banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Avg 2025, 17:36

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 16 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Jan 2009, 23:29 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jan 2009, 02:19
Zanima me imate li kakvih iskustava sa djelovanjem KPe u nasem gradu. Imam stvarno nemoguce komsije koji su se doselili sa neke livade u okolini i ocito je da se nikako ne mogu privici na zivot u gradu. I ja imam djecu i stalno im popujem o kucnom redu, saljem ih na spavanje u 9 najkasnije pola 10.Medjutim komsho i njegova bulumenta(zena od cca 120 kg na 160 cm visine i klinke koje ocito nemaju pravog odgoja uz takve roditelje jer bukvalno vriste do 1 poslije ponoci) se bukvalno inate svima i komsijama odozdo, odozgo i mene sa strane.Ja se nesto ne furam na silu i nevolim tako rjesavati stvari a opet ne zelim zlu krv u zgradi jer zivis maltene vrata do vrata sa nekim s kim bi se trbao mrziti. Medjutim stvari postaju neizdrzive i traze nekakvu reakciju. Može li rjesenje biti komunalna policija ili stvar treba uzeti u svoje ruke pa kom obojci a kom opanci.

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2009, 23:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Ja da sam na tvom mjestu , krenuo bih od kućnog savjeta. A te curice ako su u pubertetu tome onda nema pomoći. Moraš čekati da prođe samo od sebe.

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2009, 23:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
jebes komunalnu, nemoj biti tuzibaba :lol: uzmi stvar u svoje ruke , samo pazi da te 160/120 ne doceka na volej i nokautira :lol: :lol:
inace, post ti je pun muskog shovinizma i netolerancije spram "livadara" :D

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2009, 23:54 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

filozof sa vrbasa je napisao:
Ja da sam na tvom mjestu , krenuo bih od kućnog savjeta. A te curice ako su u pubertetu tome onda nema pomoći. Moraš čekati da prođe samo od sebe.

Bilo je to i na KS jer nisam samo ja ugrozen, a sto se djece tice nisu u pubertetu vec su vrsnjaci sa mojom djecom najstarije 8 god.

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2009, 23:57 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

manitu uci da svira je napisao:
jebes komunalnu, nemoj biti tuzibaba :lol: uzmi stvar u svoje ruke , samo pazi da te 160/120 ne doceka na volej i nokautira :lol: :lol:
inace, post ti je pun muskog shovinizma i netolerancije spram "livadara" :D

nisam netolerantan jos manje bih da nekog vrijedjam to posmatraj vise kao karakternu osobinu. I ja poticem od livadara ali livadara koji su znali prihvatiti osnovna nacela zivota u gradu a pogotovo u zgradama

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2009, 00:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 22:10
Ma od komunalne nema neke vajde. Ja sam ih par puta zvala kad debilne komšije pale smeće, i samo te prebacuju s lokala na lokal. "Nije u našoj nadležnosti...", čuješ od svih njih. :roll: A šta da radiš nego da trpiš. U stanu ispod mog jedan šestogodišnjak pravi rupe po zidovima, ili bar tako zvuči, :angry3: i ne vrijedi ništa, ni opominjati, ni žaliti se. Blago onima koji imaju svoju kuću. U zgradi moraš trpiti kojekakva sranja.

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2009, 08:45 
Zato je kuca svetinja.

Jest da se treba kositi travu, shishati zivicu, ali to je nishta naspram mira koji se ima, o pravom roshtilju da i ne govorim.

U svakom sluchaju preporuchujem da ih sam prvo na kulturan nachin opomenesh i opbjasnish kakva je situacija pa tek onda ako to ne upali onda koristiti radikalnije metode.

Poslednji put menjao Milan dana 15 Jan 2009, 10:07, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2009, 09:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Ako djeca od 8 god tako kasno idu u krevet to je prije za Socijalnu sluzbu nego za KP :-?

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2009, 12:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
ajkula je napisao:
Ako djeca od 8 god tako kasno idu u krevet to je prije za Socijalnu sluzbu nego za KP :-?

A ovih Shvaba, sve po PS-u :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2009, 12:34 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2008, 15:34
Bojim se da tu ne pomaze ni jedna od poznatih civilizovanih metoda, zato predlazem sve necivilizovane metode il' ce te u suprotnom budale natjerati da se iselis il ces od njih doboti cir.

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2009, 13:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
ajkula je napisao:

A ovih Shvaba, sve po PS-u :lol: :lol: :lol: :lol:

Zna se: Red, rad, disciplina :D

Salu na stranu.. Alergicna sam kada vidim malo dijete u kasne sate budno i onda se roditelji cude sto je kmekavo i kenjkavo, sto se valja po podu i histerise.. Zna se koliko je djeci sna potrebno i nema tu neke velike filozofije.

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2009, 17:20 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 15 Nov 2008, 21:26
ja se sjecam kad sam bio klinac pored mog stana zivio je neki ludi penzioner pukovnik JNA u penziji,ludak je bio strah i trepet morali smo po stanu na prstima hodati,mislim sta su tu moze jedino da kupis tampone i zacepis usi,pusti djecu da se igraju,ti mora da si nekekakav pedantni zivco :lol: :lol: :lol: ostavi djecu na miru

ajkula sta ti imas biti alergicna,ostavi se tog ruralnog mentaliteta,gledaj sebe i sebi sudi a druge ljude ostavi da zive i rade kako oni misle da treba

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2009, 18:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Ja se sjećam svog djetinstva, mogao sam skakati po sobi koliko sam htio. Ali svaki put kada bi komšije došle na vrata, znalo se da me batine čekaju. Poslije bih ja te batine vratio komšijinoj djeci i svi bi bili zadovoljni. :D

Ali negdje se taj čarobni krug prekinuo, pa sad imamo to što imamo. :(

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2009, 21:25 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

scommesse je napisao:
ja se sjecam kad sam bio klinac pored mog stana zivio je neki ludi penzioner pukovnik JNA u penziji,ludak je bio strah i trepet morali smo po stanu na prstima hodati,mislim sta su tu moze jedino da kupis tampone i zacepis usi,pusti djecu da se igraju,ti mora da si nekekakav pedantni zivco :lol: :lol: :lol: ostavi djecu na miru

ajkula sta ti imas biti alergicna,ostavi se tog ruralnog mentaliteta,gledaj sebe i sebi sudi a druge ljude ostavi da zive i rade kako oni misle da treba

Da sam zivco vjerovatno bih to davno rijesio na primitivan nacin, bas zato sto to nisam pokusavam fino. A tebi zelim isto ili si ti kakav balavac ili balavica koja zna samo palamudati i koji - a sigurno nema pojma ni o cemu. Sit sam ti ja takvim pametnjakovica, ja samo zelim razmijeniti iskustva i da cujem sta drugi misle. Piči na neki drugi forum molim te...

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2009, 21:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

scommesse je napisao:

Ako nemas sta pametno da kazes prosetaj nogice. Ne skodi a godi psihi :D

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2009, 01:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2001, 01:00
Uzmi brate mili, ko kolega moj zelenu bombu, pokucaj komšiji na vrata i kad otvori, turi mu je u ruku i izvadi osigurač. Neka onda odšeta do Vrbasa da je baci :D Najjednostavnije ti je, jer je i on tako morao da moli komunalce da dođu i smire njegovog komšu. Ti samo dižu guze i znoje tabane kad se radi o nekoj kazni... Ovako ne mogu istu da plate, tako da će doći ako naletiš na neku poštenjačinu.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 16 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]