banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 13:10

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 48 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Kosovo za patike...
PostPoslato: 22 Feb 2008, 13:05 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Sad sam stigao iz Novog Sada i kolega mi pošalje ovaj link.
Mi Srbi smo takva stoka da je to neviđeno...

http://www.youtube.com/watch?v=5VWZoKWBYXE

I onda neko kaže kako kod nas policija tuče nevinu dječicu...Pa to je jedini način da se stoka obuzda. I u Banjaluci bi bilo isto kao u Beogradu da ih je policija pustila.
Kod nas Srba ne postoji pojam mirne demonstracije. Čim je preko 100 ljudi tu nastaje opšta pljačka i razbijanje, a kamoli kad se okupi više stotina hiljada.

Što mi jedan kolega reče, Ono što se sinoć dešavalo u Beogradu je tipična slika radikalske Srbije pod grobarom Tomislavom Nikolićem...
A Tadić mi je presmiješan. Iz Rumunije poziva demonstrante da se mirno raziđu.
Kuda ide Srbija????

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2008, 13:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2007, 12:36
E znaci ovo je odvratno..BIla sam na protestima ..bili su :director:
MIRNI...Narod je bio spokojan..narocito nakon Hrama...ovo sa snimka je jedan od incidenata...nakon razilazenja....slupali su i mek..i vip..Stoke...to veze nema sa protestom.... :roll: ...Zbog slicnih sabana zaradila sam suzavac :crybaby:

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2008, 13:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Toga uvek ima, nadju se klosari da iskoriste priliku i momenat anarhije da popljackaju prodavnice. Jbg, nije to samo kod nas to je svugde u svetu. Al su glupace izasle na you tube i sad ce lepo da sviraju klavir

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2008, 14:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
ma najbolje je ne ici na nikakve proteste, kaoga god da podrzis na kraju se iispostavi da si podrzao lopove i eventualno primio pendrek za njih

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2008, 14:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
ciganke. ovo nema veze s kosovom ili patriotizmom. milion ljudi u masi, i sad treba na osnovu ove dve da se sudi o cijelom protestu, ili svom srpskom narodu? svašta.

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2008, 14:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Nov 2004, 19:33
XIX century je napisao:
ciganke. ovo nema veze s kosovom ili patriotizmom. milion ljudi u masi, i sad treba na osnovu ove dve da se sudi o cijelom protestu, ili svom srpskom narodu? svašta.

To i ja kazem, ali ti opet dođeš i ocjeniš cjeli srpski narod na osnovu svog mišljenja o Ceci Raznatović, ja ne znam ko je ovde lud, a ko se pravi.

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2008, 14:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2006, 11:47
ma ja sam bez teksta, od 17.02 do danas ovo me NAJVISE zgrozava, mislim proglasenje nezavisnosti srpske teritorije od strane teroristicke siptarske kriminalne vlade sa blagoslovom USA , je sitnica i maciji kasalj na prema stotinjak maloljetnih srpskih vandala i ove dve droljice..

Siptari su uz nasilje i vandalizam dobili drzavu. Ali to je nebitno sve, bitno je da je jedna glupava plavusa ukrala adidas torbu.

I ajmo sada narednih 5 godina pricati samo o ovome.

bolje da Srbija radi na natalitetu a ne da vodi u broju izvrsenih abortusa u Evropi.
Inace ce Velika Albanija da stigne i do Beograda, pa ce onda svi kukati kako je bilo samo moguce?

A ti miki i tebi slicni sa sirenjem ovog videa i dolijevanjem ulja na vatru samo zabadate noz u ledja sopstvenom narodu, gori si od nekih zapadnih medija.
Kao da je Srbija jedina drzava u kojoj postoje vandali i huligani.

Sta se ocekivalo da ce pola miliona ljudi protestovati bez da se nadja saka budala? Svasta
Naravno da ovo treba strogo i ostro osuditi i naci ove idiote , ali ovo nije trenutno najgori problem.

Majka je naš početak i kraj

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2008, 14:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ma najgore je sto ce se samo ovo vrtiti po svjetskim TV medijima....a svi oni govori,stihovi o istoriji i kulturi,..pravu...i molbe za mirnu podrsku ljudima na Kosovu....nist..jel..._ :angry4:

I otkud DOdik??? :angry3:

Izdajnicki kontejneri
Body: Jos jednom je pro zapadnjacka grupa kontejnera, semafora i izloga atakovala na nase gradjane proglasivsi nezavisno Kosovo, medjutim nasi hrabri gradjani su ustali i polupali tu bandu semafora, kontejnera i izloga koji otvoreno rade protiv naseg naroda i pokazali svetu da smo jaci i da nam ni jedan kontejner, ni jedan semafor, a kamoli izlog mogu bilo sta uraditi.
Poruka nasih gradjana glasi: "Svi strani placenici, mahom kontejneri, izlozi i semafori, proci ce isto kao i nihove kolege koje su polupane danas 21.02.2008. Dakle, ako jos neko proglasi nezavisno Kosovo, da zna da cemo svoj grad polupati do temelja".

Molim Vas da sirite ovaj buletin kako bi cela nacija znala kako su nasi hrabre mlade patriote jos jednom junacki omeli zle kontejnere, izdajnicke izloge i separatisticke semafore da nam otmu Kosovo.

By Vaskezz

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2008, 14:59 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2008, 17:02
Za nepovjerovati one dve treba ubiti

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2008, 15:01 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Mar 2006, 09:59
breskvica je napisao:
ma ja sam bez teksta, od 17.02 do danas ovo me NAJVISE zgrozava, mislim proglasenje nezavisnosti srpske teritorije od strane teroristicke siptarske kriminalne vlade sa blagoslovom USA , je sitnica i maciji kasalj na prema stotinjak maloljetnih srpskih vandala i ove dve droljice..

Siptari su uz nasilje i vandalizam dobili drzavu. Ali to je nebitno sve, bitno je da je jedna glupava plavusa ukrala adidas torbu.

bolje da Srbija radi na natalitetu a ne da vodi u broju izvrsenih abortusa u Evropi.
Inace ce Velika Albanija da stigne i do Beograda, pa ce onda svi kukati kako je bilo samo moguce?

A ti miki i tebi slicni sa sirenjem ovog videa i dolijevanjem ulja na vatru samo zabadate noz u ledja sopstvenom narodu, gori si od nekih zapadnih medija.

Sta se ocekivalo da ce pola miliona ljudi protestovati bez da se nadja saka budala? Svasta
Naravno da ovo treba strogo i ostro osuditi i naci ove idiote , ali ovo nije trenutno najgori problem.

Да се нађе и неко паметан овдје...... Свугдје има трулих јабука, што нико не јави да је неколико стотина хиљада мирно протестовало, него о Србима само најгоре.... Није доста што нас сви остали пљују по свијету, већ морају и ови домаћи квинслизи......

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2008, 15:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

breskvica je napisao:

Ma normalno, neće otići u svijet snimak Molebana ispred Hrama svetog Save, već će otići slike Srba koji razbijaju i kradu. Klasična medijska manipulacija. A što se tiče Šiptara, ne bi me začudilo da se za jedno godinu-dve počnu žaliti i na Amerikanca, jer im je to sada novi "gazda", pa će onda sve bljuvati po njima ko što su nekad po Srbima, pošto je njima glavni posao u životu da vazda traže nekog krivca i da prave po jednu bebu svake godine u toku svog reproduktivnog vijeka.

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2008, 16:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2006, 01:07
Те цурице су аутентичан проивод пинк културе...

У шта можеш да израстеш ако су ти хероји из дјетињства криминалац и кафанска пјеваљка...

Заиста, нико данас не прича о потресном молебану у храму Светог Саве,
нити о оном јадном народу који умире од глади и зиме на Косову,
сви причају о двије курвице које краду из бутика...замљо, отвори се!....

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2008, 17:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
XIX century je napisao:
Ma normalno, neće otići u svijet snimak Molebana ispred Hrama svetog Save, već će otići slike Srba koji razbijaju i kradu. Klasična medijska manipulacija.

Nije manipulacija već se prikazuje ono šta jeste i kako jeste. Da se prikazuje samo moleban a ne i ovo i to bi mogla biti manipulacija. Ne treba sakrivati svoj prljavi veš i kukati kako se svijet urotio protiv nas, već treba tražiti razloge za to u nama. A razloge dajemo šakom i kapom.

I nije toliko stvar u ove dve cure, ne znam što ste se njih uhvatili, ako se ne varam to isto su radile stotine a njih dve su samo imale tu "priviliegiju" da budu snimane. Ne bi ni one to radile da nisu drugi.

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2008, 17:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Vader je napisao:
XIX century je napisao:
Ma normalno, neće otići u svijet snimak Molebana ispred Hrama svetog Save, već će otići slike Srba koji razbijaju i kradu. Klasična medijska manipulacija.

Nije manipulacija već se prikazuje ono šta jeste i kako jeste. Da se prikazuje samo moleban a ne i ovo i to bi mogla biti manipulacija. Ne treba sakrivati svoj prljavi veš i kukati kako se svijet urotio protiv nas, već treba tražiti razloge za to u nama. A razloge dajemo šakom i kapom.

I nije toliko stvar u ove dve cure, ne znam što ste se njih uhvatili, ako se ne varam to isto su radile stotine a njih dve su samo imale tu "priviliegiju" da budu snimane. Ne bi ni one to radile da nisu drugi.

Jel ti misliš da će prosječna američka/francuska/britanska familija večeras sjediti u svom domu i gledati vijesti na TV-u i na njima moleban u kojem se Srbi ponizno mole sa svjećama u rukama, a Amfilohije drži istorijski govor i propovijed punu validnih argumenata koji idu na štetu njihove nacije? Ili će pak na njihovom TV-u biti snimak Srba vandala kako idu razbijaju, pljačkaju, pale i ubijaju? Ja mislim da će ipak biti samo ovo drugo.

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2008, 17:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
To prvo nije zanimljivo. A to drugo ne treba sakrivati jer ako se desilo onda se desilo.

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2008, 17:57 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Avg 2004, 09:35
XIX century je napisao:
Vader je napisao:
XIX century je napisao:

Jel ti misliš da će prosječna američka/francuska/britanska familija večeras sjediti u svom domu i gledati vijesti na TV-u i na njima moleban u kojem se Srbi ponizno mole sa svjećama u rukama, a Amfilohije drži istorijski govor i propovijed punu validnih argumenata koji idu na štetu njihove nacije? Ili će pak na njihovom TV-u biti snimak Srba vandala kako idu razbijaju, pljačkaju, pale i ubijaju? Ja mislim da će ipak biti samo ovo drugo.

a ono prvo je istina a drugo laz? ne treba zatvarati oci prema nepravdi ali isto tako ne treba praviti se da nesto ne postoji i uvijek traziti razloge u drugima.
Te dvije cure ( izmedju ostalih ) su smece, treba ih naci i javno bicovati za kaznu
i onda taj snimak pored prvog postaviti na net.

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2008, 17:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Tako je IX..ljudi sta vam je toi je grupa oid 100..pa ajde i 300 HULIGANA i manijaka....a POLA MILIONA ljudi...tokom cijelog mitinga Sta vam to govori...zaista se osjetilo suosjecanje i podrska...A ove huligane sam vidjela..prolzeci kroz Nemanjinmu...ka zelenjaku...Cula sam da su neki krali dukseve i sportsku odjecu...gledala razbijanje meka..Znaci kreten razbija u stilu...to kapitalisticko sr** i onda upada i vadi hamburgere i baca masi igracke....Svi su se zgrozavali...

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2008, 18:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pravo da vam kažem djeco, ja se sjećam, premda sam bila jako mlada, da se isto dešavalo '91 kad su bili neredi u Banja Luci, pa se razbijalo i svi butici u starom zanatskom su razbijeni, a huligani ulazili i uzimali ko je šta stigao. Nedugo potom izbio je rat a pola BL-ke otišlo na ratište. ne prejudiciram ništa, samo mi slike naviru... ne daj Bože da se ista logika ponovi.

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2008, 18:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Nov 2007, 23:30
One dve su stoka :angry4: Ali,logicno je bilo da ce se to desiti.Protesti su trebali biti mirni a sta se desi na kraju... :-?

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2008, 19:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
breskvica je napisao:

Razlika je da evropa ima sa cim hraniti svoju novorodjenu djecu a srbija nema pa zato moraju mame abortirati. A jos dugo nece ni imati ako nacionalizam bude prioritet kao do sada.

Filozofija...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 48 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]