banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 10:42

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 43 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Po posljednjoj modi
PostPoslato: 10 Sep 2006, 16:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2006, 17:32
Jeste li vi primjetili da se ovo desava u BL?
Sve vise smo poceli da se oblacimo u fensi buticima, da kupujemo skupe spravice, sminku "poznatih svjetskih sminkera"... Kao da smo nesto bolji od drugih ako imamo najnoviji parfem Celin Dion ili nesto-za-cim-su-vec-ludi-muskarci-valjda-neka-najnovija-tehnologija-ili-patike-ili-....
Koliko je nekih super mega dobrih i skupih auta u gradu.
I polugole curice. Ove godine sam primjetila da su IN neki maleni sorcevi koji otkrivaju sve. I sve su na stiklama, ofarbane, iskvarcane, u kratkim suknjama i minijaturnim majicama... I tako svako vece i svaki dan. Pretpostavljam da moraju po citav dan samo da „njeguju“ svoj izgled. Ja se ne sjecam da je sve to bilo tako prije samo nekih 5 godina.
Sta se desava sa vrijednostima? I kako je moguce da su se promijenile za tako kratko vrijeme?
Nesto ocigledno mladima u ovom gradu nedostaje.

Bila sam ljetos u Sarajevu. Ne sreduju se svaki dan kad izlaze navece - samo vikendom, lezerniji su, imaju mnogo vise ukusa i obzira. Sve je u granicama normale.

Najgore je to sto je to pocelo da utice i na mene, ali sam to skuzila pa se sada obuzdavam kad mi dode da kupim nesto sto si u pricipu ne mogu priustiti.

Dakle?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Sep 2006, 10:18 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2006, 21:23
tako ti je u svakom vechem gradu, a u provinciji se trude biti kao ovi u gradu pa je sve to skupa josh smijeshnije za fidjet :D

ya gole curice zovem bubreg, a one trendseterice na štiklama špic papak :D

ponekad svi pretjerujemo u tom sređivanju i privlačenju pozornosti, al većinom na nas utječu mediji

sinoć gledam one pussycat dolls, yebothe sva sam se izbedirala

et
:lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Sep 2006, 10:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jul 2002, 18:16
kompleksi..

fenomen - roditelji koji finansiraju to sve... ko zna sta su njima radili dok su bili mladi da se ne bi izdvajali iz okoline, cak ni odjecom, pa sad to prenose na svoje potomke...
neko ce da rinta, pa da djetetu kupi najnoviji mobilni, patike, majicicu iz "Mangitja", auto.. samo da se ne bi razlikovao od komsije
da, Frieda, u pravu si, prije 5 godina to nije bilo tako sto se odjece tice (valjda zato sto nije bilo kablovske da se vidi sta je in), ali se sjecam da su se u mom razredu takmicili ko ce imati bolji mobilni.. od toga se pocinje.. sljedeci korak je bio auto...za kupovinu maturske haljine se ishlo u zagreb, beograd kod 'poznatih' kreatora.. ispadoshe svi neki bogatashi, a u drzavi glad..

???

Citiraj:

mozga, mozga...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Sep 2006, 10:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
anesthez-i-ya je napisao:

ya gole curice zovem bubreg, a one trendseterice na štiklama špic papak :D
:lol:

hahahahaha :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Sep 2006, 10:52 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 08 Jun 2006, 00:10
ba0bab je napisao:
Citiraj:

mozga, mozga...

Bolje da ja jos kol'ko-tol'ko selidbu u BL odgodim.....bojim se da ce i meni poceti malo pomalo nedostajati mozga kad se preselim!! :D :lol: :lol: :lol:

anesthez-i-ya je napisao:
ya gole curice zovem bubreg, a one trendseterice na štiklama špic papak

:lol: :lol: :lol: ....ha ha ha, pa gdje nadje ove izraze??!!!!! :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Sep 2006, 11:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2006, 17:32
Da, mediji su stvarno uticajni, trebalo bi da se zabrane ti hot spotovi mladima od 16. Najozbiljnije. Zato sto mladi, jos neizgradeni ljudi ne znaju uvijek sami procijeniti sta je za njih dobro, ne znaju izabrati prave uzore, ili im se samo krivi uzori i nude ovdje. I onda dobijemo ljude koji imaju pogresne vrijednosti i nemaju osobnost.
Ja kad gledam taj spot od Pussycat dolls ne bediram se bas nesto. Ustvari, ja i ne mogu da gledam taj spot jer mi je suvise glup.
A ti MTV pjevaci mi nikada ne bi mogli biti uzori jer kad sam ih god cula da pricaju, morala sam hitno da promijenim kanal. Isto je sa mega popularnim glumcima tipa Nikol Kidman (uf).
Ali nije tako u svakom vecem gradu. Citala sam juce reportazu o Amsterdamu na forumu Buke i procitala, izmedu ostalog, da se tamo ljudi ne oblace po posljednjoj modi. Tada sam se sjetila Banja Luke i odlucila postaviti ovu temu.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2006, 15:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2006, 21:08
Frieda je napisao:
Jeste li vi primjetili da se ovo desava u BL?
Sve vise smo poceli da se oblacimo u fensi buticima, da kupujemo skupe spravice, sminku "poznatih svjetskih sminkera"... Kao da smo nesto bolji od drugih ako imamo najnoviji parfem Celin Dion ili nesto-za-cim-su-vec-ludi-muskarci-valjda-neka-najnovija-tehnologija-ili-patike-ili-....
Koliko je nekih super mega dobrih i skupih auta u gradu.
I polugole curice. Ove godine sam primjetila da su IN neki maleni sorcevi koji otkrivaju sve. I sve su na stiklama, ofarbane, iskvarcane, u kratkim suknjama i minijaturnim majicama... I tako svako vece i svaki dan. Pretpostavljam da moraju po citav dan samo da „njeguju“ svoj izgled. Ja se ne sjecam da je sve to bilo tako prije samo nekih 5 godina.
Sta se desava sa vrijednostima? I kako je moguce da su se promijenile za tako kratko vrijeme?

Bila sam ljetos u Sarajevu. Ne sreduju se svaki dan kad izlaze navece - samo vikendom, lezerniji su, imaju mnogo vise ukusa i obzira. Sve je u granicama normale.

Najgore je to sto je to pocelo da utice i na mene, ali sam to skuzila pa se sada obuzdavam kad mi dode da kupim nesto sto si u pricipu ne mogu priustiti.

Dakle?

Tebi smeta sto se ljudi oblace po poslednjoj modi i kupju stvari novije tehnologije???? Ili te nisam dobro skontao? A to ko sta na sebi oblaci moze samo vrlo ogranicenoj osobi da bude mjera za sud o drugim ljudima. Svako se oblaci onako kako hoce i kako mu odgovara, bila to poslednja moda ili moda sedamdesetih. Ne vidim tu nista lose.
Sta fali i super mega dobrim autima u gradu??? Dabogda svi imali po jedno. Nije valjda da zelis da svi vozamo polovne aute stare po 30 godina.
Polugole curice meni ne smetaju :D Ali kontam sta hoces da kazes. E to je do roditelja. I toga je uvijek bilo. Samo sto su sad sorcevi stvarno "kratki".
Vrijednosti se nisu nista bitno promijenile ako mene pitas. Sve je onako kako je i do sada bilo...
A za Sarajevo ne znam sta da ti kazem... Ja sam cuo drugu pricu... Ali o ukusima se ne raspravlja zar ne? :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Sep 2006, 19:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jul 2001, 01:00
izvini što nisi shvatio.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Sep 2006, 20:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2001, 01:00
To je ta nova moda "niko ne vidi šta jedem, svi vide šta nosim" ...
Svakoj budali njeno veselje. :)

P.S. Imam parfem Celine Dion. :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Sep 2006, 20:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Avg 2001, 01:00
selin dijon je ruzna ko pas

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Sep 2006, 20:14 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 23 Jan 2006, 17:58
Gazda je napisao:

Ali ima dušu andjela

Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Sep 2006, 20:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2006, 21:08
bubble girl je napisao:
izvini što nisi shvatio.

Ma nije problem, vazno da ti jesi :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Sep 2006, 20:31 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
Gazda je napisao:

A i ti ga pretjera brate.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Sep 2006, 20:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ajde leona pola njih celebs su gadni ... shminka plastika pa da je meni para ..uhh prad bit bi bio 0 za mene :) ne kazem da pjeva loshe daleko od toga odlichna je

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Sep 2006, 20:52 
Stara kuka
Stara kuka

Gazda je napisao:
ajde leona pola njih celebs su gadni ... shminka plastika pa da je meni para ..uhh prad bit bi bio 0 za mene :)

Sta, jel to hoces da kazes da si i ti ruzan, pa kad bi imao para reparirao bi se?! :D

Mozda zena nije ljepotica svijeta, ali iskreno receno, nije ni Jelena Karleusa, cak je i ruznija od Celine Dion. A nalijepila je na sebe evre i evre i opet nista. Neko mozda nema izgled, ali ima dusu. I zato je bolje biti "polovan" covjek, nego citav necovjek. :wink:

Eto, ja na tebi nebi nista dirala. Samo bih ti malo usi izvukla da se naucis pameti. :D :P

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Sep 2006, 21:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

taman posla ja ruzan....Mama mi uvijek kaze da sam ljep ko slika :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Sep 2006, 21:07 
Stara kuka
Stara kuka

Gazda je napisao:
taman posla ja ruzan....Mama mi uvijek kaze da sam ljep ko slika :)

I mame nekad lazu. I one su samo obicni ljudi. :D
Ma znas ti mame. Svakome svoje je lijepo. I da si najruzniji, mame ce uvijek reci da si lijep. Zato ne uzimaj to uvijek za ozbiljno. :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Sep 2006, 21:08 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 23 Jan 2006, 17:58
Leona je napisao:
Eto, ja na tebi nebi nista dirala. Samo bih ti malo usi izvukla da se naucis pameti. :D :P

:lol: Maaaaaaa....... opet NIŠTA!!! :lol: :-)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Sep 2006, 21:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

e sad kad bi mi nesto drugo izvukla tek onda bi vidjela koliko sam lep :))))

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Sep 2006, 21:17 
Stara kuka
Stara kuka

Gazda je napisao:
e sad kad bi mi nesto drugo izvukla tek onda bi vidjela koliko sam lep :))))

Da, upravu si. Ipak ti treba nos izvuci. :^o Pa ces biti lijep ko Pinokio. :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 43 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]