banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Avg 2025, 11:27

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 16 Posta ] 
Autoru Poruka
 Tema posta: Zloostavljanje djece
PostPoslato: 21 Jun 2007, 14:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Nize nema:

Citiraj:

Silovao ćerku i sekao je ugrejanim nožem

KRAGUJEVAC - Akif Bahtiri, koji je još februara 2003. u kragujevačkom Okružnom sudu osuđen na šest i po godina zatvora zbog silovanja svoje kćerke, napokon je, posle četiri godine otišao na izdržavanje kazne. Kćerka koju je godinama silovao, vadio joj zdrave zube i sekao ugrejanim nožem, sada živi novi život. Dočekala je da se otac nasilnik nađe iza rešetaka."
Volela bih da se nikada ne vrati, kaže R. B. Između asfaltnog druma i železničke pruge u selu Maršić pored Kragujevca, u baraci provaljenoj od truleži šest godina je trpela najstrašnije muke. Tada je još bila dete. Akif je od 1995, kada ga je supruga napustila, do 30. juna 2001. godine, kako je Sud utvrdio, prisiljavao na obljubu R. B, fizički je zlostavljao jer nije želeo da ona napusti kuću.

- Stavljao je nožna šporet da se ugreje, a onda tražio da skinem veš sa sebe. Kabl je uvek bio iza vrata, u slučaju da počnem da se otimam....

http://www.glas-javnosti.co.yu/danas/srpski/H07062004.shtml

Jednako strasno

Citiraj:
Bagdad: Horor u sirotištu!

Sasvim slučajno su američki vojnici u Bagdadu otkrili nevjerojatne scene izgladnjivanja djece u sirotištu „Al-Hanan“.

Kako navodi zapovjednik vojne postrojbe Mitchell Gibson, djeca su zatečena u stanju kost-i-koža, na granici života i smrti, razmještena po podu, u vlastitome urinu i izmetu...
...- Tisuće muha pokrivalo je tijelo jednog dječaka. Izlazile su iz njegovih usta, nosa, ušiju, otvorenih rana. Samo je još mogao pokretati oči, ispričao je šokirani vojnik, dodajući kako je njegova iračka ratna epizoda više nego opravdana spašavanjem siročadi.

Djeca su lancima bila povezana za krevete, a interesantno je da su vojnici u kuhinji zatekli ljubazno osoblje dječjeg doma - upravo su za sebe spremali ukusan obrok!?...
http://www.pincom.info/svijet/opsirnije.asp?ID=48486

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jun 2007, 14:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2007, 12:36
ucas bljak i odvtratno...a da otvorimo podforum crna hronika....pa da povracamo do besvjesti....malo malo pa mi se zgadi covjek i drustvo :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jun 2007, 14:54 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Nov 2003, 17:05
Citiraj:
Silovao ćerku i sekao je ugrejanim nožem

KRAGUJEVAC - Akif Bahtiri, koji je još februara 2003. u kragujevačkom Okružnom sudu osuđen na šest i po godina zatvora zbog silovanja svoje kćerke, napokon je, posle četiri godine otišao na izdržavanje kazne. Kćerka koju je godinama silovao, vadio joj zdrave zube i sekao ugrejanim nožem, sada živi novi život. Dočekala je da se otac nasilnik nađe iza rešetaka."
Volela bih da se nikada ne vrati, kaže R. B. Između asfaltnog druma i železničke pruge u selu Maršić pored Kragujevca, u baraci provaljenoj od truleži šest godina je trpela najstrašnije muke. Tada je još bila dete. Akif je od 1995, kada ga je supruga napustila, do 30. juna 2001. godine, kako je Sud utvrdio, prisiljavao na obljubu R. B, fizički je zlostavljao jer nije želeo da ona napusti kuću.

- Stavljao je nožna šporet da se ugreje, a onda tražio da skinem veš sa sebe. Kabl je uvek bio iza vrata, u slučaju da počnem da se otimam....

:pain10: :pain10: :pain10: :pain10: :pain10: :pain10:
odrzavati ga svjesnog i zivog, svezanog i muciti ga godinama, najstrasnijim mukama koje je ikada ljudski um smislio!!!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jun 2007, 14:56 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jan 2005, 23:44
pedofile i zlostavljace djece javno vjesati bez imalo griznje savjesti :]]]]

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jun 2007, 22:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
Slika

O moj Boze...nikada nisam vidjela nista strasnije. :crybaby: :crybaby: :crybaby:

Sto vise poznajem ljude, sve ih vise prezirem. Ne postoji zivotinja koja je u stanju pokazati ovakvu okrutnost.

Ma liberté

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jun 2007, 22:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
KRAGUJEVAC - Akif Bahtiri, koji je još februara 2003. u kragujevačkom Okružnom sudu osuđen na šest i po godina zatvora zbog silovanja svoje kćerke, napokon je, posle četiri godine otišao na izdržavanje kazne.

Ma meni ovo ne ide u glavu .. 6 godina!? Sta je to za takvu monstruoznost!? Pa za kojekakve gluposti, pljacke i prevare su dobijale mnogo vece kazne od ovoga .. A porediti takve dvije stvari je smijesno ..

Doduse, ja i pravosudje - nebo i zemlja .. ali je on po meni zasluzio znatno znatno vecu kaznu ..

Ne mogu sada da pronadjem link .. ali prije par mjeseci bila je slicna situacija, samo sto su u pitanju bili baka i deda koji su zlostavljali unuce .. dobili su kaznu od 2 godine .. Kao da su piljaru opljackali .. Sramota ..

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jun 2007, 22:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
:( :( :( :( :(
Ovo je užas.... Djevojčica više nikad neće biti normalna... A o djeci u sirotištu neću ni da pričam... :( :cry:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jun 2007, 10:08 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Nov 2003, 17:05
V@nja je napisao:
Citiraj:
KRAGUJEVAC - Akif Bahtiri, koji je još februara 2003. u kragujevačkom Okružnom sudu osuđen na šest i po godina zatvora zbog silovanja svoje kćerke, napokon je, posle četiri godine otišao na izdržavanje kazne.

Ma meni ovo ne ide u glavu .. 6 godina!? Sta je to za takvu monstruoznost!? Pa za kojekakve gluposti, pljacke i prevare su dobijale mnogo vece kazne od ovoga .. A porediti takve dvije stvari je smijesno ..

Doduse, ja i pravosudje - nebo i zemlja .. ali je on po meni zasluzio znatno znatno vecu kaznu ..

Ne mogu sada da pronadjem link .. ali prije par mjeseci bila je slicna situacija, samo sto su u pitanju bili baka i deda koji su zlostavljali unuce .. dobili su kaznu od 2 godine .. Kao da su piljaru opljackali .. Sramota ..

Pa kod nas se uvijek povreda imovine vise kaznjavala od povrede ljudi.
Zesce sranje. jos zatvori ko banje.
Izlaz za vikende i sl.
"Bem ti drzavu koja nema zatvor!"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jun 2007, 13:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2001, 01:00
Bože me sačuvaj....pa vi se baš nemate ni za šta drugo,osim za gluposti
zanimati...Bezveze...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jun 2007, 13:29 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
Nekidan je u Austriji jedan otac dvogodisnjog dijeteta krenuo da odveze dijete u vrtic/jaslice, i usput navratio u firmu da nesto 'nakratko' obavi. Covjek je ostao u firmi citav dan, majka dijeteta je otisla posle posla po dijete u vrtic , dijeteta tamo nije bilo, nazvala je svog muza a on se onda sjetio da je dijete ZABORAVIO u autu!! Citav dan!! :evil: Dijete je umrlo. :cry: Ne smijem ni posmisliti kojom mukom je dijete umrlo, od gladi, od zedji, od vrucine (u autu je vjerovatno bilo preko 40 stepeni, ako ne i 50, po ovakvoj zegi i vrucini..)... :cry: :cry:
Ne razumijem kako neko moze da zaboravi na svoje dijete...!! Kad imas dijete uza se, onda sva paznja treba da se posveti dijetetu. A sve drugo ostaje po strani. :-?

Poslednji put menjao Leona dana 22 Jun 2007, 14:52, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jun 2007, 14:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Apr 2005, 09:34
dijete..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jun 2007, 14:51 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
zipp je napisao:
dijete..

Jel to sve sto te zgrazava u tom sto sam napisala? To jedno "i"?
Ispravicu da se nebi slogirao.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jun 2007, 21:38 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Apr 2005, 09:34
he he ..ne zgrozavam se .. no hard feelings

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jun 2007, 11:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2001, 01:00
ah te žene :D ....pa eto ,ti se za svoje ne moraš brinuti, kad ćeš ga
tako jako paziti... nego, šta bi sa Austrijancem?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jun 2007, 17:14 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Okt 2004, 13:13
Sve ovo potvrdjuje moju teoriju da zivot olako prihvatamo.
Sve djecu radjaju i udaju se tek tako.
Evo vec mi 5 cura iz srednje na "mama" pocelo da se odaziva.
Nije dijete igracka pa da je u kutiju stavis kad ti dosadi...

Necu ga roditi dok ne budem osjetila da sam zaista spremna na to da mu svu paznju posvetim , a ne da zovem moju mamu svaki put kad pocne da place i da me ispituje o milion stvari. Sama cu odgajati svoje dijete. A to cu moci tek kad sebe kao osobu izgradim i kad
postignem ono sto zelim. U suprotnom, bicu samo jedna u nizu dzangrizavih majki koje vole a ne znaju na najbolji nacin pokazati svoju ljubav. Ne zelim da zvocam djetetu, da vristim na njega zbod svake greske...

E, to je ono o cemu zelim da razmisljam i o cemu mogu raspravljati,
a ova monstruozna djela ne zelim da analiziram!!!

Jedno je sigurno, baciti u vazduh pa na bajonet docekati!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jun 2007, 10:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
Pogledah film "Song for a raggy boy" na DVD neki dan. Preporucen mi je jer je dobitnik glavne nagrade na Kanu ili tako nesto.

Film je jako tezak i gnusan, na ovu je temu. Vjerovatno u zivotu i nisam pogledala tezi film, a zasnovan je na istinitom dogadjaju.

Necu vise nista govoriti, pogledajte ako budete mogli, ali ako imate slab zeludac ili nervnu labilnost, onda nemojte.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 16 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]