voljela bih, da ova tema bude mjesto gdje cemo iznijeti svoja zapazanja o nekim desavanjima u gradu koja zavredjuju nasu paznju, koja su vrijedna kritike ili pohvale, i da ne bude zakljucana zbog raznih svadja: jel za ovo kriva vlast ili nije, ko je koga pokrao ili ne, .... sta ste to zapazili i zelite spomenuti, prokomentarisati, podijeliti s nama..
ja za pocetak iznosim 2 kritike:
1. ono sto me je danas naglano da otvorim temu je situacija u po dana, dok sam setala gradom. sa krova Opstine pade ogromna kolicina snijega i leda. neke cure samo sto su metar prosle odatle.. ladno ih je snijeg i onolika kolicina leda mogla poklopiti.. zasto se niko do sada nije pobrinuo za to..
ista stvar je godinama sa boskom, niz onaj krov klize svake zime ogromne kolicine snijega.. stvarno se pitam kako se do sada nije desila neka tragedija..
2. ono drugo sto me fascinira su ovi "crtaci" ulica kako ih ja zovem, oni koji iscrtavaju zebre.. kako im niko nikad ne kaze da to rade nedeljom, da rade predvece, navece, rano ujutro, a ne u 16 sati, u po centra grada, radnim danom kada je kolaps od saobracaja na vrhuncu, a oni tek naprave opstu katastrofu..!! to se desilo nekidan kad sam isla s posla kolima i poludila nacisto..
eto, pisite i vi sta vam je za kritiku u ovom gradu a sta za pohvalu..