Citiraj:
ma u redu je to Anakine, shvatam šta pričaš. Ali nije u redu da neko moj dobije posao na račun nekog "tuđeg" ko je obučeniji i spretniji za taj isti posao.. tada ću da trpim i ja i moja firma, jer slabiji radnik uništava profit i prosperitet..
Dobro, ja sam mislio na ljude istih kvalifikacija i sposobnosti, moguće da sam pogrešno razumio...
Citiraj:
1) Ако сам се одлучио бавити политиком и преузети тако велику одговорност за себе
онда сам примио на себе задатак да ми је први циљ добробит ове земље и народа
Takođe, nisam se u potpunosti bazirao na politiku i vlast, već sam mislio uopšteno,što sam i naveo.
Citiraj:
Моја лична љубав према члановима породице се не огледа у томе што их запослим на одговорна мјеста,
поготово ако постоји неко компетентнији за обављање тог посла (а о сукобу интереса да не говорим)
и она се не изражава на начин да ћу чим дођем на положај да их чим прије "обезбједим"
To je fino...ja tako ne mogu, možda zato što sam loš čovjek,ili se možda puno oslanjam na porodicu.... jer iskreno čim bi malo uspio i ostvario neki bolji položaj (opet kažem ne govorim samo za politiku) pokušao bi da "obezbjedim" i svoju porodicu (najbliže). Naravno da ne bi nekom nekvalifikovanom beteru dao tu mogućnost, pa i da mi je najrođeniji, to se podrazumjeva. Ali ako neko tvoj hoće raditi, ima sposobnosti, volje i kvalifikacije, zašto ne,progurati ga ispred ostalih, njemu jednakih? Postavio bi ga prije nego nekog drugog, možda sam primitivan,možda nemam morala i časti, ali ne stidim se to reći.