banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 20:54

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 48 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Nov 2008, 11:50 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 12 Nov 2008, 11:46
Policija pretukla djevojke jer su vrijeđale Dodika

Govorili su nam da smo nepodobne, kurve, sve ono najgore što se može reći, udarci u glavu rukama. Jedan udarac je bio teži, dakle, mislim nogom u prsa. Samo sam izgubila dah", kazala je Lana.

BANJA LUKA - Na središnjem predizbornom skupu SNSD-a 3. listopada u Banja Luci, pripadnici MUP-a Republike Srpske uhitili su dvije djevojke zbog narušavanja javnog reda i mira i vrijeđanja Milorada Dodika. Međutim, nakon privođenja u policiju morale su zatražiti medicinsku pomoć.

Lana Konjevoda i Vesna Malešević nisu ni negirale da su konzumirale alkohol kako navodi policija u izvještaju. Neosporavaju ni da su na predizbornom skupu glasno izražavale svoje neslaganje s onim što je govorio predsjednik SNSD-a Milorad Dodik.

U razgovoru za Federalnu televiziju navode da ih je šest policajaca na prosvijednom skupu uhitilo, dovelo u policijsku postaju, gdje su, mimo svih zakonskih propisa i poštovanja ljudskih prava, doživjeli ono što nikome ne bi poželjeli.

"Onda su nas uhvatili i palo je dosta teških udaraca, ja zaista ne mogu reći koliko ljudi, vrijeđanje, da smo policijski nepodobni, kurve, sve ono najgore što se može reći, udarci u glavu rukama. Jedan udarac je bio teži, dakle, mislim nogom u prsa. Samo sam izgubila dah", kazala je Konjevod.

Zatim su zatražile da razgovaraju s nekim nadležnim, da im se dodijeli policajka - odgovor su bile batine.

"Ja sam bila s druge strane i tražila sam inspektora ili šefa smjene tko je već nadležan, međutim kako god je tko silazio s kata tako mi je opalio šamar", kazala je Malešević.

Lana i Vesna u policiji su zadržane više od dva sata, posjeduju liječničke nalaze i mišljenje u kome su konstatirani udarci u predjelu nosa i grudnog koša, te bolni hvatovi šakama u predijelu obje nadlaktice.

Iz banjalučke policije do danas nije stigao nikakav odgovor na pitanja o ovom slučaju.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2008, 12:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
A sto diraju Sahbaza,mogo ih je obe "zik,zik"......ne pisa se uz vjetar

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2008, 12:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
Ne mogu vjerovati kakva stoka! Pocinjemo dobijati sve karakteristike diktature, strasno! Sve i da su muskarci bili u pitanju, mozes dati usmenu opomenu, kaznu ako treba, ali ovo, IDIOTI, ne zove ih narod dzaba KEROVI (mada se ovim vrijedja ta plemenita zivotinja)... Ja ako hocu imam pravo reci za bilo koga bilo sta, ali imam i duznost krivicno odgovarati za izneseno, to je sloboda govora, ali izgleda ce se i to uskratiti potpuno...

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2008, 12:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Babske price

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2008, 12:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

SIJUKS je napisao:
Babske price

Ma da ,nisu prenijele "neZAVISNE" i ptpc :roll:

http://www.mojportal.hr/naslovnica/crna ... ada_dodika

http://www.24sata.info/19396

A inace nisu bas ni "nevine":http://www.startbih.info/Default.asp?broj=242&ID=274

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2008, 12:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ama jesi li ti dobar, kako to "nisu nevine"? Pricale su protiv vlasti, govorile o nemaru prema omladini, prema sopstvenome narodu, o nasilju koje se trpi, protiv nacionalizma, i zato su zasluzile batine???
Sto se tice vrijedjanja, u normalnoj drzavi (a nasa se predstavlja kao demokratska) bilo kom politicaru, taman bio predsjednik, ko god hoce moze u lice opsovati po zelji, i mrtvu majku, ali za to mu ne smije faliti dlaka sa glave, moze platiti kaznu ili neku drugu odsluziti, ali ovakav primitivizam je nedopustiv, sta je slijedece, staljinisticke cistke? :roll: :roll:

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2008, 13:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Vi stvarno verujete u ovu pricu?Kao cela stanica tukla dve devojke :lol: :lol: :lol: ,ko je god silazio sa sprata pucao samarcine i udarao ih pesnicom u glavu+sto je jos bilo udaraca nogom u prsa :lol: :lol: :lol: kakve gluposti

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2008, 13:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Jeste, tako ce se tebi sutra desiti pa ce se tebi smijati "jao kakve gluposti"... I mog druga su oplavili kada je imao 13 godina 2 murjaka, nema dokaza (osim modrica i podliva), znaci, haha, kakva glupost...

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2008, 13:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
...ja sam cuo da su za ovu prichu dobile po 100€...skromno, ne'a shta

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2008, 14:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

manitu uci da svira je napisao:
...ja sam cuo da su za ovu prichu dobile po 100€...skromno, ne'a shta

Da nisu u pitanju one dve Beogradjanke sto su hapale za vreme mitinga u BG :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2008, 15:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Rakun_Slavko je napisao:
Jeste, tako ce se tebi sutra desiti pa ce se tebi smijati "jao kakve gluposti

Nece,ja ne odam pjan po mitinzima i ne provociram raju :D

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2008, 15:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Nemas potrebe hodati pijan i praviti gluposti, dovoljno je da te raja pozove na pice ukafanu pred zgradom i ti izadjes bez licne kao moj prijatelj. Naidje racija i privedu te jer pobogu nemas licnu, i desi ti se isto sranje kao i ovim curama. Doduse prijatelj je bio uporan i isao u njihovu internu kontrolu prijaviti ih, pa je policajac dobio neku suspenziju. A policajac je rekao da ga je ovaj htio udariti stolicom u stanici, haha, pa da ga je u samoodbrani pretukao.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2008, 15:16 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 17 Apr 2002, 01:00
Citiraj:
Sto se tice vrijedjanja, u normalnoj drzavi (a nasa se predstavlja kao demokratska) bilo kom politicaru, taman bio predsjednik, ko god hoce moze u lice opsovati po zelji, i mrtvu majku, ali za to mu ne smije faliti dlaka sa glave, moze platiti kaznu ili neku drugu odsluziti, ali ovakav primitivizam je nedopustiv, sta je slijedece, staljinisticke cistke?

ti kad odes u tu "normalnu" zemlju, probaj to sto govoris, pa ces vidjeti..

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2008, 16:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Rakun_Slavko je napisao:
Ama jesi li ti dobar, kako to "nisu nevine"? Pricale su protiv vlasti, govorile o nemaru prema omladini, prema sopstvenome narodu, o nasilju koje se trpi, protiv nacionalizma, i zato su zasluzile batine???
Sto se tice vrijedjanja, u normalnoj drzavi (a nasa se predstavlja kao demokratska) bilo kom politicaru, taman bio predsjednik, ko god hoce moze u lice opsovati po zelji, i mrtvu majku, ali za to mu ne smije faliti dlaka sa glave, moze platiti kaznu ili neku drugu odsluziti, ali ovakav primitivizam je nedopustiv, sta je slijedece, staljinisticke cistke? :roll: :roll:

Jesi cuo za sarkazam?

Schwabo je napisao:
Citiraj:
Sto se tice vrijedjanja, u normalnoj drzavi (a nasa se predstavlja kao demokratska) bilo kom politicaru, taman bio predsjednik, ko god hoce moze u lice opsovati po zelji, i mrtvu majku, ali za to mu ne smije faliti dlaka sa glave, moze platiti kaznu ili neku drugu odsluziti, ali ovakav primitivizam je nedopustiv, sta je slijedece, staljinisticke cistke?

ti kad odes u tu "normalnu" zemlju, probaj to sto govoris, pa ces vidjeti..

E kad smo vec kod normalnih zemalja;U gradu gdje zivim desio se saobracajni incident.Baja prosao kroz raskrsnicu,ne dajuci prednost nailazecim biciklistima.Policija vidjela,zaustave ga i lupe kaznu,uz prvo nesto tipa:" Budalo sto ne gledas......".Kasnije tog istog policajca lupe disciplinskom kaznom za vrijedjanje. E toliko o normalnim zemljama.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2008, 16:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Sramota za sadasnju vlast, a i za Dodika ako ne kazni odgovorne. Iako je on imun na sramotu.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2008, 16:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Narod kaze: "Obraza nema,gu.... se ne boji." Nije jedini u bransi

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2008, 16:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
BLAF77 je napisao:
Nemas potrebe hodati pijan i praviti gluposti, dovoljno je da te raja pozove na pice ukafanu pred zgradom i ti izadjes bez licne kao moj prijatelj. Naidje racija i privedu te jer pobogu nemas licnu, i desi ti se isto sranje kao i ovim curama. Doduse prijatelj je bio uporan i isao u njihovu internu kontrolu prijaviti ih, pa je policajac dobio neku suspenziju. A policajac je rekao da ga je ovaj htio udariti stolicom u stanici, haha, pa da ga je u samoodbrani pretukao.

A i to je ko kakvu srecu ima.. Nisam imala nikakva dokumenta.. Pljuvala po americkom ambasadoru, zatim po drzavi i Dodi a na kraju i pandurima se svasta nalajala :D Odvezli me do kuce, polazala im pasos i opet me dovezli do kafica u kojem sam bila.. Ko ne vjeruje nek pita baticu BSE koji je morao pjeske kuci :lol: Nikakve kazne, niko me tukao nije i jos me vozikali po gradu :lol: Naravno, trazila sam njihov indentifikacioni broj i uredno ga zapisala u mob. Za svaki slucaj :D

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2008, 17:00 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Mar 2006, 09:59
дааааааааај, није ваљда да вјерујете стварно у ово...... :roll: :roll: :roll: :roll:
већу глупост нисам одавно прочитао. далеко од тога да ја браним полицију, туку они без разлога , али чисто сумњам да су ове две жртве полицијске бруталности....

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2008, 17:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

A sto,drugi mogu one ne? Imaju poseban tretman ,sta li?

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2008, 17:11 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
meee je napisao:
Policija pretukla djevojke jer su vrijeđale Dodika

Govorili su nam da smo nepodobne, kurve, sve ono najgore što se može reći, udarci u glavu rukama. Jedan udarac je bio teži, dakle, mislim nogom u prsa. Samo sam izgubila dah", kazala je Lana.

BANJA LUKA - Na središnjem predizbornom skupu SNSD-a 3. listopada u Banja Luci, pripadnici MUP-a Republike Srpske uhitili su dvije djevojke zbog narušavanja javnog reda i mira i vrijeđanja Milorada Dodika. Međutim, nakon privođenja u policiju morale su zatražiti medicinsku pomoć.

Lana Konjevoda i Vesna Malešević nisu ni negirale da su konzumirale alkohol kako navodi policija u izvještaju. Neosporavaju ni da su na predizbornom skupu glasno izražavale svoje neslaganje s onim što je govorio predsjednik SNSD-a Milorad Dodik.

U razgovoru za Federalnu televiziju navode da ih je šest policajaca na prosvijednom skupu uhitilo, dovelo u policijsku postaju, gdje su, mimo svih zakonskih propisa i poštovanja ljudskih prava, doživjeli ono što nikome ne bi poželjeli.

"Onda su nas uhvatili i palo je dosta teških udaraca, ja zaista ne mogu reći koliko ljudi, vrijeđanje, da smo policijski nepodobni, kurve, sve ono najgore što se može reći, udarci u glavu rukama. Jedan udarac je bio teži, dakle, mislim nogom u prsa. Samo sam izgubila dah", kazala je Konjevod.

Zatim su zatražile da razgovaraju s nekim nadležnim, da im se dodijeli policajka - odgovor su bile batine.

"Ja sam bila s druge strane i tražila sam inspektora ili šefa smjene tko je već nadležan, međutim kako god je tko silazio s kata tako mi je opalio šamar", kazala je Malešević.

Lana i Vesna u policiji su zadržane više od dva sata, posjeduju liječničke nalaze i mišljenje u kome su konstatirani udarci u predjelu nosa i grudnog koša, te bolni hvatovi šakama u predijelu obje nadlaktice.

Iz banjalučke policije do danas nije stigao nikakav odgovor na pitanja o ovom slučaju.

Da li vi iz Federacije stvarno mislite da mi ne znamo kakvu konjinu imamo na vlasti?
Da li si ti svjestan da neuka svjetina glasa za konjinu iz straha?
Da li si svjestan da cim se nekome iz Sarajeva digne pa pocne palamuditi o ukidanju RS-a, narod ovdje poblesavi i daje glas ovoj konjini. Ali ne, uvijek je lakse zatvoriti oci pred djelima idiota iz svog dvorista.
Problem ljudi u Federaciji je sto oni imaju nekoliko idiota podjednakog politickog uticaja, a nas je sto imamo konjinu koji je pojeo male konje.

http://www.youtube.com/watch?v=dk5FBE1L-Kc

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 48 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]