banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Avg 2025, 18:05

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 17 Posta ] 
Autoru Poruka
 Tema posta: Hostese
PostPoslato: 31 Mar 2008, 22:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Nov 2004, 16:56
sjedim večeras u rock-u i posmatram "banjalučke" hostese (njih oko 40ak), neki sastanak su imale, nose papiriće, vraćaju majice, poneka dobije i novac, uzrast od 16 pa do 25...
nekako ne mogu se oteti utisku da su zapravo hostese samo ljepši naziv za prostitutke, imaju "madam" koja se brine da su sve majice uredno vraćene i koja određuje gdje će koja cura ... noge polomiše za krunu...

Vrh

Tema posta: Re: Hostese
PostPoslato: 31 Mar 2008, 22:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Citiraj:
noge polomiše za krunu

:lol: :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2008, 10:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2007, 10:01
Ha, i tu ima vjerovatno i lujki i normalnih cura. Moja kolegica sa faxa radi te promocije, extra pametna cura. Pos'o ko pos'o.

“I spent half my money on gambling, alcohol and wild women. The other half I wasted.”― W.C. Fields

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2008, 10:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2006, 10:13
emeritus je napisao:
sjedim večeras u rock-u i posmatram "banjalučke" hostese (njih oko 40ak), neki sastanak su imale, nose papiriće, vraćaju majice, poneka dobije i novac, uzrast od 16 pa do 25...
nekako ne mogu se oteti utisku da su zapravo hostese samo ljepši naziv za prostitutke, imaju "madam" koja se brine da su sve majice uredno vraćene i koja određuje gdje će koja cura ... noge polomiše za krunu...

Ima tu svih tipova djevojaka..od onih kojima je izgled i paznja najbitnija, do onih koje jednostavno idu na posao kao i na svaki drugi, uglavnom zato sto moraju, jer im im je potreban novac.

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2008, 10:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
ne bih bas to povezivao sa prostitucijom, ali ima malo previse nepotrebne upotrebe erotike (sta ima kog djavola na sajmovima i prezentacijama da pokazuje svoje noge, grudi,... tj. da samo stoji i bude lijepa)
sto je najgore u najvecem broju slucajeva to su supljeglavke koje imaju neke pogresne predstave o zivotu, kojima je cilj postati manekenka/model
takvima se najvise manipulise

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2008, 10:54 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
Kako koja. Nije tu bitno koliko je cura pametna. Ima glupih cura koje su hostese, rade to jer su lijepe a ne znaju sta bi drugo. A ima dosta hostesa koje su jako pametne cure, a hostese su onako usput da zarade koju marku. I ne vidim nesto lose u tome.

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2008, 12:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
krvav posao,blago onima koje su glupe.slusaju cijelo vece dobacivanja od kojekakvih kretena a najtragicnije da i oni sto ih smatraju robom ,ako su slobodni,komentarisu a da uopste ne znaju kakva ih je muka ili sila natjerala da rade (po meni uopste ne los,samo slabo placen)posao.

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2008, 12:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2006, 10:13
manitu uci da svira je napisao:
krvav posao,blago onima koje su glupe.slusaju cijelo vece dobacivanja od kojekakvih kretena a najtragicnije da i oni sto ih smatraju robom ,ako su slobodni,komentarisu a da uopste ne znaju kakva ih je muka ili sila natjerala da rade (po meni uopste ne los,samo slabo placen)posao.

Upravo tako...moja prijateljica kaze da joj je najveci problem kako izaci na kraj sa budala koje dolaze sa takvim stavom, a ne moze ga hladno odjebati jer si ipak na poslu.

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2008, 12:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2006, 17:32
BSE je napisao:
ne bih bas to povezivao sa prostitucijom, ali ima malo previse nepotrebne upotrebe erotike (sta ima kog djavola na sajmovima i prezentacijama da pokazuje svoje noge, grudi,... tj. da samo stoji i bude lijepa)

Eh, što. Jesi ti neki naivan.. c c c :P
Sve izgleda privlačnije kad je tu još i neka ekstra treba, zar ne. Sve to ima svoje, moj ti.. :)

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2008, 12:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Frieda je napisao:
Eh, što. Jesi ti neki naivan.. c c c :P
Sve izgleda privlačnije kad je tu još i neka ekstra treba, zar ne. Sve to ima svoje, moj ti.. :)

sve to stoji, ali odvlaci mi paznju od onog sta sam dosao da vidim/cujem :D

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2008, 15:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Ма има ту свега.Зависи и од промоције,мислим да није баш згодно да промивишу алкохол.Мислим био сам једном случајно на некој промоцији вискија или тако нешто.И сад у склопу те промоције биле су ту и неке млађе хостесе које су морале и да дегустирају промотивни производ.Значи после кратког времена од стола до стола девојке су се поштено напиле.И сад дебил тај што их је довео уместо да их изведе или већ нешто уопште не реагује.И онда оне одлазе у ситуацију да их гости буквално спопадају а девојке су пијане,мислим ужас!

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2008, 15:19 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

urbana_extravaganca je napisao:
Ма има ту свега.Зависи и од промоције,мислим да није баш згодно да промивишу алкохол.Мислим био сам једном случајно на некој промоцији вискија или тако нешто.И сад у склопу те промоције биле су ту и неке млађе хостесе које су морале и да дегустирају промотивни производ.Значи после кратког времена од стола до стола девојке су се поштено напиле.И сад дебил тај што их је довео уместо да их изведе или већ нешто уопште не реагује.И онда оне одлазе у ситуацију да их гости буквално спопадају а девојке су пијане,мислим ужас!

ovo se vec podsjeca na temu "moralnog iskoristavanja pijanih osoba" koju smo vodili na jednom od podforuma

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2008, 18:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2007, 10:01
I medju hostesama izgleda pocinje izdvajanje razlicitih staleza :D . Kao sto gore rekose nisu svi dostojni krune :D . A sto nema recimo hostesa na sajmu stripova???

“I spent half my money on gambling, alcohol and wild women. The other half I wasted.”― W.C. Fields

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2008, 20:00 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2002, 01:00
Citiraj:

To nije logičan zaključak na osnovu ranije rečenog, više igra slobodnih asocijacija.

Prostitucija je stupanje u seksualni odnos u zamjenu za novac ili druge vrijedne stvari.

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2008, 22:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Nov 2004, 16:56
blue je napisao:
Prostitucija je stupanje u seksualni odnos u zamjenu za novac ili druge vrijedne stvari.

...

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2008, 18:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
ma jook, ne mozes porediti hostese sa prostitucijom nikako... onda bi one klinke sto sa 14 godina nose minice mogao porediti sa prostitutkama. Znam par hostesa, od toga ni jedna nije "kurva", jedna je malo ludja ali to navedeno definitivno nije. Jednostavno cure zaradjuju za zivot, neke studiraju, druge traze poslove bilo kakve itd...

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2008, 19:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 22:10
manitu uci da svira je napisao:

Potpuno se slažem s ovim. Vidim da ima dosta oglasa za ovakve poslove, i kontam da nije loše da se još štogod zaradi, ali ne bih vala trpila da neki debili i starci plaze po meni i ponašaju se k'o da sam krpa. No way.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 17 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]