Apsolutno podržavam smrtnu kaznu. Nije moje da bilo kome sudim ali
- Kažu u novinama

dobio par godina jer je ubio oca, majku, ženu, djete u momentu rastrojstva, pojanstva i sl. - Ubiti ga istog momenta,
- Silovao djete, curu itd, ubiti istog trena,
- Pedofile i pedere ubiti istog trena kao bolesnike koje je nemoguće izlječiti;
- Slično je i sa osvjedočenim narkomanima a još sličnije sa narko dilerima.
- Kažu na dnevniku

direktor, političar pronevjerio javnu imovinu - odmah glavu na panj,
- Doktor pogrešno lječio pa usmrtio pacijenta zbog nehata - ubiti,
itd, itd,
Sve njih treba na banderu ispred Boske ili uza zid pa bi bilo demokratije do bola.
Kao što to rade kinezi, streljati pa porodici poslati račun za metak.
Evo par primjera:
Ljetos sin od druga prevrne ormar za cipele (cipelar) na sebe i slomi butnu kost. Djete prime na hirurgiju i ostave u bolnici ali sutradan se djetetu pogorša stanje i doktori posumnjaju da ga je cipelar još negdje udario i da ima unutrašnje krvarenje ali nisu sigurni jer nemogu da urade pregled nekim uređajem koji je pokvaren na njihovom odjelu. Život djeteta je doveden u opasnost. Međutim poslije dva dana ode drugar kod načelnika uvali mu 100 EUR i ovaj odmah djete odvede na susjedni odjel uradi sve pretrage i rješi problem.
Hvala načelniku ali bi mu ja dao metak u čelo a ako ne njemu onda njegovom djetetu mamu mu jebem.
Kao što sam pisao meni oduzmu auto jer je odjava iz Italije falš. Problem je u tome što kada su ukradene te odjave i saobraćajne njihovi brojevi stavljeni na interpolovu listu 2002 god. U tom momentu vlasti naše nam drage države donose odluku o carinskom popustu od 40% za uvoz auta iz Italije. Iako je zadatak RUC da izvrše provjeru i kontrolu i sprječe kriminal oni izdju rješenje o carini i ja registrujem auto, platim porez i carinu i nakon 14 mjeseci dolaze ljudi iz mupa i kažu to su falš papiri.
Za ovo treba streljati i predsjednika i premijera i ministre policije, pravde, direktore RUC-a, carinike i pri tome dodati po još par članova porodice da se neki poslije njih nebi usudili ponoviti isto.
Mislim da sam bio jasan i detaljan