banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Avg 2025, 11:28

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 47 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Sep 2007, 20:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2003, 15:42
prvi put u BG prije nepar godina.... danas u doboju na semaforu u Doboju, na magistrali idem ja iz pravca sarajeva i crveno na raskrsnici.
Kad prilazi curetak 17-18-19 godina, jegba, ne znam sad procjenit tacno, kuca mi na prozor i ja otvorim kontam zamolice me jel idem u smijeru tom i tom da je povezem, zakasnila na bus iz skole i slicno....
Kazem ja izvoli.... Kaze ona: " Cao izvini, jesi raspolozen da skrenemo negdje"? Ja se izgubim u momentu, stvarno ne glumim, vec sam bas bio zaprepasten.... kontam sto se toce skretanja ja sam odavno skreno, a ako je to skretanje skretanje na koje sam ja pomisli hvala ne... i kazem ja njoj ljubazno, " hvala na ponudi ali ne bih." Kaze ona, nema problema izvini na smetnji." Rekoh: "Nema problema, vise srece drugi put. Cao" Ona: "Cao"....

I bas me nesto zamisli.... ko je, odakle, godina, skola, jel rtadi sama, imal svodnika, koga izdrazava tim parama ako uopste ista zaradi.... imal kakvu polnu bolest? Kakva je bila kad je bila beba, curica, jel znala sta je ceka.... bas me rastuzila i zamislila.... uzas.... ja sam potresen, premlada je. Ova u BG je bila kurvetina profi, stara, zna znanje, nema sta, ali ova je bas dijete..... zao mi je....

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2007, 21:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
AntiDope je napisao:
prvi put u BG prije nepar godina.... danas u doboju na semaforu u Doboju, na magistrali idem ja iz pravca sarajeva i crveno na raskrsnici.
Kad prilazi curetak 17-18-19 godina, jegba, ne znam sad procjenit tacno, kuca mi na prozor i ja otvorim kontam zamolice me jel idem u smijeru tom i tom da je povezem, zakasnila na bus iz skole i slicno....
Kazem ja izvoli.... Kaze ona: " Cao izvini, jesi raspolozen da skrenemo negdje"? Ja se izgubim u momentu, stvarno ne glumim, vec sam bas bio zaprepasten.... kontam sto se toce skretanja ja sam odavno skreno, a ako je to skretanje skretanje na koje sam ja pomisli hvala ne... i kazem ja njoj ljubazno, " hvala na ponudi ali ne bih." Kaze ona, nema problema izvini na smetnji." Rekoh: "Nema problema, vise srece drugi put. Cao" Ona: "Cao"....

I bas me nesto zamisli.... ko je, odakle, godina, skola, jel rtadi sama, imal svodnika, koga izdrazava tim parama ako uopste ista zaradi.... imal kakvu polnu bolest? Kakva je bila kad je bila beba, curica, jel znala sta je ceka.... bas me rastuzila i zamislila.... uzas.... ja sam potresen, premlada je. Ova u BG je bila kurvetina profi, stara, zna znanje, nema sta, ali ova je bas dijete..... zao mi je....

:lol: al je i tužno :( užas

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Sep 2007, 21:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jul 2001, 01:00
:(

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Sep 2007, 21:05 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
Slika

pricaj mi jos...o njoj...kakva joj je kosa?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Sep 2007, 21:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jun 2004, 00:25
Doboj... 17, 18, 19 godina...
Gdje tachno?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Sep 2007, 21:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
Wobbly je napisao:
Slika

:o

Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Sep 2007, 21:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
Wobbly je napisao:
Slika

:lol: :lol:

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Sep 2007, 22:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2003, 15:42
Pero_Bombas je napisao:
Doboj... 17, 18, 19 godina...
Gdje tachno?

Znam da vam je sam naziv teme pomutio pamet jer se pominju prostitutke, ali skoncentisi se barem pa procitaj pazljivo, ne na preskok jer nije bilo nista, nema pikanterija.,. i da je bilo ne bih ih postovao ovdje.... pise gdje, kada, u kojim ikolnostima... detaljno sam objasnio....

Veliki sad znam zasto je Veliki!

PS. RAzocarali ste me, Pero, Veliki.... balavurdijo obicna......... sad bih vas banovo, samo da mogu....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Sep 2007, 22:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Jako neukusni komentari..

Blah, AntiDope.. si gledao film Ljilja 4-ever? Pogledaj, mislim da bi bar neki od odgovora na tvoja pitanja bili slični ovima koje možeš dobiti pogledavši film..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Sep 2007, 22:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

To je ustvari čitava jedna filozofija okretanja crne svakodnevice na zajebanciju ne bi li se koliko-toliko sačuvao zdrav razum ali dobro...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Sep 2007, 22:38 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jun 2006, 22:47
Jako sam zalosna sto sam ovo procitala. Antidope, mogu mislit kako je tek tebi jer si sto dozivio.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Sep 2007, 22:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
Pero_Bombas je napisao:
To je ustvari čitava jedna filozofija okretanja crne svakodnevice na zajebanciju ne bi li se koliko-toliko sačuvao zdrav razum ali dobro...

...dok se drugom tragedija desava...smijacemo se...ne daj Boze nasmijati se sopstvenoj...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Sep 2007, 23:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
jezivo :( prije nekoliko mjeseci na izlazu iz Sarajeva(raskrsce gdje pocinje autoput)sam vidjela curu kako 'ordinira",sokirala sam se jer sam prvi put vidjela prostitutku na ulici u BiH,pa mi je brat rekao,da je to nazalost normalna pojava i stvarno,nekoliko puta sam isla poslije i uvijek je neka od njih bila tamo,bez obzira na doba dana

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Sep 2007, 06:37 
Mozda je narkomanka...ko ce ga znati....antidope, jel to onaj semafor kad se ide iz BL pa je desno centar Doboja, a lijevo se ide preko mosta za Tuzlu (ili Zenicu..nisamm siguran)??

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Sep 2007, 08:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
Ja sam prije par dana kod Prijedorske petlje vidio djevojku za koju mi se ucinilo da je prostitutka. Setkala se ipod petlje...

На высокий берег на крутой.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Sep 2007, 10:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2007, 12:36
sick...tuzno...ne vjerujem da je imala svodnika...vjerivatno bi bilo organizovanije...sigurno je dzanerka...jadna,ako vec nija zaradila neku bolest uskoro ce....tuga.....mogu da zmislim koliko je na dnu kad je na to spremna...ali opet ...uvijek postoji nesto trece.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Sep 2007, 11:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Helena je napisao:
Pero_Bombas je napisao:

...dok se drugom tragedija desava...smijacemo se...ne daj Boze nasmijati se sopstvenoj...

Da vam nesto otvoreno kazem... Kenjate...
Necu da se tako sazaljevam iz prostog razloga sto u pozadini svega toga stoji jedan uvrnuti osjecaj samoljublja koji govori kako smo dobri, osjecajni i njezni kako nas dira tudja sudbina...
Koliko bi vas nesto otvoreno uchinilo? Recimo... Pomoglo toj curi na jedan konkretan nacin...
Sad ce svi reci redom da sam debil, ali dobro, sam sam to trazio...
Prva stvar... U odnosu na neke ljude svi smo odurno bogati... Evo, ja prvi... Imam elektricnu i akusticnu gitaru... Ako mi neko kaze da danas u BiH to nije luksus, ne mogu a da ga ne smatram glupim.. Dalje... Pogledajte sta se pise po forumu... Ljudi kupuju sunchanice za 300KM, parfeme koji na snizenju kostaju 80KM, na 'dobitni listic' u kladionicu ulazu po 50KM i onda mi neko prica o nemogucnosti da se stvari promjene...
Ne pricam ni o kakvom mijenjanju svijeta, pricam o mijenjanju jednog ljudskog zivota, koji nije samo statistika, mrtvi broj na papiru... Zamislite svojih narednih 30 godina i onda mi recite da pricam gluposti....
Da pojasnim... Bicu tako sirokog srca i odreci cu se napijanja za subotu... Dakle, samo jedno veche... Nek Anti da 40 dio svoje plate, nek' se neko drugi odrekne izlaska, kladionice, knjige ili cega vec i skonta te pare za jedan mali 'fond'.
I nek svi oni koji su kontali da napishu neshto u stilu 'jadna djevojka, Bog zna sta ju je na to natjeralo' daju po 2KM, imacemo dovoljno para da curi platimo upis na fakultet i mozda i chitavu prvu godinu. Sad, ako joj se vishe svidja da bleji nad knjigom nego da se 'polno opshti' sa ko zna kim, shvatice priliku ozbiljno, izborice se za stipendiju i steci ce kolike tolike uslove da mozda i zavrsi fakultet... Anti uzme auto, ja dam pare za gorivo i idemo u Doboj...
Izgleda vam ovo bolesno? Zasto bi bilo... Znachi... Samo jedno veche ostanite kod kuce, chitajte knjigu, slusajte ziku ili kenjajte po forumu kao sto inache to radite i znajte da ste uchestvovali u izgradjivanju jedne buducnosti... Ako sve to propadne, opet nishta... Ja radije biram pokushaj pa makar ispao popushaj... Sad ce se naci neko pametak ko ce reci da nije nasha duznost da se time bavimo i da ima vec neko za to... Dooobro... Prihvatam... Da li ima, dovoljno je pogledati kroz prozor... Ali u sluchaju toga odgovora molim vas nemojte se chuditi ako vas neko u buducnosti nazove licemjerima...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Sep 2007, 11:34 
Nije losha ideja, ali ako ona to hoce...ja prvi kesh dajem...btw...idem u petak u Doboj!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Sep 2007, 11:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2004, 22:02
...to bi bila jednokratna pomoc...
a gdje su knjige, krov nad glavom?
nije samo problem upisati se i poceti nesto novo... tesko je zavrsiti.
tesko je i najrodjenijeg odskolovati, a kamoli nekog drugog.
ja se aposlutno slazem da joj treba pomoci, ali ako ona to sama ne zeli, druga je prica. da je ona zaista htjela bilo koju vrstu pomoci, obratila bise bilo kojem centru za socijalni rad, vladi, bio kojem ministarstvu, obrazlazuci svoj problem pricom da ce zavrsiti na ulici kao prostitutka ako joj se ne pomogne.
sumnjam da je to ucinila.
mislim da se osmah predala.
trebala je sama uciniti mnogo toga prije nego sto je zaglavila tu gdje jeste.
ja npr. prvo cu uciniti sve moguce i otvoriti sva moguca vrata., pa tek onda okrenuti najgori moguci list...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Sep 2007, 12:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Feb 2007, 14:39
Pre jedno par meseci idemo muži ja u bg i prelazimo onaj famozan most kad ono njih 5 se nadžidžalo..ja ono kao ne verujem i još jednom pogledam kad samo vidiš počele da mi mašu i da šalju poljubce...ja sam se u trenutku zacrvenela....šokantno iskustvo.

Or somewhere in between.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 47 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]