Iz jedne skorije teme citiram
Citiraj:
jedan čovjek - jedno radno mjesto treba da je moto ako želimo smanjiti nezaposlenost.
Komu treba veća plata od prosjeka (800km)?-to je dovoljno.
Ali komu reći? - Da pišem dodiku pa da trpim sankcije?-On je pričao kako jedan profesor može predavati na više fakulteta i tako zaraditi, a ja sam protiv toga.
Uvrštavanjem gornjeg mota u momentu bi se otvorilo 10000 radnih mjesta.

U Boga mu My mama said pjeva kravitz odoh na prozor
Pa Nastavljam,
Treba nam čovjek tipa mahatme gandija a ne znam je li dodik sposoban za to.
Treba krenuti od glave.
U skupštini RS treba da poslanici rade samo taj posao i da se ''kreću'' među ljudima uočavaju probleme i rješavaju,a ne da zarađuju 2000km na poslu i 2000 u poslaničkoj klupi – tu je izvor koruptivnosti, šta će im toliki novac koji ih samo pokvari?
Isto tako i odornici po skupštinama opština kojih ima u RS preko hiljadu, treba da se kreću i uočavaju i rješavaju probleme,a ne da posle posla sjedaju u klupe i ganjaju vlastiti interes, a za opšte ih nije briga izev onda kada im to ide u prilog.
Treba skresati sve poslove na jedan. Ne da profesor predaje na drugom fakultetu već da se oformi od studenta profesor koji će naukovati.
Mnogi sjede u raznim savjetima, odborima, komisijama, privatno i raznim tipovima organizovanja na dve stolice iz vlastitih novčanih interesa,a to nikome ne donosi dobro, jer novac ne donosi dobro. Novca ima dovoljno,a li kad ga je previše rađa se bolest i takav poslanik ili odbornik nije sposoban nizašta.
Moralno treba izgrađivati društvo i socijalno, stvarati radna mjesta gdje god je to moguće, a među zaposlenima da se razvija duh volonterstva ili dobrovoljstva za unapređenje života svih građana. Tada će se tek rješiti problem nezaposlenosti.
Nezaposleni treba da primaju mjesećne naknade.
Neka netko pošalje Dodiku
kabinet@vladars.net ovo kao dobrovoljac, jer ja ne mogu, dvaput sam poradi mišljenja proganjan