banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 13:36

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 41 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 05 Okt 2008, 17:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
http://www.glassrpske.com/vijest/6/hronika/12211/cir/Tokom-prosle-i-ove-godine-u-RS-silovano-28-osoba.html

Oštećenoj osobi silovatelj čini višestruku štetu. Pola od ovog ja lično nisam znao, da može tako jako da se odrazi na sljedeće generacije.

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2008, 16:01 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2008, 00:31
Силоватеље треба кажњавати са три силовања у року од три дана и то од стране три црнца (позамашна) а после на суђење и робију.

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2008, 19:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 22:10
Kastracija. 8)

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2008, 23:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Nov 2004, 16:56

Poslednji put menjao emeritus dana 22 Dec 2008, 04:45, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2008, 13:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Konopac oko vrata, ... zatvor je za njih tanka kazna ...

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2008, 14:07 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
blah, zatvoriti te osobe i da zive na grbaci drzave ? nece moci
ja bih to poslao negdje na prisilni rad, po mogucnosti rudnik, da ne vide ni svjetlost dana vise

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2008, 21:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Sad u Poljskoj bi trbao da ide prijedlog zakona da se pedofili kaznjavaju kastracijom,a posto je predlagac stranka sa vecinom, moglo bi to mozda i proci.
Ako to prodje,nadam se da ce se neko sjetiti da to uradi i sa silovateljima.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2008, 13:16 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 05 Avg 2006, 19:54
Prvo bi trebalo kazniti najmanje 1.000 bivsih srpskih vojnika koji su se tokom rata izivljavali nad muslimankama podrinja.Ovi ratni zlocinci i dalje slobodno secu hvaleci se svojim "junastvom".SRAMOTA ZA SRPSKI NAROD!A bespotrebno je naglasavati da im je tadasnji sistem na celu s psihopatom Karadzicem to ne samo omogucio vec NAREDIO!

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2008, 13:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Poslednji put menjao emeritus dana 22 Dec 2008, 03:58, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2008, 14:27 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Hag je rekao svoje:

90 % zlocina na prostoru ex yu su pocinili Srbi,8 % Hrvati a 2% Bosnjaci s tom razlikom sto su Srbi i Hrvati to cinili sistemski dok su kod Bosnjaka to bili individulani izgredi!
Svakako da sve osudjujem i svim silovateljima zelim zestoku kaznu...kako na ovom tako i na onom svetu!

SMRT FASIZMU!

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2008, 14:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Poslednji put menjao emeritus dana 22 Dec 2008, 03:56, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2008, 16:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:12
laoce je napisao:
Sad u Poljskoj bi trbao da ide prijedlog zakona da se pedofili kaznjavaju kastracijom

Nije bas u pitanju tradicionalna kastracija ;) Radi se o tzv. "hemijskoj kastraciji", odnosno o redovnom uzimanju lijekova koji smanjuju (da ne kazem eliminisu) seksualno pobudjenje. Ista se koristi u Holandiji, nekim americkim drzavama i jos ponegdje.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2008, 08:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Mojjj emerituseee,,,,ako imas takvo zvanje onda bi trebao imati i jako razvijenu svijest da razlucish klasicnu propagandu od cinjenicnog stanja.
Za desavanja u Viktor Bubanj kasarni nema bas jakih dokaza da bi se utemeljila tvoj tvrdnja,no nazalost slucajeva silovanja muslimanki od srpskih boraca je bilo i previse a sto je najzalosnije i danas se ti tzv.junaci pa kafanama fale sa svojim junastvom i podvizima na neduznim zenama i djevojkama!
Da se razumijemo,bez obzira ciji su bili pripadnici, ovakve zivotinje bi trebalo odmah uz zid za streljanje!Ne zasluzuju da zive!Visegrad i desavanja u Visegradu su srpska sramota!

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2008, 09:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
MILO je napisao:
Mojjj emerituseee,,,,ako imas takvo zvanje onda bi trebao imati i jako razvijenu svijest da razlucish klasicnu propagandu od cinjenicnog stanja.
Za desavanja u Viktor Bubanj kasarni nema bas jakih dokaza da bi se utemeljila tvoj tvrdnja,no nazalost slucajeva silovanja muslimanki od srpskih boraca je bilo i previse a sto je najzalosnije i danas se ti tzv.junaci pa kafanama fale sa svojim junastvom i podvizima na neduznim zenama i djevojkama!
Da se razumijemo,bez obzira ciji su bili pripadnici, ovakve zivotinje bi trebalo odmah uz zid za streljanje!Ne zasluzuju da zive!Visegrad i desavanja u Visegradu su srpska sramota!

http://forum.bgdcafe.com/zlocini-nad-sr ... 31510.html prije nego sto krenesh da pricas o nepostojanju dokaza otidji i stidi se. samo majmun i retardiran moze omalovaziti zrtve na srpskoj strani u ovom ratu. ovo je sitnica na ovoj stranici koliko pismenih izjava zivih svjedoka ima a o propagandi bi bilo bolje da sutis,uzalud je bjezati od chinjenica i istine. ti si klasichan primjer jadnika sa selektivnim pamcenjem

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2008, 10:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Dok ti podastires diskusije sa foruma kao dokaze,Hag je vec osudio nekoliko tzv. srpskih junaka zbog silovanja oko 10.000 muslimanki gdje postoje video snimci izivljavanja ovih barbara nad bespomocnim zenama.Da te podsjetim da su te zivotinje radi umanjenja kazne i priznale odgovornost.No vecina tih barbara seta slobodno i po Prijedoru i po podrinjskim gradovima hvaleci se svojim junastvom.I ja uopce ne prilazim problemu selektivno vec NAGLASAVAM da te zivotinje treba uza zid i streljati bez obzira kako se zovu i ciju su uniformu nosili!
ZLOCINAC JE ZLOCINAC MA KAKO SE ZVAO!

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2008, 12:46 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
Milo, promasio si temu! Joj kad mi neko krene negirati srpske zrtve dodje mi da ga nazovem majmunom. Majmune, mani se ti statistike, ne ide ti! Gnjido, ti ces da prdis ko je sistematski cinio zlocine a ko nije?! Ti ces da prdis o procentima?! Mars u tri lijepe materine! :D

http://www.youtube.com/watch?v=dk5FBE1L-Kc

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2008, 13:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Vrati se pod svoj kamen odakle si izasao,kad budesh imao sto pametno i civilizovano reci tad navrati do nas.
Ovdje niko ne negira nicije zrtve al mene najvise zabrinjava sto se pripadnici mog naroda hvalisu po kafanama kako su silovali muslimanke po podrinjskim gradovima!Zbog tih barbara ljagu ce da nosi citav srpski narod.Ja se takvih monstruma odricem.Hvala Bogu pa postoje i srpska udruzenja zena koja se solidarisu sa zrtvama silovanja ali i otvoreno govore o ovim izrodima-pociniocima.Prvenstveno mislim na ZENE U CRNOM iz Beograda.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2008, 14:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
Frajeru, zestoko zelis da idemo mimo teme. Ja se ne hvalim zlocinima i nemam nikakve veze sa tim, samim tim "ne nosim nikakvu ljagu". To vazi i za 99,99 % Srba. Onaj ko je cinio zlocine treba da odgovara za iste i gotova prica. Prijavi te iz kafane sudu BiH i prestani da lupetas!

I daj vise nauci jezik(barbarin, uopce itd.) pa se deklarisi kao Srbin! :wink:

http://www.youtube.com/watch?v=dk5FBE1L-Kc

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2008, 17:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
MILO ti si neozbiljan sagovornik o ovakoj ozbiljnoj temi. U jednom postu se predstavljaš kao Srbin u drugom si Bošnjak, Musliman, Vehabija.

Kao Srbin znaš da postoji udruženje Žene u crnom u BG, a kao Srbin ne znaš za zločine iz Viktor Bubnja, silosa u Tarčinu, logora Čelebić, logora Dretelj, mjesta Kazani, logora Lora iz Splita. Za sve ove zločine posotje i adekvatni svjedoci i adekvatni materijalni dokazi.

A kao Musliman Milo mogu da te pročitam, jer vi prosto volite tu brojku 10 000 pobijenih u Srebrenici, 10 000 silovanih Bošnjakinja, nije teško izračunati da u Federaciji mora postojati nekoliko hiljada djece koja su plod tog siljovanja, 10 000 granata koje su pale na SA itd...

Budi iskren prema nama i reci , ja sam Bošnjak koji se indoktrinirao sa alijinom islamskom deklaracijom i patološki mrzim Srbe. Biće lakše i tebi i nama.

A ja sam nekoliko puta ponovio sve zločine kazniti, ali natovarati drugima za nešto sa čim nemaju veze je van svake pameti. Misliš da ljudi iz PD ili Višegrada kada si tako od oka uzeo te gradove nisu imali pametnija posla nego da svaki dan siluju po 10-15 muslimanki.

Slučaj vrijedan pažnje je i onaj kada je Muslimanka slagala sudu da je bila silovana, samo da bi se osvetila za jednu propalu vezu. Žao mi je svake žrtve, ali mani te se toga i igranja na kartu Bošnjaci - Jevreji iz WWII.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2008, 08:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Dobro ja i pricam kako mi je mozak ispiran.
Rodjen u Sanskom Mostu,dozivio i gledao kako neke bradonje iz Srbije tjeraju moje komsije iz njihovih kuca,zatim nakon par godina morao sa dve najlon vrece ka "majci" SRBIJI.Tamo sam bio neki mali bosanac koji nema pojma sta je srpstvo pa sam kao takav morao na edukaciju a onda opet nazad u Bosnu i to u "srpski" dio i opet ispiranje mozka kako bih trebao razmisljati ovako ili onako...ma gonite se vise u tri materine.Sad sam u svojoj kuci u Sanskom Mostu i odavde me niko nece vise niti oterati niti zavesti kako negde ima bolje.A meni je istina jasna i jasna mi je namera Dobrice Cosica i ostalih bolesnika a koliko vidim ostavili su traga i na vasem mozgu!
PONAVLJAM,SVE ZLOCINCE TREBA KAZNITI MA KAKO SE ZVALI!
Ja ne zelim svoju decu uciti da trebaju biti ponosni na nekog fashistu koji je silovo,ubijo,rusio ,,,isl.

p.s.Za vas radikale je svaki Srbin koji razmislja racionalno svojom glavom i pokusava sacuvati mentalno zdravlje ili izdajica ili musliman ili ustasha ili sta sve ne....

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 41 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]