banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Avg 2025, 11:28

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 23 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 01 Okt 2007, 00:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... &start=200

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Okt 2007, 00:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2007, 02:35
U jebote...
Stvarno...

Citiraj:
idu jedan po jedan.... sjeme im se zauvijek zatralo iz ove bosne ponosne koja nije kriva sto ce se dno i onaj zadnji sljam pokopati u njoj. ne bi me cudilo da ga zemlja povrati jer ne moze nesto kao jelica provariti. ovi sto mu zele laku zemlju ne sumnjam da su 100% cetnici (ili makar potajno) i siguran sam da se ne radi o bosancima. ako neko voli ovu zemlju paradoksno je da simpatise jelica i zeli mu laku zemlju, jer je on bio 100% dusmanin ove zemlje.

Ako je ovo normalno... :-?

Cijelih 9 strana sam pročitala i ne mogu vjerovati...
Još su navodno u postu...

A evo kako se šale:
Citiraj:
AVNI KONKURS

Povodom smrti predsjednika NS-a, RS-a, FK Modrice, Rafinerije u Modrici, potpredsjednika SNSD-a, direktora preduzeca "8. septmbar", docent na fakultetima u Zvorniku i Banjaluci i Bog dragi zna cega sve jos, otvaramo javni konkurs za popunu upraznjenih mjesta.

Ovo je veliki dan za omladinu u prvenstveno u manjem entitetu jer sada ce im se, nadamo se, konacno pruziti prilika da zasjednu na jednu od 12 pozicija koje je dr.mr. prof. Milan Jelic obavljao.

Iz provjerenih izvora saznajemo da ce se najveca borba voditi oko pozicije "mentora" malog Petra. Nas izvor nam nazalost nije mogao potvrditi da li je to zbog Petrovog talenta ili zbog pokusaja da se priblizi udovici pokojnog Milana.

Za kraj se istinski nadamo da smo ta barem nekad u zivotu i mi barem malo nasikirali i da smo koliko toliko uticali na razvoj situacije.

BHFanaticos

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2007, 01:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
SIJUKS je napisao:
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=42457&start=200

Ovakve verbalno-šovinističke izdrkotine se na ovom forumu zaključavaju najdalje na četvrtoj stranici. Ovde je devet stranica i još ništa pod ključem.

To valjda govori nešto i o nama, a bogami i o njima.

:-? :mad:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Okt 2007, 01:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
E stvarno, kakvih tamo ima idiota i neljudi, pa kako ih nije sramota. Mada, ima svugdje debila, malo prelistajte.
http://forum.blic.net/viewtopic.php?t=6468&highlight=umro+alija

Bilo je i na banjaluckom forumu debila koji su se ponasali jednako kao sada ovih 4-5 na sarajevskom...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Okt 2007, 01:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2007, 02:35
Samo je jedina utjeha da su to bila dva momka (bolesnika).
A ovi na sarajevu...pa ko mrava ih je :)

Ja se tačno uplašila. Majke mi.

Kontam: za sebe se ne bojim. Bojim se za svoju buduću djecu. Šta će oni dočekati? Tj. koga?
Dijete jednog od ovih bolesnika?!? :-?

Ne znam. Ovo je teška tema.

Check out....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Okt 2007, 09:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
Muslimani su toliko zatrovani nacionalizmom i mrznjom prema srbima da ce kad tad poovo doci do sukoba.

На высокий берег на крутой.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Okt 2007, 09:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Walter, nažalost si u pravu. Kolike su šanse da mi nakon svega onoga živimo u miru, ljubavi i slozi, a i dalje nas prisiljavati da ostanemo u istim granicama bilo bi kao zatvoriti mačku i psa u isti kavez. Oni su toliko zatrovani mržnjom da nemaju pojma šta govore. Samo da mi je znati odakle njoj ideja da jedan Milan Jelić treba odgovarati za tamo neke zločine..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Okt 2007, 18:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Feb 2007, 14:39
zgrozila sam se dok sam čitala sve one bljuvotine....bolesnog li naroda :cry:

Or somewhere in between.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Okt 2007, 19:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Rakun_Slavko je napisao:
E stvarno, kakvih tamo ima idiota i neljudi, pa kako ih nije sramota. Mada, ima svugdje debila, malo prelistajte.

Bilo je i na banjaluckom forumu debila koji su se ponasali jednako kao sada ovih 4-5 na sarajevskom...

Dobra ti je paralela, al kad već porediš.. jel nisi uporedio i činjenicu da je ova tema na blic forumu zaključana a ima samo 1 stranu.. dok na sarajevskom evo sad 11 strana i nema ni brisanja ni bana? jel forum SA radi bez moderatora, il oni likuju što ovi ovako bljuju po Srbima i preminulom predsjedniku?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Okt 2007, 19:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

XIX century je napisao:
Rakun_Slavko je napisao:

Dobra ti je paralela, al kad već porediš.. jel nisi uporedio i činjenicu da je ova tema na blic forumu zaključana a ima samo 1 stranu.. dok na sarajevskom evo sad 11 strana i nema ni brisanja ni bana? jel forum SA radi bez moderatora, il oni likuju što ovi ovako bljuju po Srbima i preminulom predsjedniku?

Potpisujem

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Okt 2007, 20:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
ma debili ... koji nemaju osnovne kulture i postovanja ni prema sebi ni prema drugima ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Okt 2007, 22:21 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Okt 2003, 15:24
Nije lijepo pisati i komentirati necuju smrt na ovakav nacin. Isto tako nije lijepo pripisivati drugom narodu razne etikete zbog izjava ili komentara nekoliko pojedinaca.

Pitam ja vas, kako bi vi komentirali smtr nekog od uglednijih bosnjackih politicara. Da li bi vasi komentari bili slicni komentarima koje ste naveli, ili bi bili jos zesci i primitivniji.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Okt 2007, 22:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
zah...ne tupi

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Okt 2007, 23:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

zah je napisao:
Da li bi vasi komentari bili slicni komentarima koje ste naveli, ili bi bili jos zesci i primitivniji.

Zar ima nesto zesce i primitivnije od onog zla?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Okt 2007, 23:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
zah je napisao:
Nije lijepo pisati i komentirati necuju smrt na ovakav nacin. Isto tako nije lijepo pripisivati drugom narodu razne etikete zbog izjava ili komentara nekoliko pojedinaca.

Pitam ja vas, kako bi vi komentirali smtr nekog od uglednijih bosnjackih politicara. Da li bi vasi komentari bili slicni komentarima koje ste naveli, ili bi bili jos zesci i primitivniji.

Hoces reci da su Srbi primitivniji? ccc...

На высокий берег на крутой.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Okt 2007, 23:35 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2006, 13:15
dok god se tri prsta budu dizala muslimani ce vas mrzjeti tako je to kod njih ahhah jebiga ....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Okt 2007, 01:06 
Veteran
Veteran

Dakle, ja sam napisao jedan sasvim normalna komentar, i postavio vama jedno sasvim normalno pitanje . Dobio sam odgovor "da ne tupim", jer to sto sam ja napisao, nije normalna stvar za neke.

Kud ces zesci komentar Valter od onoga gdje se na osnovu nekoliko komentara daje ocjena o jednom cijelom narodu.

Da budem malo pragmatican. Dodik vidi sve sta nije dobro u Sarajevo, sta nije dobro kod Silajdzica, a ne vidi sta nije dobro u Banja Luci i sta nije dobro kod njega.

Kad pises i govors prvo podji od sebe i svoje okoline pa onda idi dalje.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Okt 2007, 02:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

zah je napisao:

Било би и таквих чије би изјаве биле жестоке, сигурна сам. И онда би модератор, највјероватније Србин, закључао, па потом избрисао тему најдаље на четвртој страни. Порекни ме ако можеш. :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Okt 2007, 02:52 
Veteran
Veteran

Nemam toliko iskustvo na ovom podforumu da bih moga nesto tvrditi, ali dok sam pratio komentare na temi religija, stekao sam jako, jako, povoljan dojam o sadasnjem moderatoru, na osvu njegovih komentara.

Nije dobro uzimati sebe za mjerilo svih stvari. Svi mi imamo svoja ubjednja o ovom ili onom problemu, nastala na osnovu procitane literature ili pak iz licnog iskustva. Mi citamo razlicitu literatuiru, i imamo razlicito zivotno iskustvo, pa bas zbog toga nije ni moguce da o svim problemima mislimo na isti nac.

Dakle, mora postojati tolerancija, mora postojati zelja da se cuje u neko drugo misljenje koje nije u skladu sa nasim miljenjem, naravno potrijepljeno nekim izvodom iz literature, jer smo mi samo citataci onoga sto napisu istrazivaci, a danas su mnoge stvari neistrazene ili pak povrsno istrazene, a pokusvaju se prezentiorati kao neka objektivna istika, istina koja ne postoji i koja ne moze postojati.

Dakle, ja bih bio za brisanje svih komentara, pa i naslova koji imaju obiljezja vrijedjanja na nacionalnoj, vjerkoj ili licnoj osnovi.

Ne znam, zasto je tema morala poceti sa onim citatima. Onaj koji ide na taj forum, tamo treba da raspravlja i ispravlja stvari, da ukazuje na nepristojnost komentara itd, a ne da to koristi na ovom podforumu u cilju raspirivanja nacionalne i vjerske mrznje.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Okt 2007, 07:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
zah je napisao:
Dakle, ja sam napisao jedan sasvim normalna komentar, i postavio vama jedno sasvim normalno pitanje . Dobio sam odgovor "da ne tupim", jer to sto sam ja napisao, nije normalna stvar za neke.

Kud ces zesci komentar Valter od onoga gdje se na osnovu nekoliko komentara daje ocjena o jednom cijelom narodu.

Da budem malo pragmatican. Dodik vidi sve sta nije dobro u Sarajevo, sta nije dobro kod Silajdzica, a ne vidi sta nije dobro u Banja Luci i sta nije dobro kod njega.

Kad pises i govors prvo podji od sebe i svoje okoline pa onda idi dalje.

Rekoh, ne tupi...Ne tupe ni drugi. A i Dodiku i Silajdzicu nije mjesto na ovom podforumu vec nize...btw. jedna stvar me zanima....vidi koliko postova imas ovde...ima li Janko, Marko, Ozren, Ilija toliko na SA forumu a da pricaju tako kao ti??

Kad pises i govoris prvo podji od sebe....

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 23 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]