Vader je napisao:
nisam nikad forsirao neki forum tražeći da ga kreiram po svojoj volji.
Mislim da si se tu malo pokliznuo. Ako se ne varam, zar nisi ti bio taj koji je predlozio da se otvori podforum "Duhovnost i religija", Film, Hardware, Software, Sport (uopsteno), Psihologija, Muzika...itd...?!
Evo dokaza da ne kazes da lupam bezveze:
Vader je napisao:
Poslao: 04.08.2001. 20:10 Naslov:
--------------------------------------------------------------------------------
Nisam vidio kad je ovaj novi forum napravljen ali mi je drago, lijepo izgleda. Drago mi je da i mi imamo neki forum jer ja inace vecinu internet vremena trosim na raznorazne forume i u skladu sa tim imam par prijedloga.
Vidim da u podnaslovu za podforum "Sport" stoji "sport u Banjaluci" i da su teme na tom podforumu u tom fazonu. Zasto to??? Zasto to ne bi bilo za sport uopsteno, za internacionalni kao i za domaci?
Nema podforuma "Software" za softver uopsteno!! Npr. ako nekog interesuje nesto sto nema veze sa windows-om, linux-om i sl. vec ga interesuje nesto vezano za neki korisnicki program (a ima toga dosta) gdje ce to pitati/pisati/savjetovati?
Nema podforuma "Hardware"!!! Komentar je suvisan
Nema podforuma "Filozofija" i podforuma "Religija" ili kako je na nekim forumima spojeno u "Filozofija i religija". Sta god mnogi mislili o ovome ovo su na svim forumima najposjeceniji podforumi, sa medju najvecim brojevima tema, odgovora i view-ova. Ja (kao i mnogi) najvise ucestvujem po ovim podforumima pa ih i zato a i zbog razloga iz prethodne recenice najtoplije preporucujem da se uvedu.
Bilo bi dobro izdvojiti "Film" kao poseban podforum jer je to ipak obimna oblast umjetnosti o kojoj bi se imalo dosta toga reci. Mozda i "Muziku" ne bi bilo lose izdvojiti ali zasad nije toliko bitno dok bi "Film" vjerujem trebalo izdvojiti.
To bi zasad bilo to.
Drugi forumi a posebno drugi poznati i dobro posjeceni forumi (dobra posjecenost je za forume najbitnija) su po receptu: ovaj ovakav forum + savjeti koje sam dao
Ovo sve je bilo najdobronamjernije sa ciljem da i mi u Banjaluci imamo dobar, kvalitetan (i tehnicki a i po ucesnicima) i sto bolje posjecen forum.
hehe..cak stavise, mislim da si ti sam kreirao ovaj forum svojim predlaganjima, a nama nesto pricas.