vim je napisao:
Oni su to radili u proslosti. Neki ce reci pa rade sad u drugim zemljama. Pa rade da zaustave ovakve grozne stvari sto sam naveo. Naravno uvijek je bilo i bice pojedinacnih zlocina i slucajeva sa svih strana. Ali ovdje se vidi da se trude da brane one koji se ne mogu odbraniti sami, kao naravno i svoje interese. Sjetimo se da ma koliko grozno izgledalo sta su uradili u Japanu u 2 svjetskom ratu bez njih vjerovatno nebi bilo pobjede saveznika i mozda bi fasisti zavladali. Da ne spominjemo Sadama i ostale diktatore. Najbolji primjer zato su stanovnici jednih i drugih zemalja. Ako vidite ove snimke gore sto sam naveo kako se zivi u nedemokratskim zemljama i ako pogledate holivudske filmove, lako cete zakljuciti koji je sistem bolji. I pored toga mnogi se protive dobru a izabiraju zlo. Mozda ce se i arapi i komunisti jednom civilizovati pa ce imati demokratsko drustvo kao sto je to bio slucaj sa preobrazbom zapadne civilizacije koja je nakon vijekova ljudozderstva, ratova, inkvizicije i sl. napokon se priblizila nekom visem civilizacijskom nivou, iako slazem se da nije idealna, ali u poredjenju sa ostalima je znatno naprednija sto dokazuju ljudi svjedoci a i snimci.
Ne mogu vjerovati da je ovo napisao nako ko ima imalo zdravog razuma...............Reci da se šališ.
Arapi su bili civilizovani dok nisu upoznali zapad.
A tebi su komunisti donjeli civilizaciju.
filozof sa vrbasa je napisao:
Ja sa tom tvojom većinom ne kontaktiram.
Moja većina kao potomci četnika i apstinenata od idelogija smatraju komunističko doba najdužom robijom.
Je l' se ti to hvališ?