Dobra tema.
Ako 'sesto culo' spada u tu vrstu nesvakidasnjih situacija... onda se mogu prikljuciti.
U zadnje vrijeme sam primjetila da mi je dosta razvijeno 'sesto culo'. Odavno sam vec to primjetila kod sebe, ali nisam toliko obracala paznju na to, posto nisam uzimala to toliko za ozbiljno. Nebi sad isla u detalje o kojoj vrsti 'sestog cula' se radi... posto je i meni samoj to jos uvijek cudno i smijesno, ponekad zastrasujuce realno...

... Nekad je...da se covjek prepane, ponekad se i sama zapitam sa koje planete ja dolazim.
Primjetila sam da su mi i snovi u zadnje vrijeme postali sve nekako...zastrasujuci...realni... nekad se i ostvare.
Sinoc sam npr. sanjala jednu meni dragu osobu koja je pre par godina umrla... Situacija je sledeca. Mrak napolju, sprema se oluja, 2 mala tornada u dvoristu

, i ta osoba se odjednom pojavi...posto je mrak, ne vidi se bas najbolje, ali ipak znam o kojoj osobi je rijec, i ta osoba mi je rekla dvije rijeci i to dvije rijeci koje ja u zivotu nikad nisam cula. I u tom momentu sam se probudila, ali sam upamtila te dvije rijeci. Ustala sam jutros u 5, upalila PC, i na google utipkam te 2 rijeci, rekoh mozda imaju neko znacenje, i gle cuda... te dvije rijeci su zapravo Ime i prezime nekog svestenika iz 1552. god. i koje je ujedno danasnji naziv jedne crkve u Francuskoj. Ostala sam

, kad sam to vidjela.
Citav dan sam razmisljala sta bi to moglo da znaci. Da mi bas u snu dodje to ime i prezime koje nikad u zivotu nisam cula ni vidjela. Sigurna sam da ima neko duboko znacenje. Tako da cu jos da 'tragam'.
Doduse, meni se cesto desava nesto cudno. Dosta stvari, situacija predosecam...