарајеву није било покушаја геј параде, али је фестивал са том тематиком (мислим прошле године) прекинут због напада на учеснике. Шта би ви урадили да неко организује нешто тако у Бањалуци?

http://www.frontal.rs/cyrl/?page=60&kat=1&vijest=28878
Citiraj:
Најпознатији српски геј активиста Бобан Стојановић саопштио је да је непријатно изненађен и разочаран изјавом градоначелника Београда Драгана Ђиласа да сексуално опредјељење треба оставити између четири зида и истакао да градоначелник "једноставно мора" да подржи предстројећу геј параду у Београду, који је, како тври, препун геј особа.

Шта мислите, како би се понашала власт у БЛ?

Мени лично је то непотребна манифестација, поготово на брдовитом Балкану! Ништа посебно не помаже тим људима, ако желе своја права, вјероватно постоје и бољи начини за борбу...

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2009, 08:50 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Ne bih ništa uradio.Ne bih podržao ali ni osuđivao.Jednostavno bi to ignorisao,koliko god mogu.

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2009, 09:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
Sto bi rekli covjek sam otvorenih shvatanja ali ta gej parada je cisto provociranje. Mislim sta oni koji k* imaju setati gradom i svijetu prikazivati svoju opredjeljenost ? koja je malo bolesna. Vjerovatno uveliko znaju gdje ta njihova vrsta izlazi, koji klubovi itd...pa neka idu tamo, setanjem po gradu samo traze batine, a u BL bi ih sigurno dobili vise nego i u BG i u ZG

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2009, 09:04 
u BL bi sigurno, ukoliko bi doslo uopste do odrzavanja, izaslo pola grada da vidi ko su to "banjalucki gejevi", pa da kasnije mogu prepricavati uz kaficu i upirati prstom, dok s druge strane "gejeva banjaluckih" ne bi ni bilo na toj paradi bas iz istog razloga...

e moje misljenje je da je takvo nesto nepotrebno, jer zasto previti paradu od svoje seksualnosti, i svima kao nesto to pokazivati kroz manifestacije.. kao sto rece djilas, svacija seksualnost nek ostane u 4 zida, to je ipak stvar dvoje ljudi.. ili troje, zavisi ko sta voli.. :wink:

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2009, 09:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Ne. Živo me zabole za pedermima, ali ne podržavam, jer po toj logici svako ko nije na strani većine može praviti svoju paradu. Evo neko će se onda sjetiti da napravi Play Station 3 paradu, jer u BL više ima pedera, nego vlasnika ove konzole, zašto se onda njihov glas ne bi čuo...A ope kontam ta parada ide protiv načela gay(eva)ova...ako oni traže ravnopravnost i jednakost, što onda imaju želju za isticanjem sebe, time se ne izjednačavaju, već se uzdižu iznad ostalih...
Ono što Banjaluci teba je parada koja će turiste privući....ko ne bi želio da vidi PENZIONERSKU PARADU... sa sloganom " yes we can't "

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2009, 09:58 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2009, 15:51
naravno da bih podrzao....youtoube place za veselim klipovima, malkice krvavim

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2009, 10:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
a vala vise i oni... svi imamo supak i niko se ne q...rci tim. sta je vise? sta me boli djon s kime se i kako on qara. a dajte, ljudi, to treba toliko i javno i medijski izignorisati da im vise ne pada napamet. umjesto da se okupljamo kako cemo poboljsati kvalitet zivota, mi treba da idemo na neku paradu da se divimo necijem izopacenom nacinu zivota.
ma FUJ! ne interesuje me, i niti bi trebalo ikoga.

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2009, 10:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Dzontra Volta je napisao:
Ono što Banjaluci teba je parada koja će turiste privući....ko ne bi želio da vidi PENZIONERSKU PARADU... sa sloganom " yes we can't "

Ево један примјер унисекс манифестације, тисућу жена, а нигдје мушкарца (осим за синтом):

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=p03wpbMc1jM[/youtube]

Мада ово мало вуче на хомо, то силно грљење и мажење...

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2009, 10:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Maj 2009, 10:00
Pederstvo je bolest. Parade su postojale i u sodomi i gomori, ništa novo

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2009, 10:12 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2009, 11:57
Još jedan mehanizam Novog svjetskog poretka, nemam ništa protiv ovih devijantnih ljudi ali pitam se imamo li "normalni" PRAVO da budemo zaštićeni od njihove devijantnosti? Oni ovo što rade je čisto nasilje - iživljavanje! Ne treba ih tući, ali ne treba im pustiti da svoje iživljavanje sprovode nad ljudima i djecom!

Poslednji put menjao tittytwister dana 06 Avg 2009, 10:14, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2009, 10:13 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
Ja ne vidim nista pozitivno u tim paradama, u paradama uopste. Kome trebaju parade, za sta?! Jos malo pa ce i pedofili poceti sa svojim paradama "Gle'te ovamo, mi hocemo ravnopravnost, pedofili izjavite se, ne smije vam niko nista". Sick! :angry3:

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2009, 10:15 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
Ja sam za jednu forumsku Love&Peace paradu, ko ce samnom? :D

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2009, 10:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2003, 13:28
Gay parada je stvarno jedan nepotreban dogadjaj i nemam pojma sta se time zeli i moze postici.

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2009, 10:23 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
Protiv sam bilo kakvih parada, a naročito gay parada. Iako nikoga ne želim da diskriminišem i ne smeta mi i ne zanima me kako ko svoje vrijeme provodi i kako je opredjeljen, protiv toga sam jer mi je to čisto seljačenje. Preko TV-a sam gledala onu Love Parade u Berlinu, meni to sve izgleda nekako... prljavo.
Javno hvaljenje sa ''ja sam gay'' mi je odvratno i ne vidim šta time postižu. Više je postalo trend biti homoseksualac nego neka opredjeljenost iz potrebe. Kladim se da 50% njih uopšte nisu pravi gayevi.

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2009, 10:27 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

MonaLisa je napisao:
Više je postalo trend biti homoseksualac nego neka opredjeljenost iz potrebe. Kladim se da 50% njih uopšte nisu pravi gayevi.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3rvVIJE9HWg[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2009, 11:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
Ja sam izrazito protiv parade posto mislim da bi "obicni" pederi dobili nevidjene batine. Organizatori bi sve to posmatrali sa strane i maltene podrzavali batinanje da bi poslije mogli palamuditi o tome.
Misljenja sam da bi nekako trebali svoja prava(koja nemaju) trebali potraziti direktno u institucijama a ne na ulici. Po meni trebalo bi im omoguciti sva prava osim prava na usvajanje djece.

http://www.youtube.com/watch?v=dk5FBE1L-Kc

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2009, 11:39 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Bezveze se eksponiraju, dobice samo batina, jer narodj je bijesan i razocaran i jos da mu pederi skacu po glavi, strasno!

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2009, 11:40 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pa i stavljena je rezerva u zakonu na usvajanje djece, ali do kada? Za par godina eto ih opet na ulice! Oni su samo jedna od tehnika Rotšildovog NSP-a, piše neki frajer -Džon Kolman -Komitet 300 da će do 2020 brakovi izmedju muškarca i žene biti zabranjeni...

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2009, 11:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2008, 13:26
NE.

EVE Online 21 day trial
https://secure.eveonline.com/trial/?inv ... tion=buddy

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2009, 11:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Laughing Man je napisao:
NE.

Придружујем се колеЗи. НЕ!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 392 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5 ... 20  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]