banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 00:30

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 25 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Da li mislite da su racije opravdane?
Da 51%  51%  [ 25 ]
Ne 49%  49%  [ 24 ]
Ukupno glasova : 49
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 09 Feb 2003, 12:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
Jebiga, mislim da ovom temom nista neces postici protiv toga, ali...Takodje mislim da si unaprijed znao rezultate glasanja. Kako ce to biti opravdano? To je idiotski, kretenski...ne znam kakve bi jos rijeci mogo naci protiv toga. Svaku, ali bas svaku dobru svirku su morali sjebati. Meni je samom puno krivo zbog takvog stanja, ali sta ja sam tu mogu? Ne mogu nista, ko sto ne mozes ni ti. Mozes samo dobiti po ledjima. Jebiga, sve je vec receno na tu temu, tako da mislim da treba da se pomirimo s tim. Meni je krivo zbog toga, ali...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Feb 2003, 15:40 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 10 Sep 2001, 01:00
hajde da se drogiramo...

nek nam oci sjaje........

to je ono najljepse sto nam srce.....poznajeeeee

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Feb 2003, 00:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2001, 01:00
...nisam za racije,nisam protiv racija,nisam ni za drogiranje,nisam ni penzija....
Ako dodje do racije...licna karta ti je u dzepu,i cist si...ne treba da se bojis...
Druga stvar... "neki narkoman" kako si rekao nije samo neki...mozda su "neki" i odavde,kao ja, znali tog momka... imenom i prezimenom: Aleksandar Stankovic(Djuro/Djurin)... prvi u ovoj godini,ne i zadnji.
Treca stvar... opet "neki" ljudi koji uticu na vlast(direktno ili indirektno) i nisu tako strasni kao sto se cine... Problem jeste u policiji... i to koji problem... problem je u tome sto je policijski vrh ostao komunistickog tipa... samo se uniforme mijenjaju... Da bi neko sa vrha pao treba mu poljuljati oslonac, a to je ulicni diler... kad ulicnih dilera nestane, siguran sam da sam superboss nece izaci na ulicu da prodaje dop,eksere ili stagod vec prodaje...
Cetvrta stvar... kako se to civilizovan svijet bori...i koja su to legalna sredstva?... Niko ne zna... pa u ekonomski najjacim zemljama Evrope (Britanija,NJemacka,Francuska,pa nanize)nema nikakvog napretka u bori protiv narkomanije... to je opste zlo.... opet je problem u policiji, jer mozemo svi mi ovdje na 6mjesecni kurs i biti "drotovi"... klin se klinom izbija...ali u k****.... u ovom slucaju ne... da pojasnim....
.....
Poceo sam projekat sa timom ljudi,koji se bavi prevencijom narkomanije... samo zato sto mislim,i znam da lakse mogu utuviti petorici normalnih ono sto hocu da utuvim,nego jednom dzankiju koji jos i nije dzanki.... Covjek sa kojim saradjujemo iz MUPa(vjestak za narko-sredstva , hemicar po zanimanju) ima spisak svih registrovanih ovisnika o heroinu(2000), racuna da bar jos duplo ima neregistrovnih... i jos duplonaduplo vikendasa,koji ce postati ovisnici... OK...ja znam samo jednog koji se skinuo... u procentima je to 25 na minus osmu(ako sam dobro prebrojao nule)....

U sustini,ja hocu da kazem da ni ja ni ti ne mozemo nista promjeniti, osim toga da se ne drogiramo.... niti u radu policije, niti u radu dilera, niti u radu ovisnika.... eto mozemo... moliti Boga....ako ti je lakse...
Ako ti koristi,ja bi najradije da glasam protiv racija.... :)
Uzivancija...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Feb 2003, 14:55 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 17 Apr 2002, 01:00
Eh, jos ces nekog ubjediti da u taj Ghetto izlaze nevinasca kakva... Ne znam kakva je danasnja omladina, ali ono cega sam se ja nagledao svojevremeno u KSET-u... Sumnjam da je danas nesto bolje.
Djeca se drogiraju >> treba nesto raditi... Bolje da se ista radi nego nista.
Nije ti ni u Evropi drugacije. I tamo mlate... Mlate k'o ludi. Samo su malo profinjeniji pa imaju neke manire, al' kad posumnjaju...

A nemoj misliti da su ti fancy lokali prosli ista bolje. I posjetitelji svima nam poznatog Millenijuma su prosli slicno iskustvo sa maricom.

I sto kaze Hazoo: cist si, imas licnu kartu u dzepu i boli te... A budale nek' se drogiraju, nece jos dugo...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Feb 2003, 19:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Prdite ljudi...sjebati zabavu radi nekoliko grama marihuane? To ne moze biti normalno nikako...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Feb 2003, 11:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2003, 15:42
Nemam nista protiv racija, al da kad zavrse nek privedu koga misle da privedu i napuste prostor da mi mozemo nastaviti zurku! Mene nervira istjeravanje iz lokala!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Feb 2003, 14:21 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 10 Feb 2003, 12:57
ma daj kakve racije, to ti je malo ofiranje amerikanaca,chuj duge cijevi za koga,poshto nasha hala tj. jedinica za podrshku ima stvarno velik budzet nekako te pare moraju da pravdaju,pa onda lafo naprave raciju shatro borba protiv narkomanije,gram horsa,pis vutrice i to je to,kao radi se radi.al'ko se radi ne boji se gladi,ove racije shto oni rade je mazanje ochiju javnosti,zna se da 80%gudre kontrolishe ta ista hala zna se gdje se
dila ko je dila i za koga,shta mislite gdje je zavrshilo 110 laki kokaina shatro spaljeno,zna li neko koliko je love potrosheno da bi ta koka stigla iz
juzne amerike i proshla toliko kontrola i da bash nasha hala klepi tu robu,
kad ce napraviti raciju u hotel Bosni,ma nikad zato shto se tamo rade samo kokom tj gudrom za gatebo

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Mar 2003, 18:00 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2002, 20:07
Su*** udju i zajeb****** :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist:

?>

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Mar 2003, 18:51 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 16 Feb 2003, 14:36
Alo spooky, slazem se sa tobom....
U sustini, nista se protiv toga ne radi, bar ne onako kako bi trebalo i moglo... Problemu narkomanije bi trebalo ozbiljnije pristupiti, i to vise kod djece i ljudi koji ne znaju sta je to! Znaci, od osnovne skole uciti djecu da je to lose, da izaziva bolesti.....bla bla
Sto se tice malo starijih ljudi ( omladine pa na dalje ) - ne znam...
Ja se nekako uvijek vracam na pojedinca kao covjeka koji treba sam da spozna sta mu prija a sta ne... To sto je stanje u zemlji takvo kakvo je, sto nema puno opcija, jebi ga!
Glupo mi je svaljivati bas sve na drzavu - drzava nista ne nudi, drzava ovo, drzava ono...I sta sad? Sad smo svi sjebani, jel?
Cuo sam za tu raciju, i osudjujem je kao i svako normalan...Sta vise, meni se geto svidja i ljudi koji su tamo su mi ok..Uopste ne znam ko je tu narkoman, a ko nije, i ne zanima me... Neki ljudi se nahrane kad vide narkomana ( heroin i teza droga ) jer im je drago sto oni nisu upravo ti, i automatski ih stavljaju ispod sebe...
A to za marihuanu, glupost cista... Pa nas sestoricu su na onoj zurci u hali Metal uhvatili kako pusimo joint - jedan ( nista vise nismo ni imali ) i ajmo u stanicu do 7 ujutro, da bi evo, vise od godinu dana nakon toga, morali svako malo da idemo na sud i da dajemo izjavu, kao neki...ma ne znam ni ja sta...
Jebi ga, izgleda da milicija ne dozvoljava zurke u sustini.....
A sta ce i oni? - nemoj misliti da ih opravdavam za batine i sl.... samo kazem da ni njima nije lako...
a joj brate, umorih se,
pozdrav svima :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Sep 2003, 18:55 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2003, 19:33
Ma nista samo vracam dobru temu!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Feb 2007, 16:55 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 17 Feb 2007, 02:57
mozda se neko ne sleze sa racijama policije, ali ja sam za. majke mi!!!

na jednoj zurci koju sam radio, posle racije zaplenjeno je tolko vutre, marihuane i tih sranja, da sam se prosto naso u cudu...

cinjenica je da murija ne pronalazi ni 100 deo onoga sto se stvarno vrti u narodu, ali bar s vremena na vreme nam skrene paznju, da su ipak tu i da kolko-tolko ne vlada anarhija.

a sto se tice toga da znaju da ujebu svaku bozju zurku/svirku tu se potpuno slazem. Tacno znaju kad su svi raspolozeni i kad da upadnu.

Jebiga bar ih ne psujemo dzabe, ako nista drugo.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Feb 2007, 02:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Gledaj bagzija rudara sto kopa stare teme... :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Feb 2007, 14:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2003, 15:42
Ali stvarno... vecina, ne mogu reci swe racije zavrse zabavu. Upadnu u Onazis zablokiraju sve na 30ak minuta i onda sve rastjeraju kuci.

Ja pitam sta trazite... on kaze drogu... ja pitam imal sta.... nema ovdje kaze.... pa hajd onda sinjaj dalje, ima preko puta. Mene pusti da dovrsim pivu i cigaru jebo te konj!

Na zurkama su ljudi pijani, uglavnom. pivo, vino, marihuana ko ima... ali nikad u Getu vec negdje u gradu. Ali ko ce to kontrolisati ljudi, nema te policije. Ja recimo ne koristim nikakve lake droge, 100 % sam vjeran pivu. Zasto meni svaki put racija zbog droge pokvari zabavu? A i ne druzim se sa narkomanima. Kako to?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Feb 2007, 18:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2007, 12:36
Ma mamu im kerovsku....znaju oni gdje ima posla samo se prave budale....a `vamo se na nama izivljavaju.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Feb 2007, 22:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ajoj mene buntovnika :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Feb 2007, 01:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Рације имају оправдање само ако су дио веће, организоване политике, или стратегије борбе против организоване трговине наркотицима.
Све остало је сипање из шупљег у празно.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Feb 2007, 20:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2007, 11:08
Pobogu ljudi, pa moraju i oni nekako platu zaraditi...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Feb 2007, 22:47 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2006, 22:11
AntiDope je napisao:
Ali stvarno... vecina, ne mogu reci swe racije zavrse zabavu. Upadnu u Onazis zablokiraju sve na 30ak minuta i onda sve rastjeraju kuci.

Ja pitam sta trazite... on kaze drogu... ja pitam imal sta.... nema ovdje kaze.... pa hajd onda sinjaj dalje, ima preko puta. Mene pusti da dovrsim pivu i cigaru jebo te konj!

Na zurkama su ljudi pijani, uglavnom. pivo, vino, marihuana ko ima... ali nikad u Getu vec negdje u gradu. Ali ko ce to kontrolisati ljudi, nema te policije. Ja recimo ne koristim nikakve lake droge, 100 % sam vjeran pivu. Zasto meni svaki put racija zbog droge pokvari zabavu? A i ne druzim se sa narkomanima. Kako to?

apsolutno tacno sve sve sve !!!!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Feb 2007, 22:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
najgore je sto uvijek neduzne ispituju a pravi se izvuku, zato nisu opravdane i to je narusavanje ljudskih prava, kao sto je narusavanje ljudskih prava trazenje licne karte od policajca ako nisi nista uradio.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Mar 2007, 16:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
sto kaze corba: danas nema casti ali ima vlasti , danas samo stoka gleda ispod oka ,odvali ti pendrek i baci u jendek.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 25 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]