banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 23:54

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 38 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 01 Avg 2002, 07:25 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 19 Jan 2002, 01:00
Pederisanje u nasoj državi je sve vise uzima maha, pa je red da se nešto kaže o ovoj temi.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Avg 2002, 11:39 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2002, 14:17
a zasto bash tako pogrdno--->> pederisanje? 'de malo ljepshe to...kao npr. homoseksualizam... 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Avg 2002, 12:59 
Početnik
Početnik

...:: _moa_ ::... je napisao:
a zasto bash tako pogrdno--->> pederisanje? 'de malo ljepshe to...kao npr. homoseksualizam... 8)

Pa znas moras da malo mislis na siroke narodne mase.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Avg 2002, 13:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00

Slažem se
I naziv teme sam mijenjao jer nije bio u nekom finom obliku

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Avg 2002, 13:40 
Početnik
Početnik

Vader je napisao:

Slažem se
I naziv teme sam mijenjao jer nije bio u nekom finom obliku

Mislim da to nije ok. kad su svi razumeli o cemu se radi. Nema potrebe da se igramo reci.Onda se mora ozvaniciti koji se jezik upotrebljva posto ovo mirise na bosnjaluk jezik kao nesto ne valja.Ali nema veze.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Avg 2002, 13:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Citiraj:
kad su svi razumeli o cemu se radi

Svi razumiju i psovku ali to ne znači da se tako lijepo izražavati

I šta tebi predstavlja ovo pisanje velikim fontom i u drugoj boji što ti često koristiš?
Jel' misliš da si nešto pametniji od drugih pa da se ono što ti pišeš mora posebno istaknuti da to neko slučajno ne bi propustio pročitati???
Ajde ti malo o'ladi od toga i piši normalno kao sav svijet. Veći format slova i druge boje postoje ali ne da bi se masovno koristile što bi onda forum pretvorilo u neku dječiju slikovnicu.

Bolje se ti ističi pametnim tekstovima a ne ovim šarenim uvećanim a bez neke istinske vrijednosti.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Avg 2002, 16:46 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Jan 2002, 01:00
Vader je napisao:
Ajde ti malo o'ladi od toga i piši normalno kao sav svijet.

Vader-u, bas tako .....!!! :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Avg 2002, 17:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2001, 01:00
to...Vader-e! :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Avg 2002, 19:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2002, 01:00
Homoseksualci su ljudi kao i svi drugi.

Otvorio si ovaj topic vec na lj.s.e.,zasto ga ponavljas?Zasto tebe plasi muska homoseksualnost?
Zasto te ne tangira veza izmedju dvije zene?

Pun si predrasuda.Bosnjaluk?Pederisanje?
Pusti svoj um da izadje iz mracnog podruma srednjeg vijeka.

Civilizacijsko je dostignuce prihvatanje prava pojedinca da izabere homoseksualnost (ili biseksualnost ili heteroseksualnost ili djevicanstvo) kao licni nacin zivota.To je pravo pojedinca na samoopredjeljenje,na odlucivanje o svom zivotu,sloboda koju ima sve dok ne ugrozava druge (tj. slobodu drugih gradjana).Sta tebe briga gdje se ko "hefta"?Ili se osjecas ugrozen zbog homoseksualaca?Kako?

Ti si homofob.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Avg 2002, 19:41 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 22 Apr 2002, 01:00
Bravo Ventilator! Idemo, sezona love na homofobe! Imamo ljudi, mislim ljudi sa zdravim razumom,mnogo posla, moramo suzbiti nacionalizam, pritivizam i netoleranciju. Jao, sto cemo se namuciti!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Avg 2002, 20:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Lithium je napisao:
Jao, sto cemo se namuciti!

Hoćete :D
A znaš zašto? Zato što je to uzaludan posao. Ni ti, ni ja ni neko treći ne možemo mnogo uticati na promjenu svijesti i razmišljnja drugih ljudi pa je to onda uglavnom uzaludan posao (sa naglaskom na uglavnom).

Samo možemo iznijeti svoje stavove.

A o homoseksualizmu ću da kažem šta mislim.
Smatram to za nenormalno i neprirodno ponašanje. I da, isto važi i za ženski homoseksualizam.
Homoseksualce ne bih vrijeđao, uznemiravao, provocirao niti podržavam takve i slične radnje. Ne bih nekom homoseksualcu čak ni rekao svoj stav o njima osim ako bi me pitao ili ako bi se povela rasprava o tome.

I pitanje koje sam postavio na lj.s.e., da li ima homoseksualaca koji su postali heteroseksualci i da više nikad nisu bili homo?

Da homofobija možda ne znači strah od ljudi :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Avg 2002, 07:21 
Početnik
Početnik

Vader je napisao:
Citiraj:
kad su svi razumeli o cemu se radi

Svi razumiju i psovku ali to ne znači da se tako lijepo izražavati

I šta tebi predstavlja ovo pisanje velikim fontom i u drugoj boji što ti često koristiš?
Jel' misliš da si nešto pametniji od drugih pa da se ono što ti pišeš mora posebno istaknuti da to neko slučajno ne bi propustio pročitati???
Ajde ti malo o'ladi od toga i piši normalno kao sav svijet. Veći format slova i druge boje postoje ali ne da bi se masovno koristile što bi onda forum pretvorilo u neku dječiju slikovnicu.

Bolje se ti ističi pametnim tekstovima a ne ovim šarenim uvećanim a bez neke istinske vrijednosti.

1.Kad već odlučiš da odgovoriš na jednu temu, prvo trebaš da pročitaš naslov teme.

2.Ako hočeš da me kritikuješ onda postoji drugi načini jedan od tih je da mi se javiš na e- mail.

sisoje@hotmail.com

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Avg 2002, 17:18 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 12 Jul 2001, 01:00
Ne osuđujem ja homoseksualce, već ljude koji prihvataju homoseksualizam kao nešto prirodno. U tri riječi: homoseksualizam je poremećaj ličnog identiteta. Dakle, homoseksualce treba staviti u isti koš sa transvestitima, uopšte sa ljudima koji umišljaju da su nešto što nisu. Kao kada neko umisli da je kokoš. Nakakva ljudska prava time neće njima biti ugrožena. Kad se homoseksualizam definiše kako sam je ja definisao, onda se može diskutovati da li je to dobro ili loše. Može se pokazati i dobro, ko zna. Treba samo o tome razgovarati. Ako se definiše kao nešto prirodno, onda nema diskusije da li je dobro ili loše. Ako je prirodno - mora biti dobro.
Neko maloprije reče:
"pravo pojedinca na samoopredjeljenje,na odlucivanje o svom zivotu,sloboda koju ima sve dok ne ugrozava druge (tj. slobodu drugih gradjana)."
Šta onda mislite o homoseksualnoj vezi između dva rođena brata ili između oca i punoljetnog sina? Opet se radi o dva odrasla, zrela čovjeka koji u svojoj kući rade ono što žele i ne ugrožavaju nikoga.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Avg 2002, 18:43 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 22 Apr 2002, 01:00
Vader je napisao:
Lithium je napisao:
Jao, sto cemo se namuciti!

Hoćete :D
A znaš zašto? Zato što je to uzaludan posao. Ni ti, ni ja ni neko treći ne možemo mnogo uticati na promjenu svijesti i razmišljnja drugih ljudi pa je to onda uglavnom uzaludan posao (sa naglaskom na uglavnom).

Samo možemo iznijeti svoje stavove.

A o homoseksualizmu ću da kažem šta mislim.
Smatram to za nenormalno i neprirodno ponašanje. I da, isto važi i za ženski homoseksualizam.
Homoseksualce ne bih vrijeđao, uznemiravao, provocirao niti podržavam takve i slične radnje. Ne bih nekom homoseksualcu čak ni rekao svoj stav o njima osim ako bi me pitao ili ako bi se povela rasprava o tome.
I pitanje koje sam postavio na lj.s.e., da li ima homoseksualaca koji su postali heteroseksualci i da više nikad nisu bili homo?

Da homofobija možda ne znači strah od ljudi :)

Vader, znas sta? Ja moram da se borim i moram da propagiram ljubav i toleranciju. Ti to msatraj uzaludnim poslom, ali ja zelim da vjerujem u ljude, zelim da vjerujem u plemenite ljudske emocije...Ljubav nijedna ne moze biti izopacena, mrznja je izopacena. No ako ti zelis da se prikljucis tim ljudima koji ne mogu da podnesu drugacije i koji ce govoriti da je nesto nenormalno, a ustvari i nije, samo izvoli.
I posljednjei put, svi ovjde znaju sta je homofobija, mozda bi trebao razmisliti kako se u ironicnom smislu koristi u ovoj diskusiji

Vrh

Tema posta: ....
PostPoslato: 25 Avg 2002, 12:00 
Polozaj homoseksualaca? Bice oni polozeni,biti ....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Avg 2002, 09:22 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 19 Jul 2002, 10:59
[quote="Lithium"]Bravo Ventilator! Idemo, sezona love na homofobe! Imamo ljudi, mislim ljudi sa zdravim razumom,mnogo posla, moramo suzbiti nacionalizam, pritivizam i netoleranciju. Jao, sto cemo se namuciti![/quote]

SEZONA LOVA ... zvuci odlicno ...
samo se moramo dogovoriti oko metoda .. jer ih ima vise nego sto mozemo i da predpostavimo ...
ja sam za radikalne metode KONCENT.RACIONI LoGoRi :x mozda nisu losa ideja ...

ali vjerujem da ima ljudi koji ce poMOCI :lol: :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Avg 2002, 09:57 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 12 Jul 2001, 01:00
... kad smo kod tolerancije :-)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Okt 2002, 13:01 
zao mi je sto se to meni nije dogodilo ne da bi mu jebo majku nego bi ga tako unakazio da bi mu oko iscupao na sred autobisa mlatio bih ga do smrti

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Okt 2002, 10:31 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 24 Okt 2002, 10:05
[quote="ventilator"]Homoseksualci su ljudi kao i svi drugi.

Otvorio si ovaj topic vec na lj.s.e.,zasto ga ponavljas?Zasto tebe plasi muska homoseksualnost?
Zasto te ne tangira veza izmedju dvije zene?

Pun si predrasuda.Bosnjaluk?Pederisanje?
Pusti svoj um da izadje iz mracnog podruma srednjeg vijeka.

Civilizacijsko je dostignuce prihvatanje prava pojedinca da izabere homoseksualnost (ili biseksualnost ili heteroseksualnost ili djevicanstvo) kao licni nacin zivota.To je pravo pojedinca na samoopredjeljenje,na odlucivanje o svom zivotu,sloboda koju ima sve dok ne ugrozava druge (tj. slobodu drugih gradjana).Sta tebe briga gdje se ko "hefta"?Ili se osjecas ugrozen zbog homoseksualaca?Kako?

Ti si homofob.[/quote]

odlican komentar

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Feb 2006, 23:25 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Dec 2005, 19:18
NIJE LOSE...
SAMO DA SU PLATE MALO BOLJE...

"NZS DOGODILO SE PONOVILO SE"