Vidim da se ne javljaju ljudi bas previse na ovaj post...kao da ne zele da priznaju sami sebi da su, necu reci u ozbiljnom problemu jer se problem moze rijesiti, nego dobro najebali (oprostite na izrazu) sada i ubuduce... Ma mislim mogu pristati na sva zla koja mogu proizici iz raznoraznih politika, ako su htjeli mogli su sravnat bosnu i srbiju i cijeli balkan sa zemljom i nema problema nek im bude ako im je to u "nacijonalnom interesu" ili bilo kojem drugom, ali ici unistavati GENETIKU ljudi e to je van pameti!!!! Toliko o ljudskim pravima i americkoj demokraciji i ja mislim da je 2000.godina (zaokruzimo na 00) stvarno kao sto je Nostradamus prorekao godina kraja...mislim nemojte doslovno shvatiti kao neki sto su mislili da ce za novu godinu biti smak svijeta,ali definitivno je to pocetak kraja u smislu prvo da ce sve manje i manje biti normalne socijalizacije medju ljudima i morala, a sve vise i vise hrane koja ce samo lijepo izgledati, a neces je moci jesti,tj. morat ces jesti jer nece bit nis drugo nego ta hrana koja ce polagano trovati covjecanstvo a bogami i genetski materijal (pomislimo samo na jabuku sa genom od muhe da bi ostala svijeza!)... vec sada po europi ljudi su nakaradni i kad prodju neke lijepe noge svi sline po cesti... ma mislim katastrofa Josuvijek kod nas ima lijepih i cura a i ljudi izgledaju kao ljudi a ne ko crvi kao sto se moze vidjeti po europi i americi....al sta nam to vise vrijedi kad ova govna nas samo nadlete u avioncicima i prospu radijaciju koja te izdeformira!? svi znamo da ce definitivni kraj biti oznacem nuklearnim ratom ili nekom katastrofom poput cernobila..no dobro nadajmo se da to nece biti uskoro...
Meni bi bilo bolje da neidem vise u bosnu/srbiju...uffff