banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 22:41

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 02 Jul 2009, 08:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Јутрос идем на посао и видим на Булевару џамбо плакат (или како се то већ зове) и на тој реклами слика неке клисуре, дивљина нека. А испод пише "Влада Републике Српске". Мало даље плакат са сликом зграде Владе РС, а испод исто пише "Влада Републике Српске".

Чему? Зашто?
Чија је то бриљантна идеја да се Влада рекламира? Или идеја да се рекламира Република Српска у самој Републици Српској? Разумијем када Влада Хрватске плати да се држава Хрватска и њене љепоте рекламирају код нас или у Србији, хоће људи да дођемо код њих као туристи. Али ово...
ОК, трошење народних пара, али зашто на овако глуп начин?

Сад сам се сјетио још једног примјера бесмисленог рекламирања и трошења пара. Има томе година, кад је Игокеа избила у први план, знам да сам на утакмицама у дворани у Александровцу видио на терену рекламу Дирекције за путеве РС. Еј, Дирекција за путеве, добија лову од регистрација аута и чега све не, а сврха њеног постојања је да одржава и прави путеве у РС. Коме се она рекламира и зашто? Шта је ефекат њеног рекламирања?

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2009, 08:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
hajmo i mi napraviti plakat na forumu, da se reklamiramo namam samima.
i to za dzabe...

ima li ko kakvu ideju?

da se divimo sami sebi. jacamo svoj ego.

sta bismo stavili na takav plakat? (nemamo zgradu i nemamo klisuru, ne pravimo puteve)

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2009, 10:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Pa jednostavno, izmislili glupost u koju se svi mogu pomalo "ugraditi".

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2009, 12:04 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2008, 00:31
Можда за оне који долазе у РС па да пожеле поново да дођу касније...

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2009, 12:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Mr. 47 je napisao:
Можда за оне који долазе у РС па да пожеле поново да дођу касније...

Ако неко дође у БЛ, што да гледа зграду Владе на плакату на транзиту (код ОМВ пумпе) кад ће је видјети уживо када пролази транзитом?

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2009, 13:11 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2009, 15:51
ja predlazem administratoru da napravi podforum "djeca u pubertetu: pitanja, odgovori i zakljucci" tako da onima koji postave ovakvu temu u takav podforum imam volje odgovoriti.
al' evo da ne bude uvrijedjenih ega
odgovori su toliko glupi i jednostavni...npr. direkcija za puteve: direktora postavi snsd, velicinu nameta gradjanima(naknade) odredjuje vlada(opet snsd), u statutu direkcije za puteve omoguceno je finansiranje, odnosno sponzorisanje kulturno-sportskih i drustveno korisnih djelatnosti ( ma kako vam ovo zvucalo, fora je da se pod ovu kapu moze smjestiti apsolutno sve), direkcija za puteve izabere sportski klub igokea za sponzorisanje i sve je cisto i po zakonu. imaju samo jednu gresku u koracima: kako bi se doticni supak direktor dokazao pred sefom i vladajucima prihvata reklamiranje koje mu iz rukovodstva kluba zbog neznanja nude (mada i to mogu na kraju krajeva opravdati po tom istom ststutu). obzirom da je pluralizam umro, nezavisnost medija umrla, nezavisnost tuzilastva, sudstva, inspekcija boluje od gangrene, sav teret drustva prebacen je na moralne premise :thefinger: ...a tu bas dobro stojimo :D
na kraju vuk sit i ovce na broju a raja(ja) mlatim praznu slamu
reklamiranje na bilbordima? npr.(fikcija) moj kum ima firmu sa bilbordima a ja radim u uredu za odnose sa javnosti. malo se povezem sa ministarstvom za turizam i saberemo sredstva predvidjena za promociju rs i vlade (koja realno postoje). kazem kumu da cemo uraditi projekat, on ce proci na tenderu ako: od (lupam) milion km za mjesec dva kampanje na odredjene racune vrati pola :D tender bude polufiktivan sa sestrinskom firmom ( i to pranje se izvodi veoma lako ali vam sad ne mogu pisati, em nije tema, em nisam placen za to)

i nemojte vise da objasnjavamo na trista tema kako funkcionise korumpirana drzava u tranziciji, pa to znaju i ptice na grani
sem eto ako nemate vise od 16 g., onda ok

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2009, 13:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2009, 13:46
Jos jedno uzaludno trosenje para.....Totalno bespotreban i glup potez

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2009, 13:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2008, 13:26
Možda neka sugestija? Vidiš te lijepe fotografije, grandioznu zgradu, kontaš kako je sve super, pa još onda preko toga Vlada RS povežeš vladajuću stranku pa ti i oni još više super... šta ja znam... braindead

EVE Online 21 day trial
https://secure.eveonline.com/trial/?inv ... tion=buddy

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2009, 14:36 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Nije to reklamiranje RS,nego to vlada nama daje do znanja da joj je Srpska na prvom mjestu.Da se ne brinemo.

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2009, 14:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
i necemo. sve dok je ona prvom mjestu. zajedno s njima na vladajucem mjestu.
a ako pozelimo da malo mi budemo na prvom mjestu, odma da si pogledo plakat pa da ti se rece gdje si ti...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]