banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Avg 2025, 17:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 30 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: debili na semaforu
PostPoslato: 16 Sep 2008, 10:16 
vec mjesecima to gledam, a sad ne mogu da ne prokomentarisem. radi se o semaforu kod opstine, onom sto radi na ono dugme. stoji juce milion ljudi i ceka da predje, neko je vec pritisnuo raster, lampica svijetli i ceka se zeleno. dosao jaro i tuce po onom tasteru ko nenormalan, kao vidi ne radi. nekidan kad je stisnuo odmah se upalilo zeleno a sad jadan lupa po onome a i dalje crveno.
e ne mogu da vjerujem. cesto prelazim tu ulicu i tih likova sto tuku po tom jednom tasteru je milion. dovoljno je samo jednom da se klikne i upali se lampica. ostaje ti samo da cekas. semafor radi u intervalima a zeleno se pali samo kad ima pjesaka, u protivnom ti intervali se produzuju u korist vozaca. debili ne kontaja da ne mora svaki pjesak koji dodje do semafora da se "prijavi"!!! :roll:

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2008, 10:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Nov 2004, 16:56
dobar je taj, kakvih ima... nekidan gledam baju na parkingu med.elektronike (sad je to autobuska stanica), stao uz drvo i piša...

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2008, 11:49 
mada nije tema, ali kad vec spomenu, vidjela sam i ja nekidan lika, u po bijela dana pisa uz drvo u sred gradskog parka, tamo na travi izmedju paviljona i taxista.

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2008, 11:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Mada nije tema ali da se nadovezem, nema nigdje javnog WC pa narod mora negdje pisati neopravdavam ali jednostavno je tako. Ja sam jednom morao ici u WC velika nuzda uletim u kafanu i pitam da se posluzim WCom kaze konobar samo gosti ja narucim caj i dobo se istresem u WCu :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2008, 11:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2005, 02:21
Ja kad upadam u kafanu u wc nikad ništa ne pitam :D znam da me inače ne bi pustili.

Istina je, nemamo javnih wcova ni faking javnih česmi :-?

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2008, 12:13 
e sad, unististe mi temu ovim pišanjem ali ajd dobro, neka vam. stvarno, oni javni WC, plasticni zeleni su zivo ruglo i uzas. a smrde na kilometre i mozda je stavrno logicno da kad covjeka pritjera nuzda nema gdje. ali bas na parkingu ili u po parka.... sto je previse, previse je.

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2008, 12:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

promijeni naziv teme, primitivizam na djelu... možda bi dobro bilo kad bi nekoliko fotkica ubacili :D

ps. kad smo već kod pišanja, nekidan idem preko gradskog mosta, a neki lik gura dajak po vrbasu, u dajaku mama sa curicom kojoj se pripišalo i onako je skine, sjede na ivicu dajaka i u vrbas :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2008, 12:24 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jan 2008, 12:57
ja sam par puta naisao kod galerije gdje penzosi igraju sah a drugi se okrenuo u onaj zbun i pisa na 2m od njih... katastrofa-valjda im je slaba prostata

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2008, 12:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
ok za te debile na semaforu, ali ima i drugih debila na semaforu koji maksimalno pomazu guzvi u saobracaju. recimo, crveno, pali se zuto, zeleno a on josh stoji, pricha na telefon, pricha sa suvozachem, zaspao za volanom, odlutao, ima reflekse k'o konj pa umjesto da na zuto vec ubacuje u brzinu on ceka zeleno pa tek onda stisce kvachilo. takodje ima debila koji na trepcuce zeleno ne ubrzavaju da prodju raskrsnicu, nego usporavaju a ponekad chak stanu na chisto zeleno svjetlo ( nema veze shto treperi-zeleno je). e, to su isti debili kao i ti primitivci koji ne voze...

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2008, 12:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Slika

:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2008, 12:43 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2007, 23:45
Pa vidis to pisanje kod paviljona, imas dole kad udjes, pa hop niz stepenice i WC(i ne moras brate pitati nikoga), ali sto silaziti dole kad je lakse zaliti travu, malo joj je vode...
A vidis i ja sam vidio jednom lika blizu Med. Elektronike, pisa onako opusteno pored drveta...mislim da imamo serijskog urinatora na djelu :lol:
A jos bolje je kad auto ubrzava na tom istom taster semaforu, koji je vec prebacio na crveno za vozace i faca prolazi opusteno dok ljudi stupaju na zebru :roll:

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2008, 13:12 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Ja vidio lika kako pisa uz semafor, a nije pritisnuo taster da predje.

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2008, 14:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Moram li napomenuti da ja ono dugme na semaforu stisnem i sakrijem se iz kioska, čisto da vidim koliko vozači poštuju saobrćajne propise.

Nekad to dugme stisnem iz zajebancije, jer osjećam se moćno pošto mogu na jedno dugme da zaustavim saobrćaj!

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2008, 14:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
filozof sa vrbasa je napisao:
Moram li napomenuti da ja ono dugme na semaforu stisnem i sakrijem se iz kioska, čisto da vidim koliko vozači poštuju saobrćajne propise.

Nekad to dugme stisnem iz zajebancije, jer osjećam se moćno pošto mogu na jedno dugme da zaustavim saobrćaj!

zimbabveanski huligan :lol:
p.s. malo je kiosk daleko....smanji ribu :wink:

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2008, 14:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Lepše mi zvuči naziv zimbabveanski huligan nego debil na semaforu! :D

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2008, 13:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ovako nešto (cica neka onako poprilično ružna i napucana je vozač)

Slika

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2008, 14:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
manitu uci da svira je napisao:
ok za te debile na semaforu, ali ima i drugih debila na semaforu koji maksimalno pomazu guzvi u saobracaju. recimo, crveno, pali se zuto, zeleno a on josh stoji, pricha na telefon, pricha sa suvozachem, zaspao za volanom, odlutao, ima reflekse k'o konj pa umjesto da na zuto vec ubacuje u brzinu on ceka zeleno pa tek onda stisce kvachilo.

Vidis, meni nikad nije bilo jasno ta nervoza i sviranje (turiranje) na zuto :roll: Nigdje ali nigdje na svijetu ( ovim se podrazumjeva onaj kulturni dio svijeta a ne istocni blok :) ) se ne svira, ne ulazi u gepek, ne spominje uza i sira familija kao kod nas :roll: Posmatrajuci svu tu zurbu cini mi se sve sami biznismeni koji zure sa sastanka na sastanak :o I moram ti odati jednu tajnu... Kad ugledam majmuna koji mi se nasljanja na tablicu - e takvom mi ceif krenuti minutu kasnije :D

Citiraj:
takodje ima debila koji na trepcuce zeleno ne ubrzavaju da prodju raskrsnicu, nego usporavaju a ponekad chak stanu na chisto zeleno svjetlo ( nema veze shto treperi-zeleno je). e, to su isti debili kao i ti primitivci koji ne voze...

A gdje zuris, a gdje zuris bato bre.. Najbolje ti godine :P

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2008, 14:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
Znaš u čemu je problem?? Što naši semafori imaju zeleno bukvalno 30 sekundi, ne svi naravno ali ti koji prave čepove po gradu, i ako onaj prvi ne krene odmah semafor propusti 3-4 vozila...

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2008, 15:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Razumijem ja gdje je problematika ali ipak ne vidim razlog za takvu vozacku ne kulturu. Prva glasam za dinamicnu ali sigurnu voznju ali i nama najboljima se desi da odlutamo mislima :D

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2008, 15:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
Ma naravno... :wink:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 30 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]