U jebote...
Stvarno...
Citiraj:
idu jedan po jedan.... sjeme im se zauvijek zatralo iz ove bosne ponosne koja nije kriva sto ce se dno i onaj zadnji sljam pokopati u njoj. ne bi me cudilo da ga zemlja povrati jer ne moze nesto kao jelica provariti. ovi sto mu zele laku zemlju ne sumnjam da su 100% cetnici (ili makar potajno) i siguran sam da se ne radi o bosancima. ako neko voli ovu zemlju paradoksno je da simpatise jelica i zeli mu laku zemlju, jer je on bio 100% dusmanin ove zemlje.
Ako je ovo normalno...
Cijelih 9 strana sam pročitala i ne mogu vjerovati...
Još su navodno u postu...
A evo kako se šale:
Citiraj:
AVNI KONKURS
Povodom smrti predsjednika NS-a, RS-a, FK Modrice, Rafinerije u Modrici, potpredsjednika SNSD-a, direktora preduzeca "8. septmbar", docent na fakultetima u Zvorniku i Banjaluci i Bog dragi zna cega sve jos, otvaramo javni konkurs za popunu upraznjenih mjesta.
Ovo je veliki dan za omladinu u prvenstveno u manjem entitetu jer sada ce im se, nadamo se, konacno pruziti prilika da zasjednu na jednu od 12 pozicija koje je dr.mr. prof. Milan Jelic obavljao.
Iz provjerenih izvora saznajemo da ce se najveca borba voditi oko pozicije "mentora" malog Petra. Nas izvor nam nazalost nije mogao potvrditi da li je to zbog Petrovog talenta ili zbog pokusaja da se priblizi udovici pokojnog Milana.
Za kraj se istinski nadamo da smo ta barem nekad u zivotu i mi barem malo nasikirali i da smo koliko toliko uticali na razvoj situacije.
BHFanaticos