banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 09:01

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 125 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Feb 2009, 02:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Citiraj:
Dečak koji je postao otac u trinaestoj godini priznao je juče da ne zna koliko koštaju pelene ali je rekao da je siguran „da koštaju mnogo”, piše britanski The Sun.

Alfi, koji ima trinaest godina, a izgleda kao da ima osam, postao je otac pre četiri dana kada je njegova devojka Šantel Stedman rodila devojčicu Mejzi Roksen.

Alfi je rekao kako su on i Šantel (15) odlučili da ona ne ode na abortus nakon što je otkrila da je u drugom stanju. Stidljivi dečkić, čiji glas još nije mutirao, rekao je: „Mislio sam da bi bilo dobro da imamo bebu”.

„Nisam razmišljao o tome da li to možemo sebi da priuštimo. Ja i nemam džeparac. Tata mi samo ponekad da 10 funti”.

Alfi, koji je visok samo 121 cm, dodao je: „Kada je moja mama saznala, mislio sam da ću biti u velikom problemu. Mi smo želeli da imamo bebu, ali smo se plašili kako će ljudi reagovati na to. Nisam znao kako je to biti otac, ali ja ću biti dobar i brinuću o bebi”.

Dečakov otac Denis je rekao da njegov sin ne razume u kakvoj je situaciji – ali da izgleda odlučan u tome da bude posvećen i odgovoran otac. Alfi je želeo da bude prvi koji će držati Mejzi u naručju nakon porođaja. Nežno je poljubio bebu i dao joj flašicu.

Beba je začeta nakon što su Šantel i Alfi, koji je u tom trenutku imao samo 12 godina, proveli jednu noć zajedno i prvi put imali seksualni odnos.

Za bebu su saznali kada je Šantel bila u 12. nedelji trudnoće. Oni su to, međutim, držali u tajnosti do šest nedelja kasnije kada je Šantelina majka postala sumnjiva zbog težine njene ćerke. Dečakova porodica je vest o trudnoći otkrila samo najbližim rođacima i prijateljima zbog straha da će Alfi biti maltretiran u školi.

Šantel je rodila Mejzi u ponedeljak uveče u bolnici Istborn u Istočnom Saseksu.

„Nismo mislili da će nam biti potrebna pomoć roditelja. Ustvari i ne mislite o tome kada saznate da ste trudni. Samo mislite kako će vas roditelji ubiti”, rekla je Šantel.

Šantel je priznala da će ona i Alfi biti optuženi da su užasno neodgovorni. „Znam da smo pogrešili ali sada ne bih to promenila. Bićemo dobri roditelji”.

Šantel i devojčica su juče puštene iz bolnice i sada žive sa njenom majkom Peni, nezaposlenim ocem (43) i još petoro braće u iznajmljenoj kući u Istbornu. Porodica živi od beneficija za nezaposlene.

Alfi, koji živi sa sa majkom Nikolom na drugom kraju grada provodi uglavnom vreme kod Stedmanovih. Dozvoljeno mu je da tamo prenoći i tamo mu je čak i školska uniforma u slučaju da ujutro mora pravo u školu. Alfijev otac, koji je razveden od njegove majke, veruje da je njegov sin preplašen:

„Svi mu nešto govore i njemu se sve to mota po glavi. On nema predstavu šta znači imati bebu i ne može ni da objasni kako se oseća. Sve što zna je da će mu njegovi mama i tata pomoći”.

„Kada pomenete novac on skreće pogled, a ona se uzda u njenu mamu. To je suludo. Oni nemaju ideju šta ih čeka”, dodaje Alfijev otac.

Denis je Alfija opisao kao klasičnog trinaestogodišnjeg dečaka koji voli kompjuterske igrice, boks i Mančester junajted. „Kada sam pričao sa njim on je počeo da plače. Rekao mi je da je to bio prvi put da je imao seksualni odnos i da tada nije znao šta radi”.

Slika

:o

:)

:(

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2009, 03:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
Ok, ona i nekako, ali on je bash bash bash DIJETE!

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2009, 09:43 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:12
Jbm ti takvu djecu, roditelje i ko ih napravi... :mad:

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2009, 12:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2005, 01:04
Rakun_Slavko je napisao:

popravljeno

Slika

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2009, 12:43 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
Ne mogu da vjerujem :roll: . Ja se nadam da roditelji te dijece upravo razmišljaju o svim svojim greškama koje su napravili vaspitajući svoju djecu.
Čula sam za dosta slučajeva da djevojka rodi mlada, sa 15 ili čak 12 godina, ali tada je obično momak bio stariji. Za ovo prvi put čujem, zaista žalosno vidjeti. Nadam se da će ta beba ipak da odrasta u koliko-toliko normalnim uslovima. Sreća pa su ''babe i dede'' spremne da pomognu.

nerevar je napisao:
Rakun_Slavko je napisao:

popravljeno

Slika

Nerevar - uvijek tu da ispravi, popravi i spasi sutuaciju. On je naš heroj.

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2009, 13:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
O stvarno izgleda kao da ima 8. Ona valjda ima pedofilne sklonosti..

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2009, 13:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
Cestike mladim roditeljima i neka im je sa srecom.

http://www.youtube.com/watch?v=dk5FBE1L-Kc

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2009, 13:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Mali je dobro zaostao u razvoju,tako da mi nije jasno otkud njemu ideja za takvim cim, a i nisam bas siguran kako je on to mogao izvesti.Samo 121 cm??? - ja sam imao toliko sa 5 godina,.
To je neko drugi napravio, a mali htio ispasti faca, pa se podmetnuo.

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2009, 13:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
Zajedljivci, pomirite se sa istinom, mali je stekao prije nas svih :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2009, 14:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
kad mu dijete poraste posto on izgleda maldji nego sto jeste izgledace kao drugari :)

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2009, 15:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2005, 01:04
Anonymous je napisao:
LOL the slut, fucked some 26 year old perv who got her drunk and never gave her a name so she went to her 10 year old neighbor, sucked his dick and now he thinks he's a father.

:headbang:

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2009, 15:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
Jao, strašno :o :confused1:

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2009, 17:54 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 19 Nov 2008, 19:20
:confused3: :confused3: :confused4:

Kud ovaj svet ide..........?
A i ta riba nije normalana, gdje samo to jadno dete nađe..

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2009, 18:24 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
To dolazi od toga kad se svojoj djeci dopusta da imaju momka/curu sa 10 godina. Roditelji se ponose kad mogu da kazu "Moje dijete ima momka/curu". Cak dijeca u vrticu imaju curu/momka. :roll:
Kazu , pa sta, vode se za ruke, malo ljubackaju, bas slatko vidjeti. Da, bas slatko vidjeti kako nam djeca postaju odrasli i zreli za ljubav, seks i vezu cim krenu u osnovnu skolu. :angry3:
Kad pogledam npr. ovu danasnju djecu, pogotovo curice, 9, 10, 11 godina, to se nasminka, nacicka, stikle na noge, cak ni ruksak ne nosaju kad idu u skolu, tu su torbice u kojoj se vjerovatno nalazi paleta za sminku. Da ni slucajno neko ne pomisli da ide u skolu. A to nam dolazi od toga kad nam djecu odgajaju MTV, Viva, Hanah Montana, Barbie, Britney i ostalo smece sa zapada. Djeca su preopterecna materijalnim stvarima. Sve mora biti kao na TV-u. Ako nije, onda si zaostao seljak koji nije u toku i koji nista ne zna.
Bas neki dan imala sam cast da pogodim koliko jedna cura ima godina. Rekla sam da mi izgleda kao da ima 17, a ono tek 12 ima. Ona sva sretna sto izgleda starija, a ja onako mislim se, jadno.

Danas je tesko biti roditelj. Pogotovo kad se prepustis danasnjoj modi i trendu i danasnjem svjetskom sistemu. Mozda se ne mozemo izolovati od svijeta ali bar malo vjere nece nikom naskoditi.

Prosto da covjek ne povjeruje da je ovaj mali sa slike vec otac. Pa on je jos dijete!

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2009, 18:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Bas su slatki :D

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2009, 18:43 
Stara kuka
Stara kuka

http://www.youtube.com/watch?v=s7ux_DFDGmE

Dijete koje ne zna ni sta znaci rijec "financija" je postalo otac. Vrli crni svijet, nema sta. A vid tek nje kako drzi bebu!! :-? Zar joj nema ko reci da to nije plasticna lutka nego prava beba koja se ne smije tako drzati !! :angry1:

Danas je doslo takvo vrijeme da se s dijecom cim propricaju treba porazgovarati o kontracepciji, o seksu, o pravljenju beba.
Covjece, pa ja do 16te godine nisam smjela u kuci spomenuti rijec "momak" , a o imati ga da nepricam.

Ovaj slucaj nam je dobar primjer da treba vise da obratimo paznju kako vaspitavamo svoju dijecu i da im posvetimo vise vremena i paznje.

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2009, 19:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Pod jedan: Momak svaka čast
Pod dva: On 13? Meni puno mlađe izgleda, onda mu još više svaka čast!!!

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2009, 19:13 
Stara kuka
Stara kuka

Procitajte tek ovo http://en.wikipedia.org/wiki/Lina_Medina :o

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2009, 19:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2003, 13:28
nerevar je napisao:
Anonymous je napisao:
LOL the slut, fucked some 26 year old perv who got her drunk and never gave her a name so she went to her 10 year old neighbor, sucked his dick and now he thinks he's a father.

:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2009, 19:42 
Stara kuka
Stara kuka

Dzontra Volta je napisao:
Pod jedan: Momak svaka čast
Pod dva: On 13? Meni puno mlađe izgleda, onda mu još više svaka čast!!!

Da li bi to isto rekao da se radi o tvom sinu? Samo bi to rekao "Bravo sine, majstore"?!?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 125 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]