Interesuje me Vase misljenje gdje smatrate da je granica izmedju
pedofililije i cistog iskoristavanja onoga sto se nudi?
Da li kamenjarka ili jednostavno neka "laka djevojka/cica" moze biti silovana?
Ili sve ide u opis posla, tj. licne gluposti.
Kazem kamenjarka, a ne kurva, jer kurve su one koje svjesno i proracunato
naplacuju svoje tjelo i seksualno umjece, a kamenjarke su one koje nisu dovoljno
ni pametne, a ni sposobne da dodju do nivoa da biraju vec se prodaju za par maraka ili jednostavno, malo naklonosti.
Danasnje zenske osobe....
Interesuje me kada je Balkan postao Amerika, kada smo odlucili da vise ne zelimo
znati, da je najbolje okrenuti glavu, da je sramota informisati sebe i druge, da je sramota
pricati o seksu, spolnim bolestima
Kada je glupost dosla na taj nivo da pusenje (felacio) ne spada u seksualni kontakt,
kada je uredu to raditi vec u osnovnoj skoli za par maraka, kada je postalo uredu da par odraslih muskaraca imaju seksualni odnos sa maloljetnicom u i to snimaju. Kada je postalo
uredu da profesori, nastavnici okrecu glavu na drugu stranu - kao, nije to njihov posao,
to je do kucnog odgoja, nase je samo da ispredajemo ono za sta smo placeni.
Najlakse je reci one su glupe, niko ne zna koliko imaju godina kada se "napucaju",
one to zele i meni najdraze "pa Boze dragi, necu valjda veceras da masturbiram".
Da, to je sve istina...ali da li muskarac nakon 21.godine ima pravo na takav izgovor?
Da li zena, djevojka moze sebi dopustiti da cuti, da to gleda i sutke odobrava, nadajuci
se da ce se jedan od njih zasititi i obratiti paznju na nju i slagati
Da li nakon 20-te postajemo toliko ljubomorne, toliko pateticne, da narednih 20 godina
posvecujemo samo tome da izgledamo ni dana starije od 18!
Zar je samo to vazno
Gdje je nestalo ono malo ljudskosti i hrabrosti, koje bi kao svi trebali da posjedujemo?
Kada smo odlucili da okrenemo glave i zaboravimo da je nasa duznost da kazemo
i pokazemo na ono sto nije u redu?