banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 15:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Mar 2007, 22:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
UĆUTKALA DETE SELOTEJPOM
Vaspitačica vrtića "Zvončica" iz Zrenjanina Dragana Brusin zalepila selotejpom usta petogodišnje devojčice zato što je neprekidno pričala!
ZRENJANIN - Vaspitačica vrtića "Zvončica" iz Zrenjanina Dragana Brusin zalepila je selotejpom usta petogodišnje devojčice da bi je ućutkala. Vaspitačica je suspendovana i upućena na vanredni lekarski pregled. Incident se dogodio početkom nedelje u predškolskoj ustanovi, kad je vaspitačica izgubila kontrolu jer je devojčica kojoj je zalepila usta neprekidno pričala u vreme odvijanja radnih aktivnosti.

Direktorka Predškolske ustanove "Radosno detinjstvo" iz Zrenjanina Anđelija Mirković,potvrdila je da je do ovog incidenta zaista došlo.
- Ovo je izuzetno neprijatan događaj, za koji, po mom mišljenju, nema opravdanja - rekla je Mirkovićeva.

Roditelji devojčice odbijaju da javno komentarišu ovaj slučaj, još uvek su u šoku, a uznemireni ovim događajem, roditelji druge dece insistiraju da se sve pojedinosti utvrde strahujući da se nešto slično ne desi i njihovoj deci. Jedna od majki upozorava na činjenicu da je ovaj skandal izbio na videlo tek kad su deca počela o tome da pričaju svojim roditeljima.
- Deca ne umeju da lažu, ali njihove priče svakako se moraju proveriti - kaže ona.

Po svedočenju njene ćerke, osim što je nesrećnoj devojčici zalepila selotejp preko usta, vaspitačica je i podstrekivala ostalu decu da je zbog njene navodne neposlušnosti kazne, pa su ona uz veliku graju nju i izudarala.
- Ja prosto ne mogu da verujem da se to događa! Mi plaćamo da nam deca budu čuvana i vaspitavana - kaže ona. U jednoj verziji priče koja je potresla zrenjaninsku javnost spominje se i drugi vaspitač ove grupe Miroslav Golić, koji je, navodno, bio učesnik u ovom događaju, ali to negira direktorka Mirković.

Ona kaže da takvu informaciju nema, ali ističe da "istražni postupak" o ovom slučaju nije završen, pa dozvoljava mogućnost da rekonstrukcija događaja ponudi i druge činjenice. Gotovo celokupna zrenjaninska javnost osuđuje ovo nasilje, ali neki, komentarišući ovaj slučaj, istovremeno upozoravaju i na okolnosti pod kojima vaspitači rade.

Naime, neki od tih komentara tiču se ponašanja dece, koja su, kako tvrde, raspuštena i razmažena, pa je s njima teško raditi.
- Prisustvovao sam sceni kad je dete pljunulo vaspitačicu, opsovalo joj mater i šutnulo je dok ga je preuzimala od nakvarcovane mame, koja je imala i veštačke nokte. Treba li napomenuti da mama s takvim noktima nije mogla da mu prezuje patikice, a postupak deteta joj je bio smešan i odreagovala je sa: "Jao, ljubavi" - jedan je od tih komentara.

Učiteljica đaku odsekla jezik makazama?!

MILANO - Da ućutkivanje selotejpom i nije najmonstruoznija vaspitna metoda govori vest od pre nekoliko dana, kad je učiteljica u jednoj italijanskoj školi makazama odsekla jezik nemirnom sedmogodišnjem učeniku! Privremeno angažovana 22-godišnja učiteljica čak dva puta je pretila učeniku makazama pre nego što mu je zaista odsekla jezik.
- Isplazi jezik! Odseći ću ti ga, pa više nećeš da pričaš - pretila je učiteljica živahnom učeniku.
Učiteljica, poznata samo po inicijalima R. S., tvrdi da se radi o nesrećnom slučaju! Nesrećnom dečaku doktori su uspeli ponovo da prišiju jezik.

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Mar 2007, 23:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Čula sam za ovo... Inače, jedna iz BL je takođe suspendovana i ne smije više nikad radit kao učiteljica... Isto selotejp u pitanju..
A ta ludača iz Milana je tjerala dijete da kaže da se samo posjeklo...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Mar 2007, 01:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Sep 2004, 01:11
ma nije selotejp ništa...sitnica!
prije par godina mladi bračni par je donio svoju šestomjesečnu bebu na kliniku zbog lošeg zdravstvenog stanja. nakon laboratorijskih pretraga utvrdilo se da je beba ovisnik o heroinu!
naime, pošto roditelji nisu znali kako da ućutkaju bebu koja stalno plače u flašici su joj svakog dana davali malo heroina nakon čega bi dijete spavalo k`o beba! epilog slučaja ne znam.
selotejp? mala maca!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Mar 2007, 00:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
:roll: E pa stvarno nikad kraja :-? "radostima". :roll:

Sta uopste reci na ovo ?

Mislim mala iz Zrenjanina je "dobro prosla" u odnosu na ovog djecaka iz Milana. Ne bi me iznenadilo da on vise nikad ne progovori.

Ma liberté

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Mar 2007, 11:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Kuda ide ovaj svijet?! :roll:

Otkinula učeniku makazama jezik koji su ponovo prišili?
To ni u filmovima nema!

Do duše ima u Crnom Gruji kad Gruja otkine Čeda - Velji jezik. (a Zmago mu donese novi)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Mar 2007, 13:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Okt 2001, 01:00
Nama je nasa teta ljepila flaster na usta, sjecam se da je jedan djecak iz grupe cesto tako zavrsavao . Napominjem da je to bilo davne 1976.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Mar 2007, 23:57 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2007, 15:10
SIJUKS je napisao:
MILANO - Da ućutkivanje selotejpom i nije najmonstruoznija vaspitna metoda govori vest od pre nekoliko dana, kad je učiteljica u jednoj italijanskoj školi makazama odsekla jezik nemirnom sedmogodišnjem učeniku! Privremeno angažovana 22-godišnja učiteljica čak dva puta je pretila učeniku makazama pre nego što mu je zaista odsekla jezik.
- Isplazi jezik! Odseći ću ti ga, pa više nećeš da pričaš - pretila je učiteljica živahnom učeniku.
Učiteljica, poznata samo po inicijalima R. S., tvrdi da se radi o nesrećnom slučaju! Nesrećnom dečaku doktori su uspeli ponovo da prišiju jezik.

Bože. Mislim stvarno ne znam šta reći! Neki ljudi su jednostavno poremećeni!
Nesretan slučaj; pa mislim koja joj budala može u to vjerovati!

P.S. Sreća pa mi je tetak bio učitelj!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]