bigman je napisao:
Ајде да видимо шта сте све "несташно" радили током одрастања (или можда још радите... или одрастате...).
Ево јаћу први.
- Бацање мачака у вис да видимо да ли ће се дочекати на ноге.
- Гађање возила кестењем поред парка МС, а зими исто то, само грудвама...
- Све могуће варијанте зезања телефоном...
- Љепљење жвака на столице, под клупе, шврљање...
- Петарде и подметања у џепове, капе...
Ето, ви наставите. Хоћу искрену исповијест овде!
- zezanje telefonom u svim varijacijama, to smo obožavale, ja i moje male drugarice iz komšiluka
- skidanje pasa s lanca, jer mi ih je bilo žao( po tuđim dvorištima dakako)
- švrljanje po klupi
- virenje u muški WC kroz ključaonicu kad on piški ( bile smo moža 8. razred)
- otvaranje vrata od mercedesa jumbaša nastavnice srpskog u osnovnoj, kako bi smo joj pobacali kasete od Šemse Suljaković ( jer je to sramno za jednu nastavnicu srpskog)
- krađa voća iz tuđih dvorišta = najslađe voće na svijetu, jednom je čovjek iskočio sa puškom ispred nas, jer smo mu već dugo brstili voćnjak, pa sam letila ko strijela, ne trčala već letila
- moj brat mi je jednom ubacio živu muhu u usta kad sam spavala ( mislim da zbog ovog nikad u Raj neće otići)
- jela pijesak,zidove i papir
- pozvonimo komšiji na vrata pa pobjegnemo i sakrijemo se, te onda virimo i gledamo njegovu izbezumljenu facu, pa sve ponovimo nekoliko puta
- pila rakiju s drugaricama u 5. osnovne
- fatanje u mraku: dječaci vs djevojčice... ovo na nekim rođendanima i sl
- bacanje jaja komšiji na prozor pa onda gledamo kako se onako sliva onaj sluzavi bjelanjak
- moj brat kaže da je bio neki alkos ispred prodavnice i uvijek pio one male rakije, u maloj flašici.. pa oni uzmu jednu malu praznu, popišaju se u nju i onda podmentu mu i onaj jadan popije. Žuto i ovo i ono, a on pjan pa ne vidi razliku.
Mrzila, a nisam radila:
- kad gađaju grudvama sa vrha zgrada i slične varijante s grudvama
- u osnovnoj, kad su dječaci negdje u 7. razredu zalete se i uhvate te za dupe na hodniku
- sve varijante piromanije
- duvan konzumiran u osnovnoj
- krađe kapa, rukavica, školskog pribora
eto