banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 09:03

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 46 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 30 Mar 2009, 13:41 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2004, 14:04
Ево видео линк - документарац о стварном стању америчког политичког и финансијског пропадања.
Обама је нешто најгоре што се догодило Америци у задњих много година, али само ријетки то виде.
Али они протестују, буне се и упиру прстом у мафију мулти-милијардера окупљених у тајном друштву
који управљају америчким политичарима као влада из сјенке, а чији је коначни циљ потпуни колапс
западног монетарног система и након тога, доминација на глобалном нивоу. Веома узнемирујуће.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eAaQNACwaLw[/youtube]

Ko жели на Youtube, линк је http://www.youtube.com/watch?v=eAaQNACwaLw

П.С. Хтио сам ово ставити у политику, али је закључана.

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2009, 13:48 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jan 2009, 12:54
Kako se tačno zove dokumentarac da ga skinem sa neta?
Jeli "The Obama Deception"?

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2009, 13:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ako neko nađe prevod neka javi!!!

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2009, 13:59 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Obama je obični bezveznjak koji radi za bogate baje, otima od siromašnih i daje bogatima.

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2009, 14:14 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

nemz je napisao:
Kako se tačno zove dokumentarac da ga skinem sa neta?
Jeli "The Obama Deception"?

Тако се зове колико је мени познато. Знам да се на овој адреси који се приказује у документарцу може купити DVD.
Нисам баш тражио да скинем, могу и скинути са Youtube-a HQ верзију ако ми се буде дало.
Можда га и преведем (опет, ако ми се буде дало) ако нико не нађе превод, а потражња буде порасла. :)

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2009, 14:22 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Evo ja ga skidam preko torrenta, brzina ide maksimalna. Tražio sam prevod ali nisam našao. Potražiću još, mada sumnjam da ću naći. Nekidan sam gledao jedan dobar dokumentarac o mnogo čemu i Americi pa reko da vidim i ovaj.

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2009, 14:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
torenti

http://thepiratebay.org/torrent/4764748 ... Divx_697mb
http://www.torrentreactor.net/torrents/ ... -Deception

ima ih još

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2009, 14:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

DAJ PREVOD!!!

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2009, 14:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jul 2001, 01:00
AGRRRH DAAAAJ!!

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2009, 15:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Ojoj ljudi pa ovo je stara prica, ko god iole malo zna o politici i ostalim stvarima vidi da je Amerika u ogromnim problemima da ne kazem u gov**ma. I naravno svim velikim carstvima dodje kraj, kao sto je i uvjek bilo... A Obama, on je samo jos jedan pijun. :D

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2009, 15:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
UUUUUU...krenuo sam ga skidati preko torenta...obecava :wink:

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2009, 00:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Pogledao sam. Nisam sve pohvatao jer sam usput radio i druge stvari a i gledao sam bez prevoda, nisam uspio naći ni engleski titl. U suštini pokazuje već poznate stvari tj. stvari o kojima se priča, da Amerikom ne upravlja predsjednik već je sadašnji Obama (kao i njegovi prethodnici) ubačen od strane pravih upravljača i moćnika koji su mahom bankari i ljudi iz nekakvih tajnih saveza koji postave predsjednika koji će raditi ono što je njima u interesu. Pokazuje i obećanja koje je Obama dao u toku kampanje a koje je već prekršio. Podsjeća da su Federalne Rezerve privatna a ne državna ustanova. I drugo.

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2009, 00:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Vjerovatno si gledao Zeitgeist (Duh vremena) koji opisuje upravo to što si napisao. Ali pogledao bi i ovaj, samo da neko prevede ili da nađem negdje prevod

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2009, 01:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
Ovo su sigurno napravila neka white-power govna od ljudi...
Sve sto je Vader spomenuo je prije nekoliko godina receno u Zeitgestu...
Ali hajmo sada to iskoristiti protiv crnca, pu, majku mu crnu!

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2009, 09:11 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
Vader je napisao:
Pogledao sam. Nisam sve pohvatao jer sam usput radio i druge stvari a i gledao sam bez prevoda, nisam uspio naći ni engleski titl. U suštini pokazuje već poznate stvari tj. stvari o kojima se priča, da Amerikom ne upravlja predsjednik već je sadašnji Obama (kao i njegovi prethodnici) ubačen od strane pravih upravljača i moćnika koji su mahom bankari i ljudi iz nekakvih tajnih saveza koji postave predsjednika koji će raditi ono što je njima u interesu. .

Cek da pogodim ... Rothschild, dinastija Rockfellera...?! Oni upravljaju svijetom. Moc je u novcu, nazalost.

Meni je Obama previse "miran" i "cist" za jednog politicara. Ta idila dobrog finog blagog briznog oca i covjeka koji upravlja najmocnijom zemljom ...mozda je to sve "kamuflaza" , sve da nam zamagli oci s tim finim i cistim prizorom, a mozda je upravo on vuk u jagnjecoj kozi. To mi je tek posle palo na um.
I ova ekonomska kriza nije slucajnost, to je sve dio plana da nam podmetnu neki bolji "prijedlog" , neki novi plan , neku novu "zajednicu" s kojom ce moci raditi sta hoce a da ne bude otpora.

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2009, 09:15 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Rakun_Slavko je napisao:

White-power говна која имају црнца репера да говори за њих на самом почетку филма а и касније?
А и један говорник исто каже да му се свиђа Обама као човјек, фино прича, интелигентан је, али кад се склоне у страну сви лијепи говори и сва та шарада,
оно што је стварно важно је оно што ће учинити за амерички народ, почевши са истином. Али нажалост он је само лутка у рукама моћника, као и Хилари Клинтон и други.
Говорићу сад мало напамет и рећи да ниси погледао документарац. А ти ме исправи ако сам погријешио.

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2009, 09:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
popovich je napisao:
Rakun_Slavko je napisao:

White-power говна која имају црнца репера да говори за њих на самом почетку филма а и касније?
А и један говорник исто каже да му се свиђа Обама као човјек, фино прича, интелигентан је, али кад се склоне у страну сви лијепи говори и сва та шарада,
оно што је стварно важно је оно што ће учинити за амерички народ, почевши са истином. Али нажалост он је само лутка у рукама моћника, као и Хилари Клинтон и други.
Говорићу сад мало напамет и рећи да ниси погледао документарац. А ти ме исправи ако сам погријешио.

Ma idu mi na k domaći nacionalisti i rasisti koji po raznim sajtovima govore kako Obama ne valja, lopovčina, smeće, jer nije bjel! Mislio sam da je neki od tih, samo iz USA, iskoristio Zeitgeist kalup i napravio film da crni Obamu.
Daleko je bitnije da se pogledaju oba Zeitgeista i da se shvati ko drži konce u rukama i kako stoji poredak, nego da se razotkriva neki predsjednik, a i to je jako licemjerno, zašto nisu pravili ovakav film o Bušu, ipak je on od starta pravio sr*nja, a ovaj je za sada fin i miran, da ne spominjem da je zatekao USA u 5x gorem stanju od svoga prethodnika.

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2009, 09:56 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Погледај филм, па ћеш видјети зашто то праве сада о Обами. Али ево само да додам:
Од Bush-a се није очекивало ништа, па смо добили по глави. Али од Обаме се очекивало много,
па опет видимо како све оне старе политичаре из Bush-eве администрације поставља на виталне позиције.
Дакле, он се понаша у стилу "Говорим тихо, и водим пса са собом". Кажеш за сада је миран...ех то "за сада" неће дуго
потрајати, а шта онда? Увијек је боље раније рећи, имаш више шансе да те чују. Касније је...прекасно.

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2009, 10:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
Dajte covjeku bar 6 mjeseci,ili bi vise voljeli da je ostao bush jos 4 godine,da opali bar koju atomsku? Nazalost ,sistem u USA jeste ogrezao u diktaturi kapitalista i lobista,ali sta je alternativa? Bush &co zasrali 8+4 godina,a ovaj bi ko Koperfild trebao to za 3 mjeseca srediti? :roll:

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2009, 11:01 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Ма боље не доћерати цара до дувара. :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 46 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]