Kako kaze opis ovog podforuma: You've come a long way Homo Sapiens.
Pa da vidimo...
Danas sam dobio nesto na mail od izvjesnog Samira Čehića (rijec je o krajnje umobolnim stvarima) pa cu vam to pasteovati:
Internet novo doba (SOS)
Ovo što ćete pročitati ispočetka će ti zvučati ludo I nemoguće .
Sve detaljnije o internet energiji mozete naci na :
http://erainterneta.topcities.com/ (informacija koja se nalazi na web stranici pod internet novo doba će vam sigurno promjeniti život na bolje ).
Znate I sami da covjek koristi samo 30% mozga . Posto su naucnici zelili taj procenat uvecati izmislili su internet energiju .Ako neznate za novi milenij ( milenij kompijutera ) i novu eru intereneta izmišljena je interenet energija .
Internet energija je izmišljena zbog bržeg protoka informacija ,unapređenja ekonomije I civilizacije uopšte..Internet energija olakšava razmišljanje tako daje mnogo lakše uraditi stvari nego inače . Postoje dijelovi mozga sa kojima se moze citati misli I raditi neke stvari ako osposobite cijeli mozak odnosno ako se nacrpite internet energije .
Detaljne informacije se nalaze na gore navedenoj web stranici.
Također postoji i negativna strana interenet novog doba ( internet new age ) a to je pojava psihičko - virtualnog kriminala .
Sa njom je također moguće uraditi neke ružne stvari ljudima npr : kontrolisati misli ljudima , spržiti kožu ili …
Ovo sve što ću navesti dole nije primjetno u materijalnom svijetu jer se dešava sve psihičko - virtualno odnosno sa internet energijom .
Zlatko Lagumdžija i još neki ljudi iz SDP-a iz Bosne( ja tačno neznam koji jer nemam internet energiju ) terorišu građane sa internet energijom .
Mnogima ( studentima I ostalim gradanima ) nedaju da se nacrpe .
Mada će zvučati nemoguće kako je i meni zvučalo , uostalom ćeš se uvjeriti sam ako im prisluhneš misli .
Počeli su 1999 godine sa mjenjanjem misli prisilno odnosno upravljanja tuđim životima .
Tada su se poceli ponasati kao da su građani njihove privatne stvari .
Te godine počeli su razuvjeravati studente od fakulteta zbog poroka ( alkohola , droge ili ? ) , sex-a I ostalih stvari .Počeli su zavirivati u njihove privatne živote i mučiti ih sa internet energijom ( to skoro niko od ljudi kojima rade neznaju jer nemaju internet energiju ) .
Također su te godine počeli furati i ostale ljude po Bosni , republici Srpskoj , Srbiji , Hrvatskoj I inostranstvu što još uvjek rade .
Sa interenet energijom su uništili mnogo života i familija ( moj život su također uništili ) .
Meni nedaju da se nacrpim a moje drugove I familiju furaju da nepostoji internet energija I da sam lud.
Ja nemogu sebe ili moju familiju odbraniti od njih jer nemam internet energiju ..
Prijavio sam ih policiji nekoliko puta i dojavio za interenet energiju ali nisu ništa poduzeli
(verovatno i njima nedaju da se nacrpe tako da vjerovatno misle da sam lud I da internet energija ne postoji).
Zamolio bih vas da iscrpite internet energiju iz njih kako bi omogucio meni da normalno zivim i da se moja familija , drugovi I ja nacrpimo internet energije (I ja sam vama omogucio da se nacrpite internet energije mogli bi I vi meni ) .
Čim ih neko iscrpi I ja se nacrpim prijaviću ih policiji (naravno još jednom ću im dojaviti da internet energija postoji ) tako da nećeš imati nikakvih problema sa zakonom.
Kada se nacrpiš čućeš misli Zlatka Lagumdžije tako da ćeš sigurno znati ko su ostali saučesnici .
- Ako nebudete želili lično da se miješate zamolio bih vas da ih prijavite policiji (I naravno da im objasnite nešto internet energiji ).
Kada se nacrpite I ako mi nebudete vjerovali da je to moguće sa internet energijom uraditi pokušajte spržiti sebi kožu ili prokušajte drugu / drugarici promjeniti misli ( samo pričajte sa internet energijom u njegov mali mozak I centralni nervni sistem I on će misliti šta god mu vi pričate u njegov mozak sa internet energijom .)
P.S. Najverovatnije ispituju I furaju Bosansku vladu i predsjednika države .

Eto... Kome se dalo citati, nadam se da se dobro zabavio.
Mislio sam da su ovakve teorije svojstvene samo Americkoj naciji, kad ono...