cllipann je napisao:
DA li vi smatrate da su Amerikanci sletili na Mjesec i da li smatrate da 30 godina poslje njihovog sletanja nije bilo niti jedne vise misije na Mjesec...ja smatram da je to jedna velika americka LAZ...nisu ni bili blizu mjesecu....cuj 30 godina je proslo niti jedna vise misija se nije organizovala jer govore kao da nema dovoljno sredstava...kao da je tesko naci sponzore dovoljno je da preko lunarnog modula napisu coca cola...i eto sponzora za misiju....aj sada vi opletite!
а да ли је земља једна велика равна плоча, на леђима четири велике корњаче? не, мислим да није, мислим да је округла...
ти сматраш да је то једна велика лаж. одма пошаљи протестно писмо на све америчке институције и НАСУ, наравно, и реци им како ствари заиста стоје и шта ти уствари сматраш. и онда пошаљи браћи русима (јер совјета више нема), па им реци да си то урадио, па ће они да те чашћавају до краја живота и живјећеш лагодно на њихов рачун.
користи интернет...
ЕДИТ . да додам још коју, док ми се још даде... можда им (државама које имају свемирске програме) не треба људска посада за истраживање мјесеца? технологија је од апола узнапредовала? пошаље се мала беспилотна сондица којом се управља са земље (а можда има и какве роботике) и ондак директно, благо мени, шаље снимке на земљу, а донесе и узорке касније, мош мислит. ха, шта велиш?
ко што је мисија
РОВЕР на марсу? можда мјесец више није у фокусу истраживања? или је све то једна веелика теорија завјере? срби су уствари први били у свемиру, ја сам неш начуо... јер лајка је уствари била српкиња, јес то знао. признај, ниси. и понијела је по киле шљивовице, поред оних костију за којима пси завијају кад је пун мјесец...
ал ето, пошто је доба глобализације и ја имам интернет, пронашо сам
ово... а богами и
ово... и тако даље...